322,26 zł brutto
Termometr spożywczy testo 103 ma niewiele ponad 11 cm, dzięki czemu jest najmniejszym składanym termometrem do żywności w swojej klasie.
Termometr spożywczy testo 105 zapewnia kontrolę produktu i bezpieczeństwo żywności. Duży podświetlany wyświetlacz gwarantuje czytelność danych pomiarowych, nawet przy słabym oświetleniu. Sonda do żywności mrożonej.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Termometr spożywczy testo 105 został zaprojektowany specjalnie dla przemysłu spożywczego. Posiada on ergonomiczny kształt, podświetlany wyświetlacz, alarm dźwiękowy lub optyczny informujący o przekroczeniu wartości granicznych temperatury; uchwyt ścienny/do paska.
Sonda temperatury może być bardzo łatwo czyszczona pod bieżącą wodą. Klasa zabezpieczenia:IP65 Termometr spożywczy testo 105, tak jak wszystkie inne przyrządy do pomiaru temperatury Testo dedykowane dla przemysłu spożywczego, jest zgodny z normą EN 13485 i HACCP.
W zależności od sond temperatury – standardowej lub o długości 200 mm, termometr testo 105 może mieć zastosowanie w produkcji żywności, przyjęcia żywności do magazynu, pomiaru temperatury produktu mrożonego w chłodniach, supermarketach.
Termometr z sondą, używany jest w przemyśle spożywczym do pomiaru temperatury produktów takich jak: mięso, sery. Termometr spożywczy testo 105, posiada solidną konstrukcję i wymienne sondy pomiarowe.
Ogólne dane techniczne | |
---|---|
Waga |
204 g (incl. belt clip and batteries) 156 g (incl. batteries) |
Wymiary |
148 x 38 x 195 mm (with probe) 148 x 38 x 73 mm (without probe) |
Temperatura pracy |
-20 do +50 °C |
Materiał obudowy |
Tworzywo sztuczne (ABS) |
Klasa zabezpieczenia |
IP65 |
Kolor produktu |
biały |
Długość próbnika |
100 mm |
Długość końcówki próbnika |
36 mm |
Średnica sondy |
5 mm |
Średnica końcówki sondy |
2,3 mm |
Włącz/wyłącz |
10 min |
Szybkość pomiaru |
0,5 sek. |
Standardy |
EN 13485 |
Typ baterii |
4 x bateria guzikowa (LR44) |
Żywotność baterii |
80 h |
Wyświetlacz |
LCD |
Rozmiar wyświetlacza |
1-liniowy wyświetlacz |
Temperatura składowania |
-40 do +70 °C |
Pomiar temperatury - NTC | |
---|---|
Zakres pomiarowy |
-50 do +275 °C |
Dokładność |
±0,5 °C (-20 do +100 °C) ±1,0 °C (-50 do -20,1 °C) ±1 % mierz.wart. (+100,1 do +275 °C) |
Rozdzielczość |
0,1 °C |
Czas reakcji t99 |
t99 = 10 sek. |
Termometr spożywczy testo 103 ma niewiele ponad 11 cm, dzięki czemu jest najmniejszym składanym termometrem do żywności w swojej klasie.
Termometr spożywczy testo 105 zapewnia kontrolę produktu i bezpieczeństwo żywności. Duży podświetlany wyświetlacz gwarantuje czytelność danych pomiarowych, nawet przy słabym oświetleniu. Sonda do żywności mrożonej.
Wodoodporny termometr do żywności testo 104 charakteryzuje się wytrzymałym, metalowym mechanizmem składania sondy, pokrytą gumą, antypoślizgową powłoką rękojeści oraz precyzyjnym, stabilnym sensorem temperatury. Idealny termometr HACCP do kontroli bezpieczeństwa żywności w przemyśle spożywczym.
Miernik do pomiaru temperatury - zakres pomiarowy od -50 do +300°C. Zgodny z HACCP oraz normą EN (IP67). Wodoodporny termometr do żywności.
Solidny wodoodporny minitermometr, który po użyciu np. do punktowego pomiaru temperatury w produkcji żywności można po prostu umyć pod bieżącą wodą, a nawet w zmywarce do naczyń.
Kompaktowy termometr na podczerwień (80 mm) dopasowany do każdej kieszeni.
Termometr gastronomiczny cyfrowy z sondą marki HENDI to niezbędne narzędzie dla profesjonalistów w branży gastronomicznej oraz pasjonatów gotowania. Dzięki funkcjom takim jak jednostka pomiaru w stopniach Celsjusza lub stopniach Fahrenheita, automatyczne wyłączanie oraz funkcja HOLD, ten termometr zapewnia nie tylko precyzyjne pomiary temperatury, ale także wygodę i łatwość obsługi.
Termometr do piekarników HENDI z funkcją timera to precyzyjne narzędzie, które zapewnia łatwe monitorowanie temperatury podczas pieczenia.
Termometr spożywczy testo 103 ma niewiele ponad 11 cm, dzięki czemu jest najmniejszym składanym termometrem do żywności w swojej klasie.
Solidny wodoodporny minitermometr, który po użyciu np. do punktowego pomiaru temperatury w produkcji żywności można po prostu umyć pod bieżącą wodą, a nawet w zmywarce do naczyń.
Urządzenie współpracujące z aplikacją mobilną
Mały termometr na podczerwień, futerał TopSafe i bateria.
Przyrząd do pomiaru różnicy temperatur, współpracujący z aplikacją mobilną.
Ceniony i bardzo popularny wśród inspektorów żywności miernik temperatury
Termometr A3000 TP to niezbędne narzędzie dla profesjonalnych kucharzy, którzy cenią sobie precyzję i niezawodność w kontroli temperatury potraw. Jego uniwersalność oraz solidne wykonanie sprawiają, że doskonale spełnia oczekiwania w różnorodnych warunkach kuchennych.
Termometr spożywczy testo 106 zestaw, to praktyczny i wiarygodny przyrząd pomiarowy. Termometr z sondą testo 106, spełniający normę EN 13485 i HACCAP jest nieodzownym miernikiem do kontroli bezpieczeństwa żywności.
Termometr elektroniczny -50°C do 300°C.
Termometr testo 106 – praktyczny i wiarygodny pomiar temperatury produktów spożywczych podczas produkcji, transportu i odbioru towaru. To niezawodne narzędzie pomiarowe, nieodzowne w kuchniach przemysłowych, restauracjach, supermarketach.
Kompaktowy termometr na podczerwień (80 mm) dopasowany do każdej kieszeni.
Termometr gastronomiczny cyfrowy HENDI dzięki swoim funkcjom i solidnej konstrukcji stanowi niezbędne narzędzie dla profesjonalistów w branży gastronomicznej oraz pasjonatów gotowania.
Termometr cyfrowy z sondą marki HENDI to niezastąpione narzędzie dla profesjonalistów w branży gastronomicznej oraz pasjonatów gotowania. Zapewnia szybki, dokładny i niezawodny odczyt temperatury w szerokim zakresie, przy jednoczesnym zachowaniu bezpieczeństwa i higieny.
Termometr kuchenny cyfrowy ze składaną sondą to nieocenione narzędzie dla wszystkich miłośników gotowania, które znacząco ułatwia precyzyjny pomiar temperatury żywności.