Termometr spożywczy testo 103 ma niewiele ponad 11 cm, dzięki czemu jest najmniejszym składanym termometrem do żywności w swojej klasie.
Czas realizacji 1-10 dni roboczych
Indeks: 0563 1063
Termometr spożywczy testo 106 zestaw, to praktyczny i wiarygodny przyrząd pomiarowy. Termometr z sondą testo 106, spełniający normę EN 13485 i HACCAP jest nieodzownym miernikiem do kontroli bezpieczeństwa żywności.
Czas realizacji : z magazynu lub w ciągu 3 dni roboczych.
Zestaw IP67 z futerałem ochronnym TopSafe.
Termometr spożywczy testo 106 – zalety:
Zgodny z HACCP termometr spożywczy testo 106, jest idealnym przyrządem do pomiaru temperatury produktów spożywczych.
- Bardzo szybki wynik pomiarowy – 2 pomiary temperatury na sekundę
- Alarm akustyczny z diodą alarmową
- Bardzo cienka i zarazem wytrzymała końcówka pomiarowa sondy, sprawia, że nakłucia produktu spożywczego są prawie niewidoczne
- Automatyczne rozpoznawanie końca pomiaru Auto - Hold
Futerał ochronny TopSafe:
- Wodoszczelny, można myć w zmywarce
- IP67
- Termometr spożywczy z futerałem ochronnym TopSafe, zgodny z EN 13485
Nasadka ochronna na sensor:
- Chroni końcówkę pomiarową sondy przed uszkodzeniem
- Idealnie zabezpiecza termometr podczas składowania
Zestaw zawiera:Termometr spożywczy testo 106, baterie, futerał ochronny TopSafe, uchwyt ścienny/do paska, nasadkę ochronną na sensor, instrukcję obsługi, certyfikat kalibracyjny producenta.
Dane techniczne:
- zakres pomiarowy: -50...+275°C
- dokładność:
± 1°C (-50...-30,1°C)
± 0,5°C (-30...+99,9°C)
± 1°C (+100...+275°C)
- rozdzielczość: 0,1°C
- temperatura pracy: -20...+50°C
- temperatura składowania: -40...+70°C
- typ baterii: 2x bateria litowa, CR2032
- gwarancja: 24 m-ce (bez baterii)
Termometr spożywczy testo 106 zestaw, to praktyczny i wiarygodny przyrząd pomiarowy. Termometr z sondą testo 106, spełniający normę EN 13485 i HACCAP jest nieodzownym miernikiem do kontroli bezpieczeństwa żywności.
Czas realizacji : z magazynu lub w ciągu 3 dni roboczych.
Termometr spożywczy testo 103 ma niewiele ponad 11 cm, dzięki czemu jest najmniejszym składanym termometrem do żywności w swojej klasie.
Czas realizacji 1-10 dni roboczych
Termometr spożywczy testo 105 zapewnia kontrolę produktu i bezpieczeństwo żywności. Duży podświetlany wyświetlacz gwarantuje czytelność danych pomiarowych, nawet przy słabym oświetleniu. Sonda do żywności mrożonej.
Czas realizacji 1 -10 dni roboczych
Wodoodporny termometr do żywności testo 104 charakteryzuje się wytrzymałym, metalowym mechanizmem składania sondy, pokrytą gumą , antypoślizgową powłoką rękojeści oraz precyzyjnym, stabilnym sensorem temperatury. Idealny termometr HACCP do kontroli bezpieczeństwa żywności w przemyśle spożywczym.
Czas realizacji z magazynu lub w ciągu 3 dni roboczych.
Miernik do pomiaru temperatury - zakres pomiarowy - 50.....+300°C. Zgodny z HACCP oraz normą EN (IP67). Wodoodporny termometr do żywności.
Czas realizacji : z magazynu lub w ciągu 3 dni roboczych.
Kontrola jakości dostaw, produkcja, przetwarzanie i magazynowanie żywności - pirometr testo 104 -IR dzięki szybkiemu pomiarowi temperatury na podczerwień , umożliwia kontrolę bezpieczeństwa żywności w przemyśle spożywczym i sektorze gastronomicznym.
Czas realizacji : z magazynu lub w ciągu 3 dni roboczych.
1-kanałowy przyrząd do pomiaru temperatury (NTC). Ten przyrząd wymaga podłączonej sondy do poprawnego działania.
Czas realizacji 1 -10 dni roboczych
Termometr spożywczy testo 105 zapewnia kontrolę produktu i bezpieczeństwo żywności. Duży podświetlany wyświetlacz gwarantuje czytelność danych pomiarowych, nawet przy słabym oświetleniu. Sonda do żywności mrożonej.
Czas realizacji 1 -10 dni roboczych
Termometr spożywczy testo 105 zapewnia kontrolę produktu i bezpieczeństwo żywności. Duży podświetlany wyświetlacz gwarantuje czytelność danych pomiarowych, nawet przy słabym oświetleniu. Sonda do żywności mrożonej.
Czas realizacji 1 -10 dni roboczych
Szybki, dokładny przyrząd do pomiaru temperatury testo 926 - dla sektora spożywczego. Opcjonalny futerał ochronny TopSafe czyni przyrząd odpornym na zabrudzenia i dzięki temu jest on idealny do zastosowań w wielkich kuchniach, hotelach, restauracjach i w przemyśle spożywczym.
