136,53 zł brutto
Nóż Szefa Kuchni do plastrowania.
Ostrze falowane, 25 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Trybownik
Ostrze proste, 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Szukasz profesjonalnego narzędzia do precyzyjnego oddzielania mięsa od kości? Poznaj rewelacyjny Fibrox trybownik prosty, szeroki o długości 15 cm, marki Victorinox. Ten niezastąpiony nóż został stworzony z myślą o wymagających zadaniach w przetwórstwie mięsnym, gastronomii oraz w profesjonalnych kuchniach.
Jego ostrze, wykonane z najwyższej jakości stali węglowo-chromowo-molibdenowej, zapewnia niezrównaną trwałość i precyzję cięcia. Szlifowane stożkowo na całej długości, ostrze gwarantuje idealne rezultaty przy trybowaniu, czyli oddzielaniu mięsa od kości oraz precyzyjnym krojeniu na kawałki.
Ergonomiczny uchwyt Fibrox trybownika zapewnia komfort i pewny chwyt podczas pracy. Dzięki antypoślizgowej konstrukcji nie musisz obawiać się, że nóż wyślizgnie się z dłoni w trakcie intensywnego użytkowania. Rączka została wykonana z wysokiej jakości poliamidu, zapewniając nie tylko trwałość, ale również higieniczność.
Seria FIBROX marki Victorinox to synonim solidności i profesjonalizmu. Projektowana przez specjalistów, aby sprostać nawet najbardziej wymagającym oczekiwaniom kucharzy oraz pracowników branży spożywczej.
Poniżej techniczne parametry Fibrox trybownika prostego, szerokiego 15 cm, Victorinox 5.6003.15
Nóż Szefa Kuchni do plastrowania.
Ostrze falowane, 25 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do plastrowania.
Ostrze szerokie na 4 cm, szlif kulowy, 30 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik.
Ostrze proste, wąskie 12 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż rzeźniczy
Ostrze proste 16 cm, 18 cm, 20 cm, 23 cm, 26 cm, 28 cm, 31cm, 36 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż rzeźnicki.
Ostrze proste 12 cm, 14 cm, 16 cm, 18cm, 20cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż rzeźniczy. Długość ostrza 20 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma proste, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Nóż do trybowania, ostrze polerowane na wysoki połysk, ryflowane.
Długość ostrza 15 cm.
Długość całkowita z rączką: 29 cm.
Waga: 105 g.
Dostępne kolory: czarny, żółty, niebieski.
Oznaczenie : 2515 wwl 15.
Nóż trybownik.
Ostrze zakrzywione, elastyczne, 12 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Szefa Kuchni trybownik.
Ostrze proste, 14 cm, 16 cm, 18 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do trybowania.
Oznaczenie: 2605 18.
Długość: 18cm.
Trybownik o prostym ostrzu mierzącym 15 cm i posiadającym prosty szlif.
Nóż sztywny i zakrzywiony z serii Frost o długości ostrza 20,5 cm.
Nóż trybownik wykrzywiony półelastyczny.
Dick Ergogrip 15cm.
Nóż trybownik.
Ostrze zakrzywione, elastyczne, 12 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Trybownik
Ostrze proste, 12 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do trybowania, ostrze zagięte, półelastyczne. Długość ostrza 13 cm. Ten wysokiej jakości nóż ma półelastyczne, cienkie, ultra - ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Nóż trybownik.
Ostrze wygięte, półelastyczne 16 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Szefa Kuchni trybownik.
Ostrze wygięte, wąskie i elastyczny 16 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Szefa Kuchni trybownik.
Ostrze wygięty 16 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Sztywny trybownik o długości 13 cm z rękojescią RMH.
Nóż trybownik.
Ostrze wygięte, półelastyczne 13 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.