136,53 zł brutto
Nóż do plastrowania.
Ostrze zaokrąglone, szerokie na 3 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż rzeźnicki.
Ostrze zakrzywione z czubkiem 18 cm, 20 cm, 25 cm, 31 cm, 36 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Victorinox, nóż do mięsa, przeznaczony dla przemysłu masarskiego i rzeźni. Wykonany z najlepszych materiałów, stali nierdzewnej oraz poliamidu. Dostępny w różnych długościach.
Nóż szeroki z ostrym czubkiem (sztychem), świetnie sprawdzi się przy oddzielaniu poszczególnych partii mięsa od kości. Jest to także profesjonalny nóż do cięcia na kawałki. Polecamy go pracownikom zakładów przetwórstwa mięsnego ale także szefom kuchni w gastronomiach, firmom cateringowym a także amatorom gotowania. Czyli wszystkim osobom ceniącym sobie jakość, wytrzymałość i żywotność. Cechy, które są szczególnie wymagane w przypadku noży.
Rękojeść została wykonana z poliamidu i posiada chropowatą strukturę, dzięki temu nóż pewniej leży w dłoni i zmniejsza to ryzyko ześlizgnięcia się dłoni na ostrze noża. Dodatkowo, rękojeść jest odpowiednio wyprofilowana i ergonomiczna.
Opis
Specyficzne kody
Nóż do plastrowania.
Ostrze zaokrąglone, szerokie na 3 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Szefa Kuchni do plastrowania.
Ostrze falowane, 25 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Szefa Kuchni do plastrowania z czubkiem.
Ostrze 25 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do plastrowania.
Ostrze szerokie na 4 cm, szlif kulowy, 30 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Trybownik
Ostrze proste, 12 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik zakrzywiony.
Ostrze zakrzywione, szerokie 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż rzeźniczy z ochronną rączką.
Ostrze proste 18 cm, 20 cm i 22 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Długość ostrza: 18 cm
Nóż szefa kuchni przeznaczony do porcjowania mięsa, wędlin i warzyw.
Nóż ząbkowany 36cm z zaokrąglonym ostrzem.
Nóż dostępny tylko w kolorze niebieskim
Specjalna seria noży kutych z jednego kawałka zapewniającego długotrwałość oraz niebywałą ostrość .
Nóż do filetowania ryb półelastyczny 18 cm niebieski
Nóż do wędlin, ostrze matowe polerowane, czubek szpiczasty
długość ostrza 28 cm.
Długość całkowita z rączką : 42 cm.
Oznaczenie: 7305 w 28.
Dostępne kolory: czarny.
Nóż do filetowania marki Morakniv o długości ostrza 15 cm.
Nóż dal pasjonatów wędkowania o długości 9cm. Idealny do filetowania ryb.
Nóż masarski do filetowania ryb
Oznaczenie: 2275 18.
Długość: 18cm
Dostępne kolory: czarny, niebieski.
Profesjonalny nóż szefa kuchni. Długość 30 cm
Nóż Szefa Kuchni do filetowania ryb.
Ostrze proste, elastyczne 20 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Długość ostrza: 19 cm.
Nóż do porcjowania o klasycznej formie, z drewnianą rączką.
Nóż do plastrowania.
Ostrze zaokrąglone, szerokie na 3 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż o prostym szlifie ostrza o długości 31cm.