18 029,34 zł brutto
Piec do pizzy wyłożony szamotem, dzięki czemu idealnie opieka placek a jednocześnie wolniej się wychładza, utrzymując odpowiednią temperaturę.
Pogrzewacz do pizzy:
Piastra Scaldapizza Inox - stal nierdzewna.
Piastra Scaldapizza Vetro temperato - szkło hartowane.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Piastra Scaldapizza, Sirman, to wyjątkowy podgrzewacz do pizzy, zaprojektowany z myślą o wydajnym i bezpiecznym podgrzewaniu potraw. Wykonany ze stali nierdzewnej AISI 340 lub szkła hartowanego (płyta), zapewnia wysoką jakość materiałów, które są odporne na uszkodzenia i łatwe do utrzymania w czystości. Elementy grzewcze są odpowiednio zabezpieczone, aby zapobiec ryzyku porażenia, co podnosi poziom bezpieczeństwa podczas korzystania z urządzenia.
Podgrzewacz wyposażony jest w termostat, który umożliwia precyzyjną regulację temperatury w zakresie od 0 do 60°C, dzięki czemu można dostosować podgrzewanie do różnych rodzajów pizzy. Lampka sygnalizacyjna informuje o stanie pracy urządzenia, co ułatwia monitorowanie i kontrolę procesu podgrzewania.
Piastra Scaldapizza to niezawodne narzędzie, które pozwoli cieszyć się doskonałą pizzą, zachowując jej świeżość i aromat. Idealny dla kawiarni, restauracji, punktów gastronomicznych oraz domowej kuchni, ten podgrzewacz zapewni wyjątkowe doświadczenie kulinarne.
Model | PIASTRA SCALDAPIZZA (STAL NIERDZEWNA) |
Moc | 430W |
Źródło zasilania | 230V/50-60Hz F+N |
Temperatura | 0°C to 60°C |
Wymiar A | 500 mm |
Wymiar B | 500 mm |
Wymiar C | 90 mm |
Masa netto | 13.4 kg |
Wymiary transportowe | 550 x 550 x 150 mm |
Masa brutto | 15 kg |
Kod HS | 85167200 |
Piec do pizzy wyłożony szamotem, dzięki czemu idealnie opieka placek a jednocześnie wolniej się wychładza, utrzymując odpowiednią temperaturę.
Jednokomorowy piec z kamieniem do wypiekania pizzy. Pojemność pieca wynosi: 2 pizze o średnicy ≤ 225 mm.
Mini pomocniczy piec do pizzy. Idealny do mniejszej gastronomii.
Piec do pizzy wyłożony szamotem, dzięki czemu idealnie opieka placek a jednocześnie wolniej się wychładza, utrzymując odpowiednią temperaturę.
Piec do wypieku pizzy Bartscher to niezawodny partner w kuchni, oferujący profesjonalne warunki do wypieku pysznych pizz. Z dbałością o detal, wysoką mocą, i funkcjonalnością, jest idealnym wyborem dla wszystkich miłośników prawdziwie włoskiego smaku w każdym kawałku pizzy.
Piec jednokomorowy o mocy 9000W mogący pomieścić 2 pizze po 52cm.
Piec o mocy 7200W który posiada wymiary komory 85x70 cm.
Piec do pizzy wyłożony szamotem, dzięki czemu idealnie opieka placek a jednocześnie wolniej się wychładza, utrzymując odpowiednią temperaturę.
Wygodna i trwała podstawa pod piece do pizzy serii NT.
Piec do pizzy Basic XL 66, 2 komory HENDI to profesjonalne urządzenie o mocy 18000 W, dwóch komorach i solidnej konstrukcji, zapewniające doskonałe warunki pieczenia, niezależną regulację temperatury oraz efektywność dla intensywnych procesów produkcyjnych w gastronomii.
Przemysłowy zestaw przyłączy, Bartscher 825152
Piec do pizzy który posiada komorę na 2 pizze o średnicy 41 cm.
Piec do pizzy wyłożony szamotem, dzięki czemu idealnie opieka placek a jednocześnie wolniej się wychładza, utrzymując odpowiednią temperaturę.
Solidna podstawa do pieca do pizzy Bartscher oferuje imponujące wsparcie, łącząc wytrzymałość, estetyczny design i praktyczne zastosowanie dla profesjonalnych kuchni.
Piec do pizzy wyłożony szamotem, dzięki czemu idealnie opieka placek a jednocześnie wolniej się wychładza, utrzymując odpowiednią temperaturę.
Wygodna i trwała podstawa pod piece do pizzy serii CT