84,87 zł brutto
Nóż masarski do filetowania ryb
Oznaczenie: 2275 18.
Długość: 18cm
Dostępne kolory: czarny, niebieski.
Nóż do filetowania ryb 15 cm niebieski
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
wykonany ze stali chromo-molibdenowej, wysokiej jakości stopu X55CrMo 14, a także z poliamidu,czyli tworzywa sztucznego o podwyższonej odporności mechanicznej, profesjonalny nóż rzeźniczy "ErgoGrip". Nóż został wyposażony w komputerowo ostrzone i laserowo kontrolowane, wysokopolerowane ostrze, o bardzo efektywnej krawędzi tnącej, utwardzanej do 56 stopni HRC, tj. stopnia twardości znacznie zmniejszającego zużywanie się materiału. Specjalna procedura technologiczna wyposaża noże "ErgoGrip" w ergonomiczne, wygodne uchwyty o antypoślizgowej powierzchni rękojeści i to zarówno w stanie mokrym, jak i tłustyym, a nawet w przypadku pracy w metalowych rękawicach ochronnych. Wolna przestrzeń między ostrzem, a uchwytem zapewnia odpowiednią ochrone palcom. Noże są żaroodporne do +130 stopni Celcjusza i nadają się do zmywarek. Jedna specjaliści w trosce o ostrość noży, odradzają taki sposób ich czyszczeni, zalecajac raczej mycie ręczne, a po umyciu, ręczne wytarcie całego noża do sucha
Wymiary:
Długość ostrza: 15 cm
wysokość ostrza max. 18 mm
długość całkowita noża: 280 mm
kolor uchwytu: niebieski
Waga: 0,103 kg
Opis
Nóż masarski do filetowania ryb
Oznaczenie: 2275 18.
Długość: 18cm
Dostępne kolory: czarny, niebieski.
Nóż dostępny tylko w kolorze niebieskim
Nóż do wędlin i ryb, ostrze matowe polerowane, czubek szpiczasty, długość ostrza 22 cm.
Ostrze bardzo elastyczne.
Długość całkowita z rączką: 36 cm.
Oznaczenie: 7365 22.
Dostępne kolory: czarny, żółty.
Nóż do filetowania ryb półelastyczny 18 cm niebieski
Hak do rozcinania brzucha o długości 8cm i sztywnej budowie.
Nóż do filetowania ryb ze stali nierdzewnej, elastyczny o długości 15cm.
Nóż do sprawnego filetowania ryb o długości 20 cm ostrza.
Nóż do wędlin, ostrze matowe polerowane, czubek szpiczasty, długość ostrza 18 cm.
Ostrze bardzo elastyczne.
Oznaczenie: 7365 18.
Dostępne kolory: czarny, żółty, niebieski
Nóż pozwalający szybko i dokładnie obrabiać ryby.
Nóż dzięki któremu filetowanie staje się łatwiejsze. Ostrze tego noża ma 15 cm długości i 2,2 mm szerokości.
Nóż Szefa Kuchni do filetowania ryb.
Ostrze wygięte, elastyczne, 20 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Idealne narzędzie do filetowania i obrabiania ryb o ostrzu 18 cm.
Nóż do filetowania 20 cm długości ostrza oraz o masie 101 g .
Szeroki nóż do filetowania ryb o długości 21 cm ostrza ze stali nierdzewnej. Rączka tego noża wykonana jest z PP i TPE.
Nóż służący do filetowania ryb.
Ostrze proste, elastyczne z ząbkami, 16 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Szefa Kuchni do filetowania ryb.
Ostrze proste, elastyczne z ząbkami, 20 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do ryb
Oznaczenie: 2275 21.
Długość klingi: 21cm.
Nóż o rękojeści z polipropylenu i klingi zrobionej ze stali nierdzewnej.
Nóż do filetowania z ostrym czubkiem o długości 16cm. Zakrzywiony i elastyczny.