6 705,96 zł brutto
Maszynka do mięsa. Łatwa w obsłudze i czyszczeniu. Wydajność 95 kg/h.
Duża wydajność - 85kg/h. Moc: 550W – 0,75 KM.
Wersja CE, stopień ochrony IP54.
Niezwykle wydajna, elektryczna maszynka do mielenia mięsa, zgodna z normą CE. Urządzenie do mielenia wykonane z anodowanego aluminium i ABS, posiada wentylowany silnik, dzięki czemu może być użytkowana przez długi czas. Spełni oczekiwania wielu wymagających klientów, którzy oczekują dużej wydajności w rozsądnej cenie i przy zachowaniu wysokiej jakości urządzenia.
Przekładnia jest w kąpieli olejowej, co chroni ją przed zatarciem. Wykorzystane koła zębate są odpowiednio szlifowane i dodatkowo hartowane, co jeszcze bardziej przyczynia się do żywotności maszyny. Dodatkowo, jest możliwość dokupienia specjalnej końcówki do przecierania pomidorów i wyrabiania sosu.
Maszynka do mielenia mięsa posiada także specjalną komorę do przechowywania noży i płyt, co jest bardzo wygodne i dzięki czemu nie zgubimy elementów.
Możliwość dokupienia końcówki do przecierania pomidorów.
Model | TC 12 DENVER |
Moc | 550W – 0,75 KM |
Źródło zasilania | 230-400V/50Hz |
Standardowa płyta | ø 4,5 mm |
Wydajność/godz. | 85 kg/godz. |
Wymiar A | 275 mm |
Wymiar B | 190 mm |
Wymiar C | 377 mm |
Wymiar D | 366 mm |
Wymiar E | 100 mm |
Wymiar F | 375 mm |
Wymiar G | 452 mm |
Masa netto | 15 kg |
Kod HS | 84385000 |
Maszynka do mięsa. Łatwa w obsłudze i czyszczeniu. Wydajność 95 kg/h.
Wykonanie w całości ze stali nierdzewnej łącznie z pokrywą, tłokiem.
Wersja antybakteryjna.
Pojemność 650 ml.
Wymiar zew.: 111x245x(h)67mm,
Wymiar łyżki: 95x133x(h)51mm
Duża jednoczęściowa szufla o długości 1110 mm, wykonana z polipropylenu.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Nadziewarka do kiełbas HENDI Profi Line o pojemności 5 litrów to solidne narzędzie, które umożliwia wytwarzanie własnych kiełbas w prosty i efektywny sposób. Wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej 18/8, łączy trwałość z najwyższymi standardami higieny, spełniając wszelkie potrzeby w branży spożywczej. Ta nadziewarka wyróżnia się wyjątkowymi cechami, takimi jak trwała konstrukcja, precyzyjne nadziewanie, oraz różnorodność lejków, co pozwala na produkcję kiełbas o różnych rozmiarach i smakach. Dzięki niej, proces przygotowywania własnych kiełbas staje się prostszy i bardziej efektywny.
Pędzel do glazurowania szeroki o długości 220 mm.
Wydajność: 400 kg/godz
Wersja z silnikiem 3 fazowym, 400V/50Hz
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Mieszadło odporne na wysoką temperaturę z uchwytem ze stali nierdzewnej o długości 1760 mm.
Wykonane z polipropylenu. Pojemność ok.177 ml.
Wymiar zew. 68 x 190 x (h)40mm
Wymiar łyżki 57 x 102 x (h)32mm
Dostępne kolory: niebieski, biały , czerwony, zielony, żółty.
Wykonanie w całości ze stali nierdzewnej łącznie z pokrywą, tłokiem.
Prasa o średnicy formy 100 mm.
Wilko - mieszałka
Wydajność: 1000-1200 kg/godz
Propylenowe mieszadło z uchwytem umożliwiające mieszanie produktów na gorąco - do 100° C. Idealne do mieszania np. zup, karmelu, itp. Dostępne tylko w kolorze białym.
Wózek ze stali nierdzewnej 1.4301 wykorzystywany w procesie wędzenia.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.