84,87 zł brutto
Nóż masarski do filetowania ryb
Oznaczenie: 2275 18.
Długość: 18cm
Dostępne kolory: czarny, niebieski.
Nóż do filetowania ryb półelastyczny 18 cm niebieski
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
wykonany ze stali chromo-molibdenowej, wysokiej jakości stopu X55CrMo 14, a także z poliamidu,czyli tworzywa sztucznego o podwyższonej odporności mechanicznej, profesjonalny nóż rzeźniczy "ErgoGrip". Nóż został wyposażony w komputerowo ostrzone i laserowo kontrolowane, wysokopolerowane ostrze, o bardzo efektywnej krawędzi tnącej, utwardzanej do 56 stopni HRC, tj. stopnia twardości znacznie zmniejszającego zużywanie się materiału. Specjalna procedura technologiczna wyposaża noże "ErgoGrip" w ergonomiczne, wygodne uchwyty o antypoślizgowej powierzchni rękojeści i to zarówno w stanie mokrym, jak i tłustyym, a nawet w przypadku pracy w metalowych rękawicach ochronnych. Wolna przestrzeń między ostrzem, a uchwytem zapewnia odpowiednią ochrone palcom. Noże są żaroodporne do +130 stopni Celcjusza i nadają się do zmywarek. Jedna specjaliści w trosce o ostrość noży, odradzają taki sposób ich czyszczeni, zalecajac raczej mycie ręczne, a po umyciu, ręczne wytarcie całego noża do sucha
Wymiary:
Długość ostrza: 210 mm
wysokość ostrza max. 22 mm
długość całkowita noża: 340 mm
kolor uchwytu: niebieski
Waga: 0,119 kg
Opis
Nóż masarski do filetowania ryb
Oznaczenie: 2275 18.
Długość: 18cm
Dostępne kolory: czarny, niebieski.
Nóż do ryb
Oznaczenie: 2275 21.
Długość klingi: 21cm.
Nóż dostępny tylko w kolorze niebieskim
Nóż do ryb
Oznaczenie: 2285 21
Długość klingi: 21cm
Nóż do filetowania, ostrze matowe polerowane, czubek szpiczasty, długość ostrza 16 cm.
Ostrze bardzo elastyczne.
Oznaczenie: 7365 16.
Dostępne kolory: czarny, żółty
Nóż do wędlin i ryb, ostrze matowe polerowane, czubek szpiczasty, długość ostrza 22 cm.
Ostrze bardzo elastyczne.
Długość całkowita z rączką: 36 cm.
Oznaczenie: 7365 22.
Dostępne kolory: czarny, żółty.
Nóż do filetowania ryb półelastyczny 18 cm niebieski
Nóż o ostrym jednakże grubszym czubku o długości ostrza 160 mm.
Zagięty ku górze nóż do filetowania, giętki i o rozmiarze ostrza 154 mm.
Nóż do sprawnego filetowania ryb o długości 20 cm ostrza.
Nóż z prestiżowej serii No 1. Ostrze noża ma długość 17cm a rękojeść została wykonana z micarty.
Nóż o rękojeści z polipropylenu i klingi zrobionej ze stali nierdzewnej.
Nóż pozwalający szybko i dokładnie obrabiać ryby.
Nóż do wędlin i ryb, ostrze matowe polerowane, czubek szpiczasty, długość ostrza 22 cm.
Ostrze bardzo elastyczne.
Długość całkowita z rączką: 36 cm.
Oznaczenie: 7365 22.
Dostępne kolory: czarny, żółty.
Profesjonalny nóż do filetowania ryb o długości 15,5 cm oraz ze spiczastym czubkiem.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do filetowania z ostrym czubkiem o długości 16cm. Zakrzywiony i elastyczny.
Nóż do ryb
Oznaczenie: 2285 21
Długość klingi: 21cm
Nóż do filetowania marki Morakniv o długości ostrza 15 cm.
Nóż do filetowania o długości klingi 16 cm. Ostrze lekko zagięte a rękojeść jest z serii Pro-Grip.
Nóż do filetowania o długości 23o mm ostrza oraz rękojeścią ergonomiczną typu A.
Nóż do filetowania o szerszym czubku. Długość ostrza to 178 mm i jest ono wykonane ze stali nierdzewnej.