
586,71 zł brutto
Miernik do pomiaru temperatury - zakres pomiarowy od -50 do +300°C. Zgodny z HACCP oraz normą EN (IP67). Wodoodporny termometr do żywności.
Czas realizacji: z magazynu lub w ciągu 3 dni roboczych.
Jest 25 produktów.
Miernik do pomiaru temperatury - zakres pomiarowy od -50 do +300°C. Zgodny z HACCP oraz normą EN (IP67). Wodoodporny termometr do żywności.
Czas realizacji: z magazynu lub w ciągu 3 dni roboczych.
Termometr spożywczy testo 103 ma niewiele ponad 11 cm, dzięki czemu jest najmniejszym składanym termometrem do żywności w swojej klasie.
Czas realizacji 1-3 dni
Termometr testo 106 – praktyczny i wiarygodny pomiar temperatury produktów spożywczych podczas produkcji, transportu i odbioru towaru. To niezawodne narzędzie pomiarowe, nieodzowne w kuchniach przemysłowych, restauracjach, supermarketach.
Czas realizacji : z magazynu lub w ciągu 3 dni roboczych.
Wodoodporny termometr do żywności testo 104 charakteryzuje się wytrzymałym, metalowym mechanizmem składania sondy, pokrytą gumą, antypoślizgową powłoką rękojeści oraz precyzyjnym, stabilnym sensorem temperatury. Idealny termometr HACCP do kontroli bezpieczeństwa żywności w przemyśle spożywczym.
Czas realizacji: 1-3 dni robocze
Termometr spożywczy testo 106 zestaw, to praktyczny i wiarygodny przyrząd pomiarowy. Termometr z sondą testo 106, spełniający normę EN 13485 i HACCAP jest nieodzownym miernikiem do kontroli bezpieczeństwa żywności.
Czas realizacji: z magazynu lub w ciągu 3 dni roboczych.
Termometr spożywczy testo 105 zapewnia kontrolę produktu i bezpieczeństwo żywności. Duży podświetlany wyświetlacz gwarantuje czytelność danych pomiarowych, nawet przy słabym oświetleniu. Sonda do żywności mrożonej.
Czas realizacji 1 -10 dni roboczych
1-kanałowy przyrząd do pomiaru temperatury (NTC). Ten przyrząd wymaga podłączonej sondy do poprawnego działania.
Czas realizacji 1 -10 dni roboczych
Termometr spożywczy testo 105 zapewnia kontrolę produktu i bezpieczeństwo żywności. Duży podświetlany wyświetlacz gwarantuje czytelność danych pomiarowych, nawet przy słabym oświetleniu. Sonda do żywności mrożonej.
Czas realizacji: 1 -10 dni roboczych
Termometr spożywczy testo 105 zapewnia kontrolę produktu i bezpieczeństwo żywności. Duży podświetlany wyświetlacz gwarantuje czytelność danych pomiarowych, nawet przy słabym oświetleniu. Sonda do żywności mrożonej.
Czas realizacji: 1 -10 dni roboczych
Szybki, dokładny przyrząd do pomiaru temperatury testo 926 - dla sektora spożywczego. Opcjonalny futerał ochronny TopSafe czyni przyrząd odpornym na zabrudzenia i dzięki temu jest on idealny do zastosowań w wielkich kuchniach, hotelach, restauracjach i w przemyśle spożywczym.
Czas realizacji: 1 -10 dni roboczych
Testo 720, 1 kanałowy przyrząd do pomiaru temperatury Pt100/NTC z baterią i protokołem kalibracyjnym. Przyrząd do poprawnego działania wymaga podłączonej sondy.
Czas realizacji: 1 -10 dni roboczych
Termometr wodoodporny do żywności - zakres pomiarowy -50...+300°C. Zgodny z HACCP oraz normą EN (IP67).
Czas realizacji 1 -10 dni roboczych
2-kanałowy rejestrator temperatury i wilgotności z wewnętrznym czujnikiem NTC + pojemnościowy sensor wilgotności.
Czas realizacji 3- 10 dni roboczych
Termohigrometr testo 608-H1 do ciągłych pomiarów temperatury i wilgotności względnej powietrza. Z testo 608-H1 temperatura i wilgotność są zawsze pod kontrolą.
Czas realizacji 1 - 10 dni roboczych
Termohigrometr testo 608-H2, wilgotność/punkt rosy/temperatura, z alarmem LED, baterią i protokołem kalibracyjnym.
Czas realizacji 1 - 10 dni roboczych
Solidny wodoodporny minitermometr, który po użyciu np. do punktowego pomiaru temperatury w produkcji żywności można po prostu umyć pod bieżącą wodą, a nawet w zmywarce do naczyń.
Czas realizacji: z magazynu lub w ciągu 3 dni roboczych.
Minitermometr, ramię czujnika o długości 213 mm, pomiar do +250°C.
Czas realizacji: z magazynu lub w ciągu 3 dni roboczych.
Kompaktowy termometr na podczerwień (80 mm) dopasowany do każdej kieszeni.
Czas realizacji 3- 10 dni roboczych
Mały termometr na podczerwień, futerał TopSafe i bateria.
Czas realizacji: z magazynu lub w ciągu 3 dni roboczych.
Kontrola jakości dostaw, produkcja, przetwarzanie i magazynowanie żywności - pirometr testo 104 -IR dzięki szybkiemu pomiarowi temperatury na podczerwień , umożliwia kontrolę bezpieczeństwa żywności w przemyśle spożywczym i sektorze gastronomicznym.
Czas realizacji: 1-3 dni roboczych.
Termometr A3000 TP Bartscher
Przyrząd do pomiaru różnicy temperatur, współpracujący z aplikacją mobilną.
Urządzenie współpracujące z aplikacją mobilną
Ceniony i bardzo popularny wśród inspektorów żywności miernik temperatury
Profesjonalny termometr spożywczy to urządzenie, przy pomocy którego można mierzyć temperaturę potraw wydawanych klientom, pomieszczeń, w których przechowywane są tusze do rozbiórki, a także gotowe produkty przeznaczone do sprzedaży i transportu. Wykorzystasz je także do wędzenia, obróbki mięsa czy pieczenia ciast. Szefom kuchni przede wszystkim przyda się termometr do żywności, dzięki któremu ich potrawy będą starannie dopracowane i niezmiennie tak samo pyszne. W ofercie sklepu internetowego Wamma znajdziesz zarówno termometr cukierniczy, jak i termometr do lodówki, pochodzące wyłącznie od sprawdzonych producentów specjalistycznych przyborów kuchennych. Decydując się więc przykładowo na termometr kuchenny z sondą Testo z naszego asortymentu, masz pewność, że wykonany pomiar będzie niezwykle precyzyjny.
W zależności od tego, czy poszukujesz urządzeń przydatnych podczas przyrządzania posiłków, czy chcesz kontrolować temperaturę w lodówce, przydadzą Ci się nieco inne przybory. W masarniach bez wątpienia niezbędny będzie termometr do mięsa, a w cukierni termometr do pieczenia. Termometr do pieczenia elektroniczny może znaleźć swoje zastosowanie również w domu. Kontrola temperatury podczas gotowania ma często fundamentalne znaczenie, jeżeli chcesz, aby Twoje potrawy były smaczne oraz zdrowe. Niezależnie od tego, jakiego dokładnie urządzenia poszukujesz, niezawodne i dokładne termometry spożywcze dostępne są w sklepie internetowym Wamma.