Trybownik elastyczny Victorinox Swibo

Elastyczny trybownik do oddzielania mięsa od kości. Ostrze wykonane ze stali nierdzewnej, najwyższej jakości, wygięte ku górze. Idealnie nadaje się do filetowania i nie może go zabraknąć w zestawie noży kuchennych szefa kuchni.

Rączką wykonana z poliamidu, wytrzymałego i odpornego na uderzenia oraz ścieranie. Ergonomicznie wyprofilowana rączką oraz struktura sprawiają, że nóż pewniej leży w dłoni. Nie bez przyczyny rączką, została wykonana w kolorze żółto pomarańczowym. Jaskrawy kolor powoduje, że nóż jest lepiej widoczny w ruchliwym środowisku. Ponad to, nóż można bezpiecznie myć w zmywarce, a także sterylizować w temperaturze do 110 stopni Celsjusza.

Najważniejsze cechy noża:

  • Dostępne długości ostrza: 13 cm
  • Całkowita długość noży: 28 cm
  • Ostrze ze stali nierdzewnej wygięte, elastyczne
  • Czubek ostro zakończony
  • Uchwyt z poliamidu, higieniczny, antypoślizgowy, ergonomiczny
  • Przeznaczenie: trybownik, nóż ubojowy, do rzeźni i masarni
  • Można myć w zmywarce
  • Sterylizacja w maksymalnej temperaturze do 110 stopni Celsjusza
5.8406.13

Opis

Giętkość ostrza
Elastyczne
Rodzaj ostrza
Ostrze standardowe
Długość ostrza (cm)
13

16 innych produktów w tej samej kategorii: