1 023,36 zł brutto
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4-8 tygodni.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Cymber o pojemności 300 L, przeznaczony do transportu surowców i półproduktów w zakładach przetwórstwa spożywczego i mięsnego. Może być również wykorzystany do peklowania wyrobów mięsnych. Wykonany ze stali nierdzewnej 1.4301 i wyposażony w cztery koła z przechyłem. Wykonany zgodnie z normą DIN 9797.
Głównym przeznaczeniem wózka do farszu (tzw. cymber) jest ułatwienie transportu wewnętrznego surowców i produktów mięsnych oraz umożliwienie załadunku surowców do maszyn popularnych producentów. Inne zastosowania to np. jako zbiornik do peklowania wyrobów mięsnych.
Materiał: | Stal nierdzewna 1.4301 |
Wymiary: | 719 x 724 x 950 mm (S x G x W) |
Pojemność: | 300 L |
Waga: | 50 kg (+/- 250 g) |
Grubość ścian bocznych: | 2 mm |
Grubość dna: | 5mm (ze wzmocnieniem 2 mm) |
Liczba kół: | 4 |
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4-8 tygodni.
Wózek gastronomiczny platformowy to praktyczne narzędzie, które ułatwia organizację i transport różnych towarów w miejscach takich jak kuchnie i placówki gastronomiczne. Jego duża nośność, obszerna powierzchnia transportowa oraz kółka skrętne z uchwytem czynią go nieocenionym w utrzymaniu porządku i efektywności w przemyśle restauracyjnym i gastronomicznym.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Wózek do regału ze zdejmowaną tacą ociekową, uchwytem i 4 skrętnymi kółkami
Wózek do pojemników stożkowych o wymiarach 500 x 500 mm z polietylenu.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4-8 tygodni.
Rama ze stali nierdzewnej na pojemnik 135 L ze stali nierdzewnej.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4-8 tygodni.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Wózek ze stali nierdzewnej 1.4301 wykorzystywany w procesie wędzenia.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Wózek gastronomiczny Bartscher to wszechstronne narzędzie do przechowywania, transportu i serwowania różnych rodzajów pojemników GN w profesjonalnych placówkach gastronomicznych, kuchniach i miejscach, gdzie sprzątanie jest kluczowe. Jego trwała konstrukcja, duża powierzchnia robocza, wysoka nośność oraz mobilność czynią go niezastąpionym narzędziem dla branży restauracyjnej i gastronomicznej.
Poprzeczne listwy umożliwiają przewożenie mniejszych skrzynek.
Udźwig ok.250 kg.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Koło z aluminium, średnica 160 mm, odporne do 500 stopni Celsjusza
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Wózek do koszy na sztućce TGS100 Bartscher to niezastąpione narzędzie dla branży gastronomicznej, pozwalające na wygodne i bezpieczne przechowywanie oraz transport sztućców i akcesoriów.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Wózek do kontenerów o wymiarach 690 x 447 mm z polietylenu.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4-8 tygodni.