136,53 zł brutto
Nóż do plastrowania.
Ostrze zaokrąglone, szerokie na 3 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż rzeźnicki.
Ostrze zakrzywione z czubkiem 18 cm, 20 cm, 25 cm, 31 cm, 36 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Victorinox, nóż do mięsa, przeznaczony dla przemysłu masarskiego i rzeźni. Wykonany z najlepszych materiałów, stali nierdzewnej oraz poliamidu. Dostępny w różnych długościach.
Nóż szeroki z ostrym czubkiem (sztychem), świetnie sprawdzi się przy oddzielaniu poszczególnych partii mięsa od kości. Jest to także profesjonalny nóż do cięcia na kawałki. Polecamy go pracownikom zakładów przetwórstwa mięsnego ale także szefom kuchni w gastronomiach, firmom cateringowym a także amatorom gotowania. Czyli wszystkim osobom ceniącym sobie jakość, wytrzymałość i żywotność. Cechy, które są szczególnie wymagane w przypadku noży.
Rękojeść została wykonana z poliamidu i posiada chropowatą strukturę, dzięki temu nóż pewniej leży w dłoni i zmniejsza to ryzyko ześlizgnięcia się dłoni na ostrze noża. Dodatkowo, rękojeść jest odpowiednio wyprofilowana i ergonomiczna.
Opis
Specyficzne kody
Nóż do plastrowania.
Ostrze zaokrąglone, szerokie na 3 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Szefa Kuchni do plastrowania.
Ostrze falowane, 25 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Szefa Kuchni do plastrowania z czubkiem.
Ostrze 25 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do plastrowania.
Ostrze szerokie na 4 cm, szlif kulowy, 30 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Trybownik
Ostrze proste, 12 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik zakrzywiony.
Ostrze zakrzywione, szerokie 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż rzeźniczy z ochronną rączką.
Ostrze proste 18 cm, 20 cm i 22 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do wędlin i ryb, ostrze matowe polerowane, czubek szpiczasty, długość ostrza 20 cm.
Ostrze bardzo elastyczne.
Długość całkowita z rączką: 34 cm.
Oznaczenie: 7365 20.
Kolor rączki: czarny, niebieski, żółty
Ostrze zakrzywione 25 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Długość ostrza: 20 cm
Elegancki ostry nóż do porcjowania z kolekcji Modern
Nóż z prestiżowej serii No 1. Ostrze noża ma długość 17cm a rękojeść została wykonana z micarty.
Standardowy nóż o długości 36cm jednakże z zaokrąglonym czubkiem.
Nóż ząbkowany do kuchni o długości 175 mm.
Długość ostrza: 17 cm.
Nóż do siekania, porcjowania i krojenia w plastry.
Thermohauser nóż dwustronny piekarniczy typu piłka. Długość ostrza 36cm.
Niesamowity nóż do porcjowania, który z pewnością spełni oczekiwania miłośników przyrządzania mięsnych dań. Doskonały nóż szefa kuchni marki Victorinox , posiada ostrze o długości 25 cm.
Profesjonalny nóż do filetowania o długości 20cm.
Nóż do chleba o ząbkowanym ostrzu i 21 cm jego długości.
Nóż ze specjalną budową do patroszenia ryb o długości ostrza 7 cm.
Nóż do filetowania marki Morakniv o długości ostrza 15 cm.
Piła do ciasta:
Długość ostrza: 19 cm.
Nóż do porcjowania o klasycznej formie, z drewnianą rączką.