63,96 zł brutto
Nóż trybownik.
Ostrze wygięte, półelastyczne 13 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Szeroki nóż o długości ostrza 157 mm.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Wygięty trybownik o numerze 7157 UG ma długość ostrza wynoszącą 16 cm. Wyposażony jest w wygodną rękojeść typu Uni-Grip wykonaną z poliamidu (PA). Ostrze trybonika wykonane jest z nierdzewnej stali o długości 157 mm. Całkowita długość noża wynosi 285 mm.
Trybownik posiada sztywne ostrze, które umożliwia precyzyjne i skuteczne wykrawanie mięsa. Ostrze jest hartowane, osiągając twardość 58 HRC. Jego grubość wynosi 2,4 mm. Trybownik jest przeznaczony głównie dla zakładów mięsnych.
Ten wygięty trybownik jest lekki, ważący jedynie 110,6 g, co sprawia, że jest łatwy w obsłudze i zapewnia komfort podczas pracy. Jego ergonomiczna rękojeść typu Uni-Grip zapewnia pewny i wygodny chwyt.
Ten wygięty trybownik to niezastąpione narzędzie dla profesjonalnych mięsników, które doskonale sprawdzi się w zakładach mięsnych. Jego solidna konstrukcja, wysoka jakość wykonania i funkcjonalność uczynią go nieodłącznym elementem Twojego zestawu narzędzi.
Rodzaj rękojeści: | Uni-Grip |
Materiał rękojeści: |
PA- poliamid |
Długość ostrza: | 16 cm |
Rodzaj stali: | nierdzewna |
Długość ostrza: | 157 mm |
Długość noża: | 285 mm |
Rodzaj ostrza: | sztywne |
Twardość: | 58 HRC |
Przeznaczenie: | zakłady mięsne |
Grubość ostrza: | 2,4 mm |
Waga: | 110,6 g |
Opis
Nóż trybownik.
Ostrze wygięte, półelastyczne 13 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż wyspecjalizowany do oddzielania mięsa od kości o długości ostrza 13cm.
Nóż trybownik.
Ostrze proste, zakrzywione i wąskie, 12 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż rzeźniczy. Długość ostrza 15 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma proste, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Trybownik z ryflowanym ostrzem ze stali nierdzewnej oraz ergonomiczną rękojeścią.
Nóż trybownik.
Ostrze zakrzywione, elastyczne 12 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Trybownik z ostrzem skierowanym ku górze i rękojeścią zrobioną z PP-polipropylenu i TPE-elastomeru termoplastycznego.
Nóż Szefa Kuchni trybownik.
Ostrze wygięty 16 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Trybownik o półelastycznym ostrzu które mierzy 158 mm i posiada szerokość 2,4 mm.
Nóż o długości ostrza 15,5 cm marki Morakniv z serii RMH.
Nóż trybownik, ostrze polerowane na wysoki połysk.
Ostrze wykrzywione, elastyczne.
Długość ostrza 15 cm.
Oznaczenie : 12250 15.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski.
Nóż Szefa Kuchni trybownik.
Ostrze wygięte, wąskie i elastyczny 13 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż rzeźniczy. Długość ostrza 13 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Trybownik, ostrze proste 16cm. Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski, biały, zielony.
Nóż trybownik.
Ostrze zakrzywione, elastyczne, 12 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.