Maszynka do mielenia mięsa / mieszadło Sirman, model Master 30 Y12

  • Konstrukcja ze stali nierdzewnej AISI 304 z możliwym natryskiem powłoki.
  • 2 niezależne silniki IP x5 do maszynki do mielenia i mieszadła.
  • Wodoodporna, kątowa przekładnia w kąpieli olejowej.
  • Wyłącznik bezpieczeństwa na pokrywie mieszadła do mięsa.
  • Tłoki pneumatyczne otwierające pokrywę.
  • Elementy sterujące ze stali nierdzewnej, stopień ochrony IP 67 (z opcją ruchu wstecznego dla maszynki do mielenia)

Układ mielenia:

  • Wykonany w całości ze stali nierdzewnej AISI 304
  • Przeznaczony do prac pod dużym obciążeniem
  • Wybijak ze stali nierdzewnej
  • Ślimak ze stali hartowanej
  • Łatwy demontaż układu mielenia i ramienia mieszającego bez użycia narzędzi
  • Unikalny, opatentowany system wykrywania płyt na 42

Standardowe akcesoria:

  • Samoostrzący się nóż ze stali nierdzewnej i płyta o grubości 6 mm
  • Podpora podłogowa z kołami ze stali nierdzewnej i hamulcem
  • Narzędzie do demontażu ślimaka i płyty

Pełna kontrola:

  • Funkcja timera
  • Ruch wsteczny z wyłącznikiem czasowym dla mieszadła do mięsa

Opcjonalne połączenia dla:

  • Sterowanie za pomocą pedałów
  • Format S – półautomatyczna prasa do hamburgerów
  • Format A – automatyczna prasa do hamburgerów

Opcjonalnie:

  • Osłona przeciwbryzgowa ze stali nierdzewnej
  • Zabezpieczenie dla płyt o średnicy Ø>8mm
  • Układ mielenia ze stali nierdzewnej 1/2 lub Total Unger
  • Wilko - mieszałka z opcją dodatkową: prasa do hamburgerów.

Dane techniczne:

Model

Master 30 Y12 Hp 4 Full Control

Zasilanie TC

2940W – 4 KM

Zasilanie IP

1102W - 1,5 KM

Źródło zasilania

400V/50Hz

Pojemność zbiornika

30 kg – 42 l

Standardowa płyta

ø 4,5 mm

Obroty

TC: 200 rpm / IP: 30 rpm

Wydajność/godz.

600-850 kg/godz.

Wymiar A

644 mm

Wymiar B

658 mm

Wymiar C

247 mm

Wymiar D

589 mm

Wymiar E

1243 mm

Wymiar F

1477 mm

Masa netto

140 kg

Wymiary transportowe

870x840x1700 mm

Masa brutto

165 kg

Kod HS

84385000

40843541J1233

16 innych produktów w tej samej kategorii: