62,73 zł brutto
Nóż Szefa Kuchni trybownik.
Ostrze wygięte, elastyczne 13 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do trybowania prosty, szeroki 18cm. Dostępne kolory: czarny, żółty, niebieski.
Nóż cenionej niemieckiej marki Giesser, przeznaczony do trybowania mięsa od kości z ostrzem wykonanym z wysokiej jakości stali chromowo-molibdenowej zahartowanej w próżni do 56-57 stopni Rockwella. Sztywne, proste i szerokie ostrze o długości 18 cm.
Uchwyt wykonany z tworzywa sztucznego TPE, ergonomicznie wyprofilowany z chropowatą strukturą na powierzchni, która nadaj antypoślizgowych właściwości. Dodatkowo, uchwyt ma wyprofilowany nosek, który zmniejsza ryzyko ześlizgnięcia się dłoni na krawędź ostrza, co zapewnia bezpieczniejszą pracę.
Plastikowy uchwyt nadaje się do kontaktu z żywnością i jest zgodny z wymogami następujących przepisów prawnych (każda ze wszystkimi poprawkami oraz w aktualnej wersji w momencie składania tej deklaracji):
Noże można myć w zmywarce. Producent zaleca jednak ręczne czyszczenie w celu ochrony krawędzi tnącej
Opis
Specyficzne kody
Nóż Szefa Kuchni trybownik.
Ostrze wygięte, elastyczne 13 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik.
Ostrze proste, wąskie 10 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Szefa Kuchni trybownik.
Ostrze wygięte, wąskie i elastyczny 13 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik.
Ostrze proste i wąskie.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik.
Ostrze proste, extra wąskie 9 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik.
Ostrze proste, zakrzywione i wąskie, 12 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do trybowania.
Oznaczenie: 2605 15.
Długość klingi: 15cm.
Ostrze zakrzywione , półelastyczne ( 1/2 flex ).
Nóż do trybowania 10cm.
Oznaczenie: 2505 10
Długość klingi: 10cm
Dostępne kolory rączki: czarny, żółty.
Nóż do trybowania ostrze zakrzywione, półelastyczne ( 1/2 flex ) 15 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski, zielony.
Trybownik ostrze zakrzywione , bardzo elastyczne 13 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski, zielony.
Trybownik prosty, szeroki 12 cm, ostrze nierdzewne. Dostępne kolory: czarny.
Trybownik wąski, prosty, elastyczny 15 cm.
Dostępne kolory: czarny, niebieski.
Trybownik ostrze proste 10 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty.
Nóż trybownik.
Ostrze zakrzywione, elastyczne, 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do trybowania ostrze zakrzywione, półelastyczne ( 1/2 flex ) 15 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski, zielony.
Nóż trybownik.
Ostrze zakrzywione, elastyczne 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Półelastyczny trybownik o długości ostrza 13 cm i rączką RMH.
Trybownik o prostym kształcie oraz długością ostrza 13,5 cm. Sztywny i bardzo wytrzymały.
Nóż trybownik zakrzywiony.
Ostrze zakrzywione, wąskie 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Trybownik ostrze proste, sztywne 13 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski, biały, zielony.
Nóż do trybowania, ostrze polerowane na wysoki połysk, szlif kulowy.
Ostrze wykrzywione, bardzo elastyczne.
Długość ostrza 15 cm.
Długość całkowita z rączką: 29 cm.
Waga: 91 g.
Dostępne kolory: czarny.
Oznaczenie : 2535 wwl 15.
Nóż wyspecjalizowany do oddzielania mięsa od kości o długości ostrza 13cm.
Nóż trybownik.
Ostrze zakrzywione, elastyczne, 12 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik zakrzywiony.
Ostrze zakrzywione, wąskie 12 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do trybowania 15cm, ostrze proste, szpiczasty czubek.
Dostępne kolory: czarny.
Nóż trybownik.
Ostrze proste, zakrzywione i wąskie, 12 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do trybowania.
Oznaczenie: 2605 18.
Długość: 18cm.