113,16 zł brutto
Klipsy do zabezpieczania przełyku.
Jest 167 produktów.
Klipsy do zabezpieczania przełyku.
Worek na jelito z klipsem, opakowanie: 1 karton / 2000 szt.
Rękawice ochronne lateksowe z bawełniana wyściółką.
Cena za opakowanie 5 szt.
Skórowaczka może być wypożyczona na testy /skontaktuj się z handlowcem.
Specjalna tarcza typu E o niskiej misji hałasu.
Specjalna tarcza do 3 typów pił o średnicy 23 cm.
Specjalna piła o niskiej emisji hałasu do 3 pił rozbiorowych EFA.
Tarcza 270 x 270 mm zawierająca 140 zębów.
Tarcza do pił rozbiorowych EFA 15 oraz EFA 19.
Tarcza o średnicy 160 mm oraz o 130 zębach.
Tarcza do pilły marki EFA o gęstym uzębieniu.
Piła o grubym uzębieniu o wielkości zęba 41 mm.
Tarcza do pił EFA 16/17 o średnicy 21 cm.
Tarcza typu A do piły SK 18 WB.
Tarcza do piły SK 18 WB o 14 zębach.
Tarcza typu F, hartowana o 36 zębach i średnicy 180 mm.
Tarcza tnąca o 94 zębach i średnicy 18 cm.
Tarcza o średnicy 230 mm i 120 zębach.
Tarcza hartowana o 44 zębach i 230 mm.
Tarcza do piły rozbiorowej firmy EFA o średnicy 30 cm i 78 zębach, średnio-grube uzębienie.
Tarcza tnąca do piły EFA 16 i 17. Średnica tarczy wynosi 210 mm.
Tarcza o liczbie uzębienia wynoszącej 60 sztuk.
Tarcza do pił o numerach EFA 85,185,SK 30 WB. Hartowana o 52 zębach.
Tarcza do pił: EFA 85, EFA 185, SK 30 WB.
Tarcza posiadająca 156 zębów o wielkości 6 mm.
Tarcza do pił: EFA 86, EFA 186, SK 23 WB.
Tarcza tnąca do piły o średnicy 30 cm i grubym uzębieniu.
Lekka ręczna skórowaczka pneumatyczna przeznaczona do usuwania skóry oraz słoniny z tusz wieprzowych oraz do doczyszczania głów wieprzowych, oczyszczania mięsa wołowego, drobiowego i ryb.
Nóż obrotowy, nadaje się do skórowania bydła, trzody, owiec i jagniąt.
Nóż krążkowy przeznaczony do skórowania bydła, trzody, owiec i jagniąt.
Nożyce dobrze nadające się do ćwiartowania dużego mięsa. Siła nacisku tego narzędzia zapewnia szybkie i łatwe ćwiartowanie.
The EFA Germany Z 28 shears are specifically crafted for the quartering of pigs and cattle, boasting a cutting force of 26.5 kN.
Kleszcze przeznaczone do odcinania łbów wieprzowych i głów macior.
Rozstaw nożyc: 186 mm
Przecinarka hydrauliczna, lekka i zapewniająca wydajną pracę. Siła nacisku 8,7 kN.
Obcinacz do kości ogonowej, lekki i świetnie spełniający swoje zadanie. Pozwala pracować długofalowo bez uczucia dyskomfortu.
Narzędzie przeznaczone do precyzyjnego cięcia nóg świń i owiec o wymiarach 446 x 222 x 140 mm.
Hydrauliczny obcinacz EFA o wymiarach 446 x 222 x 140 mm. Oraz szerokości otwarcia szczęk 80mm.
Mocny i praktyczny obcinacz hydrauliczny o wymiarach 95 x 140. Czas cyklu cięcia wynosi 1,2 sekundy a nożyce mają 100mm rozstawu.
Trymer z dźwignią bezpieczeństwa, elektryczny.
Korpus + obudowa ostrza + ostrze kątowe 35 mm
Trymer z dźwignią bezpieczeństwa, elektryczny.
Korpus + obudowa ostrza + ostrze kątowe 52,5 mm
Trymer z dźwignią bezpieczeństwa, elektryczny.
Korpus + obudowa ostrza + ostrze zwykłe 70 mm
Trymer z dźwignią bezpieczeństwa, elektryczny.
Korpus + obudowa ostrza + ostrze 90,5 mm (kąt 45 stopni)
Trymer z dźwignią bezpieczeństwa, elektryczny.
Korpus + obudowa ostrza + ostrze 90,5 mm (kąt 30 stopni)
Trymer z dźwignią bezpieczeństwa, elektryczny.
Korpus + obudowa ostrza + ostrze kątowe 120 mm płaskie
Trymer z dźwignią bezpieczeństwa, elektryczny.
Korpus + obudowa ostrza + ostrze kątowe 120 mm, płaskie
Trymer z dźwignią bezpieczeństwa, elektryczny.
Korpus + obudowa ostrza + ostrze zwykłe 35 mm
Trymer z dźwignią bezpieczeństwa, elektryczny.
Korpus + obudowa ostrza + ostrze zwykłe 52,5 mm
Trymer z dźwignią bezpieczeństwa, elektryczny.
Korpus + obudowa ostrza + ostrze kątowe 70 mm
Bardzo lekkie urządzenie do ręcznej obróbki mięsa: wołowiny, cielęciny, baraniny, jagnięciny, koniny, wielbłądziny, drobiu i ryb.
Nóż, trymer pneumatyczny o wadze 0.9 kg i mocy 200 W
Trymer do wycinania mięsa oraz oczyszczania go. Waga narzędzia to 12 kg, moc to 390 W.
Nóż idealnie nadający się do wielu zadań. Oddzielanie, filetowanie, oczyszczanie to zadania w których świetnie sprawuje się ten nóż.
Piła do cięcia mostka świniom i bydłu o mocy 880 W. Waga tego urządzenia to 8.4 kg.
Piła o oznaczeniu EFA 19 przezaczenia od obróbki mięsa koni i bydła. Waży ona 9kg i generuje 1200 obr./min.
Tarczowa piła przeznaczona do rozbioru wołowiny, wieprzowiny, cielęciny, jagnięciny oraz baraniny.
Piła z silnikiem jednofazowym mocy 1,02 kW/ 230V.