Nóż trybownik wąski zakrzywiony, 12 cm, Victorinox

Niezbędny, profesjonalny nóż do oddzielania mięsa od kości. Trybownik popularny w zakładach przetwórstwa mięsnego, masarniach i rzeźniach. Nóż z ostrzem o długości 12 cm, wykonany ze stali nierdzewnej najwyższej jakości. Lekko zakrzywiony ku górze, wąski z ostrym czubkiem.

Ostry nóż, trybownik Victorinox z serii Fibrox został stworzony przez profesjonalistów dla profesjonalistów i z tego względu polecany jest także szefom kuchni, amatorom gotowania, którzy cenią narzędzia pracy wysokiej jakości.

Najważniejsze cechy noża:

  • Długość ostrza: 12 cm
  • Ostrze ze stali nierdzewnej, zakrzywione, wąskie
  • Uchwyt z poliamidu, higieniczny, antypoślizgowy, ergonomiczny
  • Przeznaczenie: trybownik, dla przemysłu mięsnego, szefów kuchni, HoReCa
  • Można myć w zmywarce
  • Sterylizacja maksymalnie do 110 stopni Celsjusza
5.6603.12

Opis

Elastyczność ostrza
Sztywne
Rodzaj ostrza
Ostrze standardowe
Długość ostrza (cm)
12

Zobacz także

16 innych produktów w tej samej kategorii: