Podczas profesjonalnej pracy z mięsem niezbędne są noże masarskie. Dzięki nim produkty zostaną sprawnie i starannie przygotowane do dalszej obróbki. Dopasowane do konkretnych zadań noże rzeźnicze prezentujemy w wielu wariantach na naszej stronie internetowej Wammashop.pl.

Aktywne filtry

IVO Nóż rzezniczy 13 cm, niebieski
IVO
Cena 27,00 zł netto
33,21 zł brutto

Dostępny z magazynu lub w ciągu 3 dni roboczych.

Nóż rzeźniczy. Długość ostrza 13 cm.

Ten wysokiej jakości nóż ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.

IVO Nóż rzezniczy 15 cm, rączka żółta
IVO
Cena 27,50 zł netto
33,83 zł brutto

Dostępny z magazynu lub w ciągu 3 dni roboczych.

Nóż rzeźniczy. Długość ostrza 15 cm.

Ten wysokiej jakości nóż ma proste, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.

IVO Nóż rzeźniczy 20 cm, rączka czerwona
IVO
Cena 33,50 zł netto
41,21 zł brutto

Nóż rzeźniczy. Długość ostrza 20 cm.

Ten wysokiej jakości nóż ma proste, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.

Dostępny z magazynu lub w ciągu 3 dni roboczych.

IVO Nóż rzeźniczy 18 cm, czarny
IVO
Cena 31,50 zł netto
38,75 zł brutto

Dostępny z magazynu lub w ciągu 3 dni roboczych.

Nóż rzeźniczy. Długość ostrza 18 cm.

Ten wysokiej jakości nóż ma proste, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.

Nóż masarski 4025  GIESSER
Giesser Messer GmbH
Cena 96,00 zł netto
118,08 zł brutto
Nóż masarski, ostrze matowe polerowane, długość ostrza 27 cm.
Długość całkowita z rączką : 41 cm.
Oznaczenie: 4025 27.
Dostępne kolory: czarny, żółty, niebieski, czerwony, zielony
nóż do rozkrajania rozbierak, GIESSER
Giesser Messer GmbH
Cena 102,00 zł netto
125,46 zł brutto
Nóż " rozbierak ", ostrze polerowane na wysoki połysk, szlif kulowy.
Ostrze wykrzywione.
Długość ostrza 25 cm.
Długość całkowita z rączką : 39 cm.
Waga : 155 g.
Dostępne kolory: czarny.
Oznaczenie : 2008 wwl 25.
Nóż rzeźniczy, GIESSER 21cm
Giesser Messer GmbH
Cena 93,00 zł netto
114,39 zł brutto
Nóż ubojowy, ostrze polerowane na wysoki połysk, szlif kulowy.
Klasyczny kształt z prostym tylnym ostrzem.
Długość ostrza 21 cm.
Długość całkowita z rączką : 35cm.
Waga : 155 g.
Dostępne kolory: czarny.
Oznaczenie : 4025 wwl 21.
Nóż rzeźniczy, GIESSER 24 cm
Giesser Messer GmbH
Cena 102,00 zł netto
125,46 zł brutto
Nóż ubojowy, ostrze polerowane na wysoki połysk, szlif kulowy.
Klasyczny kształt z prostym tylnym ostrzem.
Długość ostrza 24 cm.
Długość całkowita z rączką : 39cm.
Waga : 198 g.
Dostępne kolory: czarny, żółty.
Oznaczenie : 4025 wwl 24.
Nóż rzeźniczy, GIESSER 27 cm
Giesser Messer GmbH
Cena 114,00 zł netto
140,22 zł brutto
Nóż ubojowy, ostrze polerowane na wysoki połysk, szlif kulowy.
Klasyczny kształt z prostym tylnym ostrzem.
Długość ostrza 27 cm.
Długość całkowita z rączką : 41cm.
Waga : 286 g.
Dostępne kolory: czarny.
Oznaczenie : 4025 wwl 27.
nóż do wykrawania wykrzywiony półelastyczny 15 cm
IVO
Cena 28,00 zł netto
34,44 zł brutto

Nóż do trybownia, ostrze zagięte , półelastyczne. Długość ostrza 15 cm.

Ten wysokiej jakości nóż ma półelastyczne, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.