Czas realizacji 1 -10 dni roboczych
Wytrzymały przyrząd do pomiaru pH/°C w żwyności z automatyczną kompensacją temperatury. Końcówka pomiarowa może być wymieniana przez użytkownika. Zastosowanie diafragmy ze szczelinkami (a nie z porami), czyni sondę odporną na mikrocząsteczki "biozabrudzeń" z przemysłu spożywczego i farmaceutycznego.
Czas realizacji : dostępny z magazynu.
Wytrzymały przyrząd do pomiaru pH/°C w żwyności z automatyczną kompensacją temperatury. Końcówka pomiarowa może być wymieniana przez użytkownika. Zastosowanie diafragmy ze szczelinkami (a nie z porami), czyni sondę odporną na mikrocząsteczki "biozabrudzeń" z przemysłu spożywczego i farmaceutycznego.
Czas realizacji 1 -10 dni roboczych
Przyrząd pomiarowy do mierzenia poziomu pH w substancjach lepkich, na przykład galaretki, kremy, mięso, sery, owoce...
: Dostępny z magazynu.
Kompaktowy miernik do badania temperatury i pH w cieczach i produktach półstałych/lepkich.
Czas realizacji : dostępny z magazynu.
Przyrząd pomiarowy, końcówka sondy do pomiaru pomziomu pH w substancjach lepkich, zbiornik z żelem do przechowywania, roztwór buforowy pH4+7 250ml, futerał TopSafe uchwyt ścienny/do paska i walizka aluminiowa.
Czas realizacji : dostępny z magazynu lub w ciągu 3 dni roboczych.
Szybki, dokładny przyrząd do pomiaru temperatury testo 926 - dla sektora spożywczego. Opcjonalny futerał ochronny TopSafe czyni przyrząd odpornym na zabrudzenia i dzięki temu jest on idealny do zastosowań w wielkich kuchniach, hotelach, restauracjach i w przemyśle spożywczym.
Czas realizacji 1 -10 dni roboczych
Termometr spożywczy testo 105 zapewnia kontrolę produktu i bezpieczeństwo żywności. Duży podświetlany wyświetlacz gwarantuje czytelność danych pomiarowych, nawet przy słabym oświetleniu. Sonda do żywności mrożonej.
Czas realizacji 1 -10 dni roboczych
Wodoodporny termometr do żywności testo 104 charakteryzuje się wytrzymałym, metalowym mechanizmem składania sondy, pokrytą gumą , antypoślizgową powłoką rękojeści oraz precyzyjnym, stabilnym sensorem temperatury. Idealny termometr HACCP do kontroli bezpieczeństwa żywności w przemyśle spożywczym.
Czas realizacji z magazynu lub w ciągu 3 dni roboczych.
2-kanałowy rejestrator temperatury i wilgotności z wewnętrznym czujnikiem NTC + pojemnościowy sensor wilgotności.
Czas realizacji 3- 10 dni roboczych
Higrometr testo 623 z funkcją historii wartości pomiarowych, zawiera protokół kalibracyjny
Czas realizacji 1 - 10 dni roboczych
Kontrola jakości dostaw, produkcja, przetwarzanie i magazynowanie żywności - pirometr testo 104 -IR dzięki szybkiemu pomiarowi temperatury na podczerwień , umożliwia kontrolę bezpieczeństwa żywności w przemyśle spożywczym i sektorze gastronomicznym.
Czas realizacji : z magazynu lub w ciągu 3 dni roboczych.
Termohigrometr testo 608-H2, wilgotność/punkt rosy/temperatura, z alarmem LED, baterią i protokołem kalibracyjnym.
Czas realizacji 1 - 10 dni roboczych
Termometr testo 106 – praktyczny i wiarygodny pomiar temperatury produktów spożywczych podczas produkcji, transportu i odbioru towaru. To niezawodne narzędzie pomiarowe, nieodzowne w kuchniach przemysłowych, restauracjach, supermarketach.
Czas realizacji : z magazynu lub w ciągu 3 dni roboczych.
Termometr spożywczy testo 103 ma niewiele ponad 11 cm, dzięki czemu jest najmniejszym składanym termometrem do żywności w swojej klasie.
Czas realizacji 1-10 dni roboczych
Mały termometr na podczerwień, futerał TopSafe i bateria.
Czas realizacji : z magazynu lub w ciągu 3 dni roboczych.
Testo 622 - termohigrometr z pomiarem ciśnienia wraz z protokołem kalibracyjnym i bateriami. Testo 622 mierzy wilg. wzg. i temperaturę oraz dodatkowo ciśnienie. Duży, czytelny wyświetlacz wskazuje aktualne wartości pomiarowe, jak również datę i godzinę.
Czas realizacji 1 - 10 dni roboczych
2-kanałowy rejestrator temperatury i wilgotności z wewnętrznym czujnikiem NTC +pojemnościowy sensor wilgotności.
Czas realizacji 1 - 10 dni roboczych
Termometr spożywczy testo 105 zapewnia kontrolę produktu i bezpieczeństwo żywności. Duży podświetlany wyświetlacz gwarantuje czytelność danych pomiarowych, nawet przy słabym oświetleniu. Sonda do żywności mrożonej.
Czas realizacji 1 -10 dni roboczych
Termometr wodoodporny do żywności - zakres pomiarowy -50...+300°C. Zgodny z HACCP oraz normą EN (IP67).
Czas realizacji 1 -10 dni roboczych
Solidny wodoodporny minitermometr, który po użyciu np. do punktowego pomiaru temperatury w produkcji żywności można po prostu umyć pod bieżącą wodą, a nawet w zmywarce do naczyń.
Czas realizacji : z magazynu lub w ciągu 3 dni roboczych.