66,42 zł brutto
Nóż do trybowania.
Oznaczenie: 2605 18.
Długość: 18cm.
Trybownik ostrze proste, sztywne 13 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski, biały, zielony.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Profesjonalny nóż do oddzielania mięsa od kości, dedykowany do zakładów przetwórstwa mięsnego, rzeźni, masarni i firm gastronomicznych. Nóż posiada ostre proste ostrze o długości 13 cm, wykonane z najlepszej stali chromowo-molibdenowej, która została zahartowana próżniowo do 56-57 stopni Rockwella. Sztywny nóż posiada wysoce wypolerowaną klingę, co sprawia, że jest jeszcze bardziej odporna na korozję a także zapewnia trwałość zachowania krawędzi ostrza. Nóż dla rzeźnika, który został ręcznie oszlifowany w końcowej fazie produkcji.
Rękojeść została stworzona z antypoślizgowego materiału TPE. Uformowana ergonomicznie, z chropowatą strukturą na powierzchni, oraz wysuniętym noskiem zabezpieczającym dłoń operatora przed ześlizgnięciem się dłoni na krawędź ostrza.
Plastikowy uchwyt jest dopuszczony do kontaktu z żywnością i spełnia wymagania następujących przepisów prawnych (każdy ze wszystkimi dodatkami i w wersji obowiązującej w chwili składania niniejszego oświadczenia):
Noże można myć w zmywarce. Jednak w celu ochrony krawędzi tnącej zalecamy czyszczenie ręczne.
Opis
Specyficzne kody
Nóż do trybowania.
Oznaczenie: 2605 18.
Długość: 18cm.
Ostrze zakrzywione, półelastyczne (1/2 flex)
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski, biały, zielony.
Nóż do trybowania ostrze zakrzywione, sztywne 15 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski, zielony, biały
Trybownik, ostrze proste 16cm. Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski, biały, zielony.
Trybownik prosty, szeroki 12 cm, ostrze nierdzewne. Dostępne kolory: czarny.
Nóż do trybowania 15cm, ostrze proste, szpiczasty czubek.
Dostępne kolory: czarny.
Nóż do trybowania, ostrze polerowane na wysoki połysk, ryflowane.
Długość ostrza 15 cm.
Długość całkowita z rączką: 29 cm.
Waga: 105 g.
Dostępne kolory: czarny, żółty, niebieski.
Oznaczenie : 2515 wwl 15.
Nóż do trybowania, ostrze polerowane na wysoki połysk, szlif kulowy, wykrzywione, bardzo elastyczne.
Długość ostrza 13 cm.
Długość całkowita z rączką : 27 cm.
Waga : 89 g.
Dostępne kolory: czarny.
Oznaczenie : 2535 wwl 13.
Nóż do trybowania, ostrze polerowane na wysoki połysk, ryflowane
Klasyczny kształt z prostym tylnym ostrzem.
Długość ostrza 13 cm.
Długość całkowita z rączką : 27 cm.
Waga: 114 g.
Dostępne kolory: czarny
Nóż do trybowania o długości 12cm oraz o zagięciu ostrza ku górze i charakteryzującą się pół giętką stalą.
Bardzo elastyczny i cienki nóż z zakrzywionym ku górze ostrzem.
12 centymetrowy trybownik marki Morakniv o grubości ostrza 1,9 mm.
Nóż trybownik.
Ostrze zakrzywione, szerokie, kulowe 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do trybowania.
Oznaczenie: 2605 18.
Długość: 18cm.
Nóż do trybowania, ostrze polerowane na wysoki połysk, ryflowane.
Długość ostrza 15 cm.
Długość całkowita z rączką: 29 cm.
Waga: 105 g.
Dostępne kolory: czarny, żółty, niebieski.
Oznaczenie : 2515 wwl 15.
Trybownik o prostym kształcie oraz długością ostrza 13,5 cm. Sztywny i bardzo wytrzymały.
Nóż trybownik, ostrze polerowane na wysoki połysk.
Ostrze wykrzywione, elastyczne.
Długość ostrza 15 cm.
Oznaczenie : 12250 15.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski.
Nóż do trybowania ostrze zakrzywione, sztywne 15 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski, zielony, biały
Nóż trybownik, ostrze polerowane na wysoki połysk.
Ostrze wykrzywione, twarde.
Długość ostrza 15 cm.
Oznaczenie : 12251 15.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony.
Trybownik ostrze proste 10 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty.
Trybownik z ryflowanym ostrzem ze stali nierdzewnej oraz ergonomiczną rękojeścią.
Nóż z elastycznym ostrzem o długości 132 mm i rękojeścią typu RMH.
Cienki nóż do trybowania o długości ostrza 16 cm oraz rękojeścią RMH.
Nóż do trybownia, ostrze zagięte, półelastyczne. Długość ostrza 15 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma półelastyczne, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Nóż Szefa Kuchni trybownik.
Ostrze wygięte, elastyczne 13 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.