93,48 zł brutto
Nóż masarski.
Oznaczenie: 2405 18.
Długość klingi: 18cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty.
Nóż, trymer pneumatyczny o wadze 0.9 kg i mocy 200 W
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Lekkie urządzenie na sprężone powietrze, przeznaczone do ręcznej obróbki mięsa różnych rodzajów, takich jak wołowina, cielęcina, baranina, jagnięcina, konina, mięso wielbłądzie, drób i ryby.
Charakteryzuje się średnicą tarczy tