
220,17 zł brutto
Termometr spożywczy testo 103 ma niewiele ponad 11 cm, dzięki czemu jest najmniejszym składanym termometrem do żywności w swojej klasie.
Jest 56 produktów.
Termometr spożywczy testo 103 ma niewiele ponad 11 cm, dzięki czemu jest najmniejszym składanym termometrem do żywności w swojej klasie.
Kontrola jakości dostaw, produkcja, przetwarzanie i magazynowanie żywności - pirometr testo 104 -IR dzięki szybkiemu pomiarowi temperatury na podczerwień , umożliwia kontrolę bezpieczeństwa żywności w przemyśle spożywczym i sektorze gastronomicznym.
Solidny wodoodporny minitermometr, który po użyciu np. do punktowego pomiaru temperatury w produkcji żywności można po prostu umyć pod bieżącą wodą, a nawet w zmywarce do naczyń.
Testo 831 – pirometr, z uchwytem, baterią, instrukcją obsługi oraz certyfikatem kalibracji fabrycznej (punkty pomiarowe: -20 do +80 °C).
Wodoodporny termometr do żywności testo 104 charakteryzuje się wytrzymałym, metalowym mechanizmem składania sondy, pokrytą gumą, antypoślizgową powłoką rękojeści oraz precyzyjnym, stabilnym sensorem temperatury. Idealny termometr HACCP do kontroli bezpieczeństwa żywności w przemyśle spożywczym.
Wytrzymały przyrząd do pomiaru pH/°C w żywności z automatyczną kompensacją temperatury. Końcówka pomiarowa może być wymieniana przez użytkownika. Zastosowanie diafragmy ze szczelinkami (a nie z porami), czyni sondę odporną na mikrocząsteczki "biozabrudzeń" z przemysłu spożywczego i farmaceutycznego.
Przyrząd pomiarowy do mierzenia poziomu pH w substancjach lepkich, na przykład galaretki, kremy, mięso, sery, owoce...
Zestaw testo 174T do rejestracji temperatury, 1-kanał wewn., interfejs USB do programowania i odczytywania danych z rejestratora, uchwyt ścienny, bateria litowa (2 x CR 2032), protokół kalibracyjny.
Rejestrator temperatury testo 174T to idealne narzędzie w trakcie transportu. Wystarczy umieścić w pobliżu towarów, np. w kontenerach czy chłodniach, a rejestrator danych w sposób ciągły, bezpieczny i nie rzucający się w oczy monitoruje temperaturę. Darmowe oprogramowanie testo ComSoft 174 pozwala na szybkie programowanie rejestratora i łatwe analizy.
Roztwory buforowe 4,01 w butelce z dozownikiem (250 ml) do pehametru.
Roztwory buforowe 7,00 w butelce z dozownikiem (250 ml) do pehametru.
Końcówka do przechowywania Testo 206 wypełniona żelem KCI.
Termometr testo 106 – praktyczny i wiarygodny pomiar temperatury produktów spożywczych podczas produkcji, transportu i odbioru towaru. To niezawodne narzędzie pomiarowe, nieodzowne w kuchniach przemysłowych, restauracjach, supermarketach.
Minitermometr, ramię czujnika o długości 213 mm, pomiar do +250°C.
Ceniony i bardzo popularny wśród inspektorów żywności miernik temperatury
Termohigrometr testo 608-H1 do ciągłych pomiarów temperatury i wilgotności względnej powietrza. Z testo 608-H1 temperatura i wilgotność są zawsze pod kontrolą.
Termohigrometr testo 608-H2, wilgotność/punkt rosy/temperatura, z alarmem LED, baterią i protokołem kalibracyjnym.
Testo 622 - termohigrometr z pomiarem ciśnienia wraz z protokołem kalibracyjnym i bateriami. Testo 622 mierzy wilg. wzg. i temperaturę oraz dodatkowo ciśnienie. Duży, czytelny wyświetlacz wskazuje aktualne wartości pomiarowe, jak również datę i godzinę.
Higrometr testo 623 z funkcją historii wartości pomiarowych, zawiera protokół kalibracyjny
Testo 720, 1 kanałowy przyrząd do pomiaru temperatury Pt100/NTC z baterią i protokołem kalibracyjnym. Przyrząd do poprawnego działania wymaga podłączonej sondy.
Kompaktowy termometr na podczerwień (80 mm) dopasowany do każdej kieszeni.
Szybki, dokładny przyrząd do pomiaru temperatury testo 926 - dla sektora spożywczego. Opcjonalny futerał ochronny TopSafe czyni przyrząd odpornym na zabrudzenia i dzięki temu jest on idealny do zastosowań w wielkich kuchniach, hotelach, restauracjach i w przemyśle spożywczym.
Przyrząd do pomiaru różnicy temperatur, współpracujący z aplikacją mobilną.
Urządzenie współpracujące z aplikacją mobilną
Termometr spożywczy testo 105 zapewnia kontrolę produktu i bezpieczeństwo żywności. Duży podświetlany wyświetlacz gwarantuje czytelność danych pomiarowych, nawet przy słabym oświetleniu. Sonda do żywności mrożonej.
Termometr spożywczy testo 105 zapewnia kontrolę produktu i bezpieczeństwo żywności. Duży podświetlany wyświetlacz gwarantuje czytelność danych pomiarowych, nawet przy słabym oświetleniu. Sonda do żywności mrożonej.
Termometr spożywczy testo 105 zapewnia kontrolę produktu i bezpieczeństwo żywności. Duży podświetlany wyświetlacz gwarantuje czytelność danych pomiarowych, nawet przy słabym oświetleniu. Sonda do żywności mrożonej.
Termometr spożywczy testo 106 zestaw, to praktyczny i wiarygodny przyrząd pomiarowy. Termometr z sondą testo 106, spełniający normę EN 13485 i HACCAP jest nieodzownym miernikiem do kontroli bezpieczeństwa żywności.
Miernik do pomiaru temperatury - zakres pomiarowy od -50 do +300°C. Zgodny z HACCP oraz normą EN (IP67). Wodoodporny termometr do żywności.
Termometr wodoodporny do żywności - zakres pomiarowy -50...+300°C. Zgodny z HACCP oraz normą EN (IP67).
Urządzenie współpracujące z aplikacją mobilną.
Wytrzymały przyrząd do pomiaru pH/°C w żywności z automatyczną kompensacją temperatury. Końcówka pomiarowa może być wymieniana przez użytkownika. Zastosowanie diafragmy ze szczelinkami (a nie z porami), czyni sondę odporną na mikrocząsteczki "biozabrudzeń" z przemysłu spożywczego i farmaceutycznego.
Kompaktowy miernik do badania temperatury i pH w cieczach i produktach półstałych/lepkich.
Przyrząd pomiarowy do mierzenia poziomu pH w substancjach lepkich, na przykład galaretki, kremy, mięso, sery, owoce...
Przyrząd pomiarowy, końcówka sondy do pomiaru poziomu pH w substancjach lepkich, zbiornik z żelem do przechowywania, roztwór buforowy pH4+7 250ml, futerał TopSafe uchwyt ścienny/do paska i walizka aluminiowa.
Mały termometr na podczerwień, futerał TopSafe i bateria.
Bezstykowy pomiar temperatury powierzchni, idealne rozwiązanie dla branży spożywczej.
Testo 826-T4, termometr 2 w 1 z celownikiem laserowym i alarmem, futerał TopSafe, uchwyt ścienny/do paska, końcówka ochronna i świderek do żywności zamrożonej.
Interfejs USB do programowania i odczytywania danych z rejestratora.
2-kanałowy rejestrator temperatury i wilgotności z wewnętrznym czujnikiem NTC +pojemnościowy sensor wilgotności.
1-kanałowy rejestrator temperatury z czujnikiem wewnętrznym (NTC).
2-kanałowy rejestrator temperatury z czujnikiem wewnętrznym (NT zewn. gniazdem sondy (NTC).
2-kanałowy rejestrator temperatury z możliwością zew.podłączania termopar (Typ T i Typ K). Ten przyrząd wymaga podłączonej sondy do poprawnego działania
2-kanałowy rejestrator temperatury i wilgotności z zewn. czujnikiem wilgotności (NTC/ pojemnościowy sensor wilgotności)
Bezprzewodowy rejestrator danych WiFi testo Saveris 2 – T1 pozwala na monitorowanie temperatury w pomieszczeniach magazynowych i halach produkcyjnych. Wartości temperatury mierzone za pomocą wbudowanego sensora są niezawodnie zapisywane w rejestratorze i przekazywane przez sieć WiFi bezpośrednio do Chmury Testo.
System rejestratorów danych testo Saveris 2 jest nowoczesnym rozwiązaniem do monitorowania temperatury i wilgotności pomieszczeń magazynowych i produkcyjnych.
Konfiguracja systemu jest bardzo prosta i może być przeprowadzona za pośrednictwem przeglądarki lub aplikacji mobilnej testo Saveris 2.
Bezprzewodowy rejestrator danych WiFi testo Saveris 2-T3 dla zewnętrznych sond termoparowych, pozwala na monitorowanie temperatury w lodówkach, chłodniach, magazynach , halach produkcyjnych lub procesach technologicznych.
Bezprzewodowy rejestrator danych WiFi testo Saveris 2–H1 pozwala na monitorowanie wilgotności i temperatury w lodówkach chłodniach, halach produkcyjnych i magazynach. Wartości temperatury i wilgotności mierzone za pomocą wbudowanego czujnika są zapisywane, w rejestratorze i przekazywane przez sieć WiFi użytkownika bezpośrednio do Chmury Testo.
System rejestratorów danych testo Saveris 2 jest nowoczesnym rozwiązaniem do monitorowania temperatury i wilgotności pomieszczeń magazynowych i produkcyjnych.
Konfiguracja systemu jest bardzo prosta i może być przeprowadzona za pośrednictwem przeglądarki lub aplikacji mobilnej testo Saveris 2.
2-kanałowy rejestrator temperatury i wilgotności z wewnętrznym czujnikiem NTC + pojemnościowy sensor wilgotności.
Zapasowa sonda do pomiaru pH do urządzeń Testo 205.
Zapasowa sonda do pomiaru pH do urządzeń Testo 206pH1.
Zapasowa sonda do pomiaru pH do urządzeń Testo 206pH2 .
Termometr A3000 TP Bartscher
Termometr elektroniczny -50°C do 300°C.
Aby przyrządy kontrolno-pomiarowe w gastronomii były przydatne, zdecyduj się wyłącznie na propozycje najwyższej jakości. Na stronie internetowej Wammashop.pl dostępne są propozycje renomowanego producenta Testo. Wybierając tego typu produkty, masz pewność, że pomiary, których przy ich pomocy dokonasz w gastronomii, będą niezwykle precyzyjne. Pozwoli Ci to uniknąć zbędnych pomyłek.
Podstawowe urządzenia kontrolno-pomiarowe, które znajdą zastosowanie w gastronomii, to różnego rodzaju termometry i sondy. Umożliwiają one dokonywania pomiarów w zakładach, które zajmują się obróbką żywności. Dzięki nim w pomieszczeniach, w których przechowywane jest mięso, zawsze będą zachowane bezpieczne warunki.