
33,21 zł brutto
Dostępny z magazynu lub w ciągu 3 dni roboczych.
Nóż rzeźniczy. Długość ostrza 13 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Jest 220 produktów.
Dostępny z magazynu lub w ciągu 3 dni roboczych.
Nóż rzeźniczy. Długość ostrza 13 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Dostępny z magazynu lub w ciągu 3 dni roboczych.
Specjalistyczny nóż rzeźniczy. Seria noży przeznaczonych dla profesjonalistów w sektorze rzeźników.
Długość ostrza 18 cm.
Dostępny z magazynu lub w ciągu 3 dni roboczych.
Nóż rzeźniczy. Długość ostrza 15 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma proste, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Nóż rzeźniczy. Długość ostrza 20 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma proste, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Dostępny z magazynu lub w ciągu 3 dni roboczych.
Nóż Szefa Kuchni z czubkiem
Szerokie ostrze o długościach: 25 cm, 30 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Dostępny z magazynu lub w ciągu 3 dni roboczych.
Nóż rzeźniczy. Długość ostrza 18 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma proste, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Nóż trybownik wygięty twardy Dick Ergogrip 13 cm.
Seria: ErgoGrip. Długość: 26 cm.
Dostępne z magazynu, ZAMÓWIENIA ZŁOŻONE DO GODZINY 14 WYSYŁAMY TEGO SAMEGO DNIA!
Nóż Ubojowy prosty
Ostrze proste 18 cm, 20 cm, 22 cm, 25 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik wykrzywiony półelastyczny.
Dick Ergogrip 15cm.
Czas dostawy 1- 3 dni robocze
Nóż Ubojowy i trybownik.
Ostrze proste 13 cm, 15 cm, 18 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż rzeźniczy z szerokim ostrzem.
Ostrze proste 14 cm, 16 cm i 18 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż rzeźniczy
Ostrze wygięte 17 cm, 21 cm, 24 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż rzeźniczy.
Ostrze sztywny 22 cm, 25 cm i 31 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż rzeźniczy.
Ostrze z ochronną rączką 18 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż rzeźniczy
Ostrze proste 16 cm, 18 cm, 20 cm, 23 cm, 26 cm, 28 cm, 31cm, 36 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż rzeźniczy z ochronną rączką.
Ostrze proste 18 cm, 20 cm i 22 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż rzeźnicki.
Ostrze proste 12 cm, 14 cm, 16 cm, 18cm, 20cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż rzeźniczy.
Ostrze ze spiczastym czubkiem 16 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do skórowania
Oznaczenie: 2005 22
Długość klingi : 22cm
Nóż do skórowania
Oznaczenie: 2005 25
Długość klingi : 25cm
Nóż do skórowania.
Oznaczenie: 201530.
Długość: 30 cm.
Nóż do skórowania .
Oznaczenie: 210518.
Długość klingi: 18cm.
Nóż do skórowania.
Oznaczenie: 2105 13.
Długość klingi: 13cm
Nóż do skórowania .
Oznaczenie: 210521.
Długość klingi: 21cm.
Nóż masarski.
Oznaczenie: 2405 18.
Długość klingi: 18cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty.
Nóż rzeźniczy rozbierak do rozkrajania większych partii mięsa.
Oznaczenie: 7105 28.
Nóż do rozkrajania, ostrze polerowane na wysoki połysk, ostrze ryflowane co sprawia, że krojone kawałki nie przyklejają się do ostrza.
Nóż do trybowania z ostrzem wykrzywionym, elastyczny, plastikowa rączką. Seria: ErgoGrip. Długość: 13 cm.
Nóż trybownik wygięty półelastyczny Dick Ergogrip 13cm.
Nóż do trybowania, ostrze zagięte, półelastyczne. Długość ostrza 13 cm. Ten wysokiej jakości nóż ma półelastyczne, cienkie, ultra - ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Nóż trybownik wygięty twardy.
Dick Ergogrip 15 cm.
Czas realizacji 1- 3 dni robocze.
Nóż do trybownia, ostrze zagięte, półelastyczne. Długość ostrza 15 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma półelastyczne, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Dostępny z magazynu lub w ciągu 3 dni roboczych.
Nóż do trybownia, ostrze zagięte , półelastyczne. Długość ostrza 17 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma półelastyczne, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Dostępny z magazynu lub w ciągu 3 dni roboczych.
Nóż do trybownia, ostrze zagięte , sztywne. Długość ostrza 13 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma sztywne, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Dostępny z magazynu lub w ciągu 3 dni roboczych.
Nóż do trybownia, ostrze zagięte, twarde. Długość ostrza 15 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma sztywne, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Dostępny z magazynu lub w ciągu 3 dni roboczych.
Nóż trybownik, ostrze zagięte, sztywne. Długość ostrza 17 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma sztywne, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Dostępny z magazynu lub w ciągu 3 dni roboczych.
Nóż do trybownia, ostrze proste. Długość ostrza 13 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma proste, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Dostępny z magazynu lub w ciągu 3 dni roboczych.
Nóż do trybownia, ostrze proste. Długość ostrza 15 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma proste, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Dostępny z magazynu lub w ciągu 3 dni roboczych.
Nóż ze szlifem kulowym Polkars 16k.
Nóż Szefa Kuchni trybownik.
Ostrze proste, 14 cm, 16 cm, 18 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Szefa Kuchni trybownik.
Ostrze wygięte, półelastyczne 13 cm i 16 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Szefa Kuchni trybownik.
Ostrze wygięte, twarde 13 cm i 16 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Szefa Kuchni trybownik.
Ostrze wygięte, elastyczne 13 cm i 16 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Szefa Kuchni trybownik.
Ostrze wygięty 16 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Szefa Kuchni trybownik.
Ostrze proste, wąskie 10 cm, 13 cm i 16 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Szefa Kuchni trybownik.
Ostrze wygięte, wąskie i elastyczny 13 cm i 16 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do skórowania.
Ostrze wygięte 15 cm i 18 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do skórowania.
Ostrze wygięte 13 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż masarski.
Ostrze proste 21 cm, 24 cm, 26 cm, 29 cm, 31 cm, 34 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do kiełbasek.
Ostrze proste z czubkiem, 25 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik.
Ostrze proste 18 cm, 20 cm, 22 cm i 25 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Każdy nóż do krojenia mięsa powinien wyróżniać się precyzyjnym wykonaniem i poręcznym kształtem. Oba te aspekty mają wpływ na jakość i komfort pracy. Decydując się na proponowane przez nas akcesoria kuchenne, masz pewność, że otrzymasz solidne noże do mięsa renomowanych marek. Proponujemy między innymi nóż dzwonkowy Glock czy nóż ubojowy Giesser. Wszystkie nasze produkty są atestowane i niezawodnie sprawdzą się w każdym zakładzie, który zajmuje się profesjonalną obróbką mięs. Ich staranne wykonanie z wytrzymałych materiałów sprawia dodatkowo, że przez długi czas zachowują swoje właściwości. Nie tępią się nawet podczas intensywnego użytkowania. Warto zwrócić uwagę także na wyjątkowo ostry tasak do mięsa lub topór masarski, które poradzą sobie nawet z najtrudniejszymi zadaniami.
Noże masarskie dzielą się pod względem zadań, do których są przeznaczone. Możesz zdecydować się na specjalne noże do rozbioru mięsa, jego porcjowania czy oddzielania mięsa od kości i ścięgien. Warto wziąć pod uwagę również to, do jakiego rodzaju mięsa będzie on używany, aby jak najlepiej dopasować jego specyfikację do potrzeb i oczekiwań. Inne istotne kryteria wyboru to rozmiar noża, jego kształt oraz ostrość. Najważniejsze jednak jest to, by wybrany przez Ciebie nóż był poręczny, a jego rękojeść umożliwiała swobodne operowanie narzędziem. Warto sięgnąć po modele z antypoślizgowego materiału, który zwiększa bezpieczeństwo pracy, a także wpływa na jej wygodę. Noże rzeźnicze w różnych rozmiarach i kształtach, przy pomocy których fachowo zajmiesz się każdym typem mięsa, możesz zamówić w naszym sklepie internetowym Wamma.