84,87 zł brutto
Nóż masarski do filetowania ryb
Oznaczenie: 2275 18.
Długość: 18cm
Dostępne kolory: czarny, niebieski.
Nóż do filetowania ryb 15 cm niebieski
wykonany ze stali chromo-molibdenowej, wysokiej jakości stopu X55CrMo 14, a także z poliamidu,czyli tworzywa sztucznego o podwyższonej odporności mechanicznej, profesjonalny nóż rzeźniczy "ErgoGrip". Nóż został wyposażony w komputerowo ostrzone i laserowo kontrolowane, wysokopolerowane ostrze, o bardzo efektywnej krawędzi tnącej, utwardzanej do 56 stopni HRC, tj. stopnia twardości znacznie zmniejszającego zużywanie się materiału. Specjalna procedura technologiczna wyposaża noże "ErgoGrip" w ergonomiczne, wygodne uchwyty o antypoślizgowej powierzchni rękojeści i to zarówno w stanie mokrym, jak i tłustyym, a nawet w przypadku pracy w metalowych rękawicach ochronnych. Wolna przestrzeń między ostrzem, a uchwytem zapewnia odpowiednią ochrone palcom. Noże są żaroodporne do +130 stopni Celcjusza i nadają się do zmywarek. Jedna specjaliści w trosce o ostrość noży, odradzają taki sposób ich czyszczeni, zalecajac raczej mycie ręczne, a po umyciu, ręczne wytarcie całego noża do sucha
Wymiary:
Długość ostrza: 15 cm
wysokość ostrza max. 18 mm
długość całkowita noża: 280 mm
kolor uchwytu: niebieski
Waga: 0,103 kg
Nóż masarski do filetowania ryb
Oznaczenie: 2275 18.
Długość: 18cm
Dostępne kolory: czarny, niebieski.
Nóż dostępny tylko w kolorze niebieskim
Nóż do wędlin i ryb, ostrze matowe polerowane, czubek szpiczasty, długość ostrza 22 cm.
Ostrze bardzo elastyczne.
Długość całkowita z rączką: 36 cm.
Oznaczenie: 7365 22.
Dostępne kolory: czarny, żółty.
Nóż do filetowania ryb półelastyczny 18 cm niebieski
Nóż do filetowania marki Morakniv o długości ostrza 15 cm.
Hak do rozcinania brzucha o długości 8cm i sztywnej budowie.
Nóż Szefa Kuchni do wykrawania
Ostrze proste, sztywne nóż: 21, 26, 31 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do patroszenia ryb o długości całkowitej 281 mm, a długoś ostrza to 15 cm.
Nóż przygotowany do patroszenia ryb o długości 17,5 cm.
Nóż masarski do filetowania ryb
Oznaczenie: 2275 18.
Długość: 18cm
Dostępne kolory: czarny, niebieski.
Sztywny nóż o długości 26 cm idealny do pracy w gastronomii jak i we własnej kuchni.
Nóż do filetowania o szerszym czubku. Długość ostrza to 178 mm i jest ono wykonane ze stali nierdzewnej.
Nóż z prestiżowej serii No 1. Ostrze noża ma długość 17cm a rękojeść została wykonana z micarty.
Nóż zagięty i sztywny przygotowany by spełniać swoje zadanie przy filetowaniu ryb.
Nóż do filetowania ryb o długości całkowitej 315 mm oraz długości ostrza 174 mm.
Nóż ze specjalną budową do patroszenia ryb o długości ostrza 7 cm.
Nóż do sprawnego filetowania ryb o długości 20 cm ostrza.
Nóż o długości ostrza 210 mm i o wadze wynoszącej 97 g.
Nóż do ryb
Oznaczenie: 2275 21.
Długość klingi: 21cm.
Nóż do filetowania o długości klingi 16 cm. Ostrze lekko zagięte a rękojeść jest z serii Pro-Grip.