Trybownik do mięsa Victorinox Fibrox

Nóż odpowiedni do oddzielania mięsa od kości. Ostry, elastyczny i zakrzywiony. Seria Fibrox została stworzona przez profesjonalistów dla profesjonalistów. Noże o długiej żywotności, z ostrzem szlifowanym stożkowo na całej długości. Materiał, z którego zostało wykonane ostrze to stal nierdzewna.

Rękojeść wykonana z poliamidu ze specjalną strukturą, która sprawia, że nóż leży pewniej w ręku. Dzięki niej uchwyt zyskuje właściwości antypoślizgowe i ergonomiczne.

Polecane szczególnie do zakładów przemysłu mięsnego, rzeźni i masarni.

Najważniejsze cechy noża:

  • Długośc noża: 12cm
  • Ostrze ze stali nierdzewnej najwyższej jakości
  • Ostrze elastyczne, zakrzywione ku górze
  • Czubek ostry
  • Rękojeść z poliamidu, higieniczna, antypoślizgowa i ergonomiczna
  • Przeznaczenie: nóż do trybowania, dla przemysłu mięsnego
  • Można myć w zmywarce
  • Sterylizacja maksymalnie do 110 stopni Celsjusza
5.6611.12

Opis

Elastyczność ostrza
Elastyczne
Rodzaj ostrza
Ostrze standardowe
Długość ostrza (cm)
12

Zobacz także

16 innych produktów w tej samej kategorii: