67,65 zł brutto
Nóż trybownik.
Ostrze zakrzywione, elastyczne 12 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do trybownia, ostrze zagięte , sztywne. Długość ostrza 13 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma sztywne, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Polerowane, trwałe ostrze ma na celu zachowanie doskonałej krawędzi tnącej.Wykonany z najwyższej jakości stali nierdzewnej, z wyraźną osłoną podporową i antypoślizgowymi zabezpieczeniami.
Wysokiej klasy nóż do filetowania w przetwórniach ryb, mięsa i drobiu.
Rączka : dostępne kolory : niebieski, żółty, czarny, czerwony.
IVO CUTELARIAS to portugalski producent noży, zarówno do użytku profesjonalnego, jak i domowego. Dzięki ponad 60-letniemu doświadczeniu w eksporcie do ponad 74 krajów na całym świecie, firma pozostaje niezłomnie zobowiązana do dostarczania produktów najwyższej jakości. Historyczna marka IVO jest dziś światowym liderem w produkcji najwyższej jakości noży - to gwarancja doskonałości!
Nóż trybownik.
Ostrze zakrzywione, elastyczne 12 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do trybownia, ostrze proste. Długość ostrza 13 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma proste, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Nóż trybownik.
Ostrze wygięte, półelastyczne 16 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik.
Ostrze proste, wąskie 13 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Bardzo ergonomiczny i sprawdzający się w swoim fachu nóż o długości ostrza 15,5 cm oraz całkowitej długości 300 mm.
Nóż trybownik.
Ostrze proste, wąskie 12 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do trybowania mięsa o długości klingi wynoszącej 260 mm i wadze ogólnej na poziomie 180 g.
Trybownik 15 cm z rękojeścią typu P-Grip, prosty i półelastyczny.
Trybownik z ostrzem skierowanym ku górze i rękojeścią zrobioną z PP-polipropylenu i TPE-elastomeru termoplastycznego.
Nóż trybownik zakrzywiony.
Ostrze zakrzywione, wąskie 12 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik zakrzywiony.
Ostrze zakrzywione, wąskie 12 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Szeroki nóż rzeźniczy do oddzielania mięsa od kości. Długość ostrza tego noża wynosi 157 mm.
Nóż do trybowania z ostrzem wykrzywionym, elastyczny, plastikowa rączką. Seria: ErgoGrip. Długość: 13 cm.
Nóż do trybowania, ostrze zagięte, półelastyczne. Długość ostrza 17 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma półelastyczne, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Trybownik o prostym ostrzu mierzącym 15 cm i posiadającym prosty szlif.
Nóż Szefa Kuchni trybownik.
Ostrze wygięte, twarde 16 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.