87,33 zł brutto
Nóż trybownik.
Ostrze zakrzywione i wąskie, 20 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Trybownik Frost o giętkim i zakrzywionym ostrzu o długości 15 cm.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Nóż trybownik zakrzywiony giętki, model CB6F-E, to wysokiej jakości narzędzie o wielu zaletach. Ostrze tego noża ma długość 130 mm i posiada giętką konstrukcję, co umożliwia precyzyjne i elastyczne działanie podczas pracy. Ostrze wykonane jest z szwedzkiej stali nierdzewnej, która została walcowana na zimno. Proces hartowania przy temperaturze -80 stopni pozwala osiągnąć maksymalną twardość na poziomie 58 HRC. Dodatkowo, nóż jest łatwy w ostrzeniu, co ułatwia utrzymanie go w doskonałym stanie.
Rękojeść tego trybownika jest czarna i została podwójnie formowana. W środku posiada rdzeń wykonany z polipropyleny a z zewnątrz została pokryta TPE. Jej chropowata struktura i ergonomiczny kształt zapewniają pewny chwyt i komfort użytkowania. Rękojeść doskonale sprawdza się nawet w mokrych warunkach, zapewniając pewność i kontrolę podczas pracy. Ten model noża zakrzywionego elastycznego ma ostrze o długości 153 mm. Całkowita długość noża wynosi 294 mm. Ostrze jest elastyczne, co pozwala na precyzyjne manewrowanie podczas obierania mięsa.
Nóż trybownik zakrzywiony elastyczny, model CB6F-E, to niezawodne narzędzie o wysokiej jakości, które zapewnia efektywność i precyzję podczas obierania mięsa.
Rodzaj rękojeści: | E-Grip |
Materiał rękojeści: | PP - Polipropylen TPE – Elastomer termoplastyczny |
Długość ostrza: | 15 cm |
Rodzaj stali: | Nierdzewna |
Długość ostrza: | 153 mm |
Długość noża: | 294 mm |
Rodzaj ostrza: | giętkie |
Twardość: | 58 HRC |
Przeznaczenie: | przemysł mięsny |
Grubość ostrza: | 2,4 mm |
Opis
Nóż trybownik.
Ostrze zakrzywione i wąskie, 20 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do trybowania, ostrze polerowane na wysoki połysk, ryflowane
Klasyczny kształt z prostym tylnym ostrzem.
Długość ostrza 13 cm.
Długość całkowita z rączką : 27 cm.
Waga: 114 g.
Dostępne kolory: czarny
Trybownik charakteryzujący się wygiętym ostrzem i innowacyjną rękojeścią ER-Grip zrobioną z PP i TPE.
Nóż do trybownia, ostrze zagięte, twarde. Długość ostrza 15 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma sztywne, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Nóż rzeźniczy. Długość ostrza 15 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma proste, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Nóż do trybowania prosty, szeroki 18cm. Dostępne kolory: czarny, żółty, niebieski.
Nóż o ryflowanym ostrzu przeznaczony do trybowania.
Nóż trybownik.
Ostrze zakrzywione, szerokie, kulowe 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Szefa Kuchni trybownik.
Ostrze wygięte, wąskie i elastyczny 16 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik.
Ostrze proste i wąskie.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Bardzo ergonomiczny i sprawdzający się w swoim fachu nóż o długości ostrza 15,5 cm oraz całkowitej długości 300 mm.
Trybownik wąski, prosty, elastyczny 15 cm.
Dostępne kolory: czarny, niebieski.
Trybownik Polskiej marki Polkars z rękojeścią typu A i klingą 175 mm.
Nóż do trybowania o długości 12cm oraz o zagięciu ostrza ku górze i charakteryzującą się pół giętką stalą.