66,42 zł brutto
Nóż do trybowania.
Oznaczenie: 2605 18.
Długość: 18cm.
Trybownik ostrze proste 10 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty.
Nóż dedykowany dla przemysłu mięsnego. Trybownik służący do oddzielania mięsa od kości. Klasyczna forma, ostrze o długości 10 cm z prostym grzbietem, wykonane ze stali nierdzewnej chromowo-molibdenowej. Mocne, utwardzane próżniowo do 56-57 stopni w skali Rockwella.
Nóż posiada antypoślizgowy uchwyt, ergonomicznie uformowany, wykonany z tworzywa sztucznego TPE. Powierzchnia uchwytu posiada szorstką fakturę, która jeszcze bardziej zwiększa właściwości antypoślizgowe. Nóż dostępny w dwóch kolorach: czarnym i żółtym.
Plastikowy uchwyt jest dopuszczony do kontaktu z żywnością i spełnia wymagania następujących przepisów prawnych (każdy ze wszystkimi dodatkami i w wersji obowiązującej w chwili składania niniejszego oświadczenia):
Noże można myć w zmywarce. Jednak w celu ochrony krawędzi tnącej zalecamy czyszczenie ręczne.
Opis
Specyficzne kody
Nóż do trybowania.
Oznaczenie: 2605 18.
Długość: 18cm.
Ostrze zakrzywione , półelastyczne ( 1/2 flex ).
Nóż do trybowania 10cm.
Oznaczenie: 2505 10
Długość klingi: 10cm
Dostępne kolory rączki: czarny, żółty.
Ostrze zakrzywione, półelastyczne (1/2 flex)
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski, biały, zielony.
Nóż do trybowania ostrze zakrzywione, sztywne 13 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski, zielony.
Trybownik ostrze zakrzywione, elastyczne 15.
Dostępne kolory: czarny
Trybownik, ostrze proste 16cm. Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski, biały, zielony.
Trybownik prosty, szeroki 12 cm, ostrze nierdzewne. Dostępne kolory: czarny.
Trybownik wąski, prosty, elastyczny 15 cm.
Dostępne kolory: czarny, niebieski.
Nóż do trybowania, ostrze polerowane na wysoki połysk, szlif kulowy, długość ostrza 15 cm, zakrzywione, półelastyczne.
Długość całkowita z rączką: 29 cm.
Waga: 95 g.
Oznaczenie : 2505 wwl 15
Dostępne kolory: czarny, żółty, niebieski.
Nóż do trybowania, ostrze polerowane na wysoki połysk, szlif kulowy, wykrzywione, bardzo elastyczne.
Długość ostrza 13 cm.
Długość całkowita z rączką : 27 cm.
Waga : 89 g.
Dostępne kolory: czarny.
Oznaczenie : 2535 wwl 13.
Nóż do trybowania, ostrze polerowane na wysoki połysk, ryflowane
Klasyczny kształt z prostym tylnym ostrzem
Długość ostrza 16 cm
Długość całkowita z rączką: 30 cm
Waga: 116 g.
Dostępne kolory: czarny
Oznaczenie: 3105 wwl 16
Nóż do trybowania o długości 16 cm i półelastycznym ostrzu.
Nóż trybownik, ostrze polerowane na wysoki połysk.
Ostrze zakrzywione, twarde.
Długość ostrza 15 cm.
Oznaczenie : 11251 15.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski.
Nóż trybownik, ostrze polerowane na wysoki połysk.
Ostrze wykrzywione, elastyczne.
Długość ostrza 13 cm.
Oznaczenie: 12253 13.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony.
Nóż trybownik.
Ostrze proste, zakrzywione i wąskie, 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik.
Ostrze proste, extra wąskie 9 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż masarski, przeznaczony do oddzielania mięsa od kości. Trybownik z wykrzywionym i elastycznym ostrzem. Ergonomiczny kształt rękojeści i najwyższej jakości tworzywo sztuczne sprawiają, że nóż wygodnie i antypoślizgowo leży w dłoni, zapewniając precyzyjne prowadzenie i lepszą wydajność.
Seria: ErgoGrip.
Długość: 15 cm.
Dostępny w kolorach: czarny, niebieski, żółty, czerwony, pomarańczowy.
Trybownik z rękojeścią typu C o długości ostrza 150 mm.
Trybownik z ryflowanym ostrzem ze stali nierdzewnej oraz ergonomiczną rękojeścią.
Nóż trybownik.
Ostrze proste 10 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do trybowania ostrze zakrzywione, półelastyczne ( 1/2 flex ) 15 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski, zielony.
Wygięty nóż do skórowania o długości ostrza 14cm oraz sztywnym wykonaniu.
Nóż do trybownia, ostrze proste. Długość ostrza 13 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma proste, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Nóż do trybowania, ostrze polerowane na wysoki połysk, szlif kulowy, długość ostrza 15 cm, zakrzywione, półelastyczne.
Długość całkowita z rączką: 29 cm.
Waga: 95 g.
Oznaczenie : 2505 wwl 15
Dostępne kolory: czarny, żółty, niebieski.
Nóż do trybownia, ostrze zagięte, półelastyczne. Długość ostrza 15 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma półelastyczne, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Nóż wygięty ku górze o długości ostrza 13 cm oraz wyprofilowaną rękojeścią.
Sztywny trybownik o długości 13 cm z rękojescią RMH.