Dostępny z magazynu lub w ciągu 3 dni roboczych.

IVO trybownik wykrzywiony półelastyczny 17 cm
IVO
Cena 31,00 zł netto
38,13 zł brutto

Nóż do trybownia, ostrze zagięte , półelastyczne. Długość ostrza 17 cm.

Ten wysokiej jakości nóż ma półelastyczne, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.

Dostępny z magazynu lub w ciągu 3 dni roboczych.

IVO trybownik wykrzywiony sztywny 13 cm
IVO
Cena 23,50 zł netto
28,91 zł brutto

Nóż do trybownia, ostrze zagięte , sztywne. Długość ostrza 13 cm.

Ten wysokiej jakości nóż ma sztywne, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.

Dostępny z magazynu lub w ciągu 3 dni roboczych.

IVO trybownik wykrzywiony sztywny 15 cm
IVO
Cena 28,00 zł netto
34,44 zł brutto

Nóż do trybownia, ostrze zagięte, twarde. Długość ostrza 15 cm.

Ten wysokiej jakości nóż ma sztywne, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.

Dostępny z magazynu lub w ciągu 3 dni roboczych.

IVO trybownik wykrzywiony sztywny 17 cm
IVO
Cena 26,50 zł netto
32,60 zł brutto

Nóż trybownik, ostrze zagięte, sztywne. Długość ostrza 17 cm.

Ten wysokiej jakości nóż ma sztywne, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.

Dostępny z magazynu lub w ciągu 3 dni roboczych.

IVO trybownik prosty 13 cm
IVO
Cena 24,00 zł netto
29,52 zł brutto

Nóż do trybownia, ostrze proste. Długość ostrza 13 cm.

Ten wysokiej jakości nóż ma proste, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.

Dostępny z magazynu lub w ciągu 3 dni roboczych.

IVO trybownik prosty 15 cm
IVO
Cena 24,50 zł netto
30,14 zł brutto

Nóż do trybownia, ostrze proste. Długość ostrza 15 cm.

Ten wysokiej jakości nóż ma proste, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.

Dostępny z magazynu lub w ciągu 3 dni roboczych.

Noże do obróbki mięsa w sklepie internetowym Wamma

Każdy nóż do krojenia mięsa powinien wyróżniać się precyzyjnym wykonaniem i poręcznym kształtem. Oba te aspekty mają wpływ na jakość i komfort pracy. Decydując się na proponowane przez nas akcesoria kuchenne, masz pewność, że otrzymasz solidne noże do mięsa renomowanych marek. Proponujemy między innymi nóż dzwonkowy Glock czy nóż ubojowy Giesser. Wszystkie nasze produkty są atestowane i niezawodnie sprawdzą się w każdym zakładzie, który zajmuje się profesjonalną obróbką mięs. Ich staranne wykonanie z wytrzymałych materiałów sprawia dodatkowo, że przez długi czas zachowują swoje właściwości. Nie tępią się nawet podczas intensywnego użytkowania. Warto zwrócić uwagę także na wyjątkowo ostry tasak do mięsa lub topór masarski, które poradzą sobie nawet z najtrudniejszymi zadaniami. 

Czym się kierować, wybierając nóż do mięsa?

Noże masarskie dzielą się pod względem zadań, do których są przeznaczone. Możesz zdecydować się na specjalne noże do rozbioru mięsa, jego porcjowania czy oddzielania mięsa od kości i ścięgien. Warto wziąć pod uwagę również to, do jakiego rodzaju mięsa będzie on używany, aby jak najlepiej dopasować jego specyfikację do potrzeb i oczekiwań. Inne istotne kryteria wyboru to rozmiar noża, jego kształt oraz ostrość. Najważniejsze jednak jest to, by wybrany przez Ciebie nóż był poręczny, a jego rękojeść umożliwiała swobodne operowanie narzędziem. Warto sięgnąć po modele z antypoślizgowego materiału, który zwiększa bezpieczeństwo pracy, a także wpływa na jej wygodę. Noże rzeźnicze w różnych rozmiarach i kształtach, przy pomocy których fachowo zajmiesz się każdym typem mięsa, możesz zamówić w naszym sklepie internetowym Wamma.