44,90 zł brutto
Nóż rzeźniczy. Długość ostrza 18 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma proste, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Nóż Szefa Kuchni trybownik.
Ostrze wygięte, twarde 13 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Profesjonalny nóż do trybowania mięsa, z ostrzem wykonanym ze stali nierdzewnej, twardym i wygiętym ku górze. Polecany dla gastronomii oraz przemysłu mięsnego. Nóż idealny do zestawu szefa kuchni.
Posiada rączkę wykonaną z poliamidu, tworzywa, które jest odporne na uderzenia a także ścieranie. Jego wysoka udarność oraz doskonała sztywność przekłada się na żywotność noży. Rączki noży z serii Swibo dostępne są tylko w kolorze żółto pomarańczowym. Ten jaskrawy kolor sprawia, że noże są dobrze widoczne oraz łatwe do zauważenia w ruchliwym środowisku, jakim jest kuchnia w firmach gastronomicznych lub rzeźnia. Dobrze wyprofilowana, ergonomiczna rączka oraz struktura przekłada się na dobrą chwytność i łatwe operowanie ostrzem.
Zdrowie i bezpieczeństwo jest dla nas najwyższym priorytetem.
Nóż rzeźniczy. Długość ostrza 18 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma proste, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Nóż z elastycznym ostrzem o długości 132 mm i rękojeścią typu RMH.
Trybownik prosty, szeroki 12 cm, ostrze nierdzewne. Dostępne kolory: czarny.
Nóż trybownik, ostrze polerowane na wysoki połysk.
Ostrze wykrzywione, bardzo elastyczne.
Długość ostrza 15 cm.
Oznaczenie: 11253 15.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony
Nóż bardzo elastyczny i zakrzywiony oraz z odpowiednią długością 15 cm ostrza by dobrze zajmować się oddzielaniem mięsa od kości.
Nóż trybownik.
Ostrze proste elastyczne
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do filetowania o długości klingi 21 cm, zrobiony ze stali nierdzewnej, polipropylenu i włókna szklanego.
Niezawodny nóż o długości 16 cm wykonany ze stali nierdzewnej i polipropylenu.
Trybownik ostrze zakrzywione, elastyczne 15.
Dostępne kolory: czarny
Nóż trybownik zakrzywiony.
Ostrze zakrzywione, wąskie 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik 15 cm długości ostrza. Sztywny i zakrzywiony o dużej twardości.
Nóż do trybowania, ostrze polerowane na wysoki połysk, ryflowane, sztywne
Długość ostrza 17 cm
Długość całkowita z rączką: 31cm
Waga: 105 g
Dostępne kolory: czarny, żółty, niebieski
Oznaczenie: 2515 wwl 17
Trybownik prosty 16 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski, biały, zielony.
Nóż Szefa Kuchni trybownik.
Ostrze wygięte, elastyczne 16 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Trybownik ostrze proste 10 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty.
Sztywny trybownik 12 cm.