66,42 zł brutto
Trybownik Frost o sztywnym i zakrzywionym ostrzu o długości 150 mm.
Nóż Szefa Kuchni trybownik.
Ostrze wygięte, twarde 16 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Profesjonalny nóż do trybowania mięsa, z ostrzem wykonanym ze stali nierdzewnej, twardym i wygiętym ku górze. Polecany dla gastronomii oraz przemysłu mięsnego. Nóż idealny do zestawu szefa kuchni.
Posiada rączkę wykonaną z poliamidu, tworzywa, które jest odporne na uderzenia a także ścieranie. Jego wysoka udarność oraz doskonała sztywność przekłada się na żywotność noży. Rączki noży z serii Swibo dostępne są tylko w kolorze żółto pomarańczowym. Ten jaskrawy kolor sprawia, że noże są dobrze widoczne oraz łatwe do zauważenia w ruchliwym środowisku, jakim jest kuchnia w firmach gastronomicznych lub rzeźnia. Dobrze wyprofilowana, ergonomiczna rączka oraz struktura przekłada się na dobrą chwytność i łatwe operowanie ostrzem.
Zdrowie i bezpieczeństwo jest dla nas najwyższym priorytetem.
Trybownik Frost o sztywnym i zakrzywionym ostrzu o długości 150 mm.
Trybownik z czerwoną rękojeścią z serii Uni-Grip.
Nóż trybownik.
Ostrze zakrzywione, elastyczne, 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do trybownia, ostrze zagięte, twarde. Długość ostrza 15 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma sztywne, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Nóż trybownik.
Ostrze proste, zakrzywione i wąskie, 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik zakrzywiony.
Ostrze zakrzywione, wąskie 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż przeznaczony do trybowania i krajania mięsa z rękojeścią typu A.
Nóż sztywny i zakrzywiony z serii Frost o długości ostrza 20,5 cm.
Niezawodny nóż o długości 16 cm wykonany ze stali nierdzewnej i polipropylenu.
Bardzo elastyczny i cienki nóż z zakrzywionym ku górze ostrzem.
Trybownik o wąskiej budowie oraz półelastycznym ostrzu o długości 9,5 cm.
Nóż do trybownia, ostrze proste. Długość ostrza 15 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma proste, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Nóż trybownik, ostrze polerowane na wysoki połysk.
Ostrze wykrzywione, twarde.
Długość ostrza 13 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski.
Oznaczenie : 11251 13.
Nóż Szefa Kuchni trybownik.
Ostrze wygięte, wąskie i elastyczny 13 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Trybownik
Ostrze proste, 12 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.