89,79 zł brutto
Nóż trybownik.
Ostrze zakrzywione, szerokie, kulowe 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik.
Ostrze wygięte, półelastyczne 13 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż szwajcarskiej firmy Victorinox, legendarnej marki scyzoryków i noży oficerskich a także właściciel serii profesjonalnych noży Swibo.
Ostrze zostało wykonane ze stali nierdzewnej najwyższej jakości. Półelastyczne, wąskie i wygięte ostrze, zostało specjalnie zaprojektowane do trybowania mięsa w rzeźniach oraz w masarniach.
Uchwyt jest wykonany z tworzywa sztucznego, poliamidu, które posiada wiele pożądanych cech. Jest przede wszystkim wytrzymałe i odporne na uderzenia (posiada wysoką udarność), posiada doskonałą sztywność oraz jest odporne na ścieranie. Seria noży Swibo została specjalnie wyposażona w uchwyty w jaskrawym żółto pomarańczowym kolorze, które doskonale sprawdza się w ruchliwym środowisku pracy. Noże są widoczne i łatwe do zauważenia.
Dzięki wykorzystaniu stali nierdzewnej a także poliamidu, noże można myć w zmywarce a także sterylizować w temperaturze do 110 stopni Celsjusza.
Opis
Nóż trybownik.
Ostrze zakrzywione, szerokie, kulowe 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do trybowania, ostrze polerowane na wysoki połysk, szlif kulowy, długość ostrza 15 cm, zakrzywione, półelastyczne.
Długość całkowita z rączką: 29 cm.
Waga: 95 g.
Oznaczenie : 2505 wwl 15
Dostępne kolory: czarny, żółty, niebieski.
Nóż do trybowania mięsa o długości klingi wynoszącej 260 mm i wadze ogólnej na poziomie 180 g.
Trybownik ostrze proste, 18 cm. Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski.
Nóż trybownik, ostrze zagięte, sztywne. Długość ostrza 17 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma sztywne, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Nóż rzeźniczy. Długość ostrza 20 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma proste, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Nóż trybownik, ostrze polerowane na wysoki połysk.
Ostrze wykrzywione, twarde.
Długość ostrza 15 cm.
Oznaczenie : 12251 15.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony.
Trybownik o ostrzu mającym 200 mm oraz rękojeść z polipropylenu.
Trybownik z rękojeścią typu A i ryflowanym ostrzem.
Nóż trybownik.
Ostrze zakrzywione, elastyczne 12 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do trybownia, ostrze zagięte, półelastyczne. Długość ostrza 15 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma półelastyczne, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Nóż sztywny i zakrzywiony z serii Frost o długości ostrza 20,5 cm.
Trybownik Frost o giętkim i zakrzywionym ostrzu o długości 15 cm.
Nóż trybownik zakrzywiony.
Ostrze zakrzywione, wąskie 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do oddzielania mięsa od kości o długości 16 cm ostrza i z rękojeścią RMH.
Nóż rzeźniczy typu trybownik, posiada 13 cm długości i rękojeść typu G-grip.