Profesjonalny nóż do trybowania

Profesjonalny nóż do oddzielania mięsa od kości i cięcia na kawałki. Popularny w zakładach przetwórstwa mięsnego oraz innych zakładach spożywczych, w gastronomii używany przez szefów kuchni. Noże te cieszą się także ogromnym zainteresowaniem wśród kucharzy - amatorów ceniących wysokiej jakości narzędzi pracy.

Ostrze ze stali najwyższej jakości, szlifowane stożkowo na całej długości. Uchwyt ergonomiczny, higieniczny i antypoślizgowy.

Victorinox seria FIBROX- PRZEZ PROFESJONALISTÓW DLA PROFESJONALISTÓW.

Dane techniczne:

  • Stal węglowo-chromowo-molibdenowa
  • Długość ostrza: 15 cm
  • Ostrze szlifowane, sztywne, zagięte ku górze
  • Rękojeść: poliamid
  • Kolor rączki: czarny
  • Można myć w zmywarce
  • Sterylizacja do 120 stopni
5.6501.15

Opis

Giętkość ostrza
Sztywne
Rodzaj ostrza
Ostrze standardowe
Długość ostrza (cm)
15

Zobacz także

16 innych produktów w tej samej kategorii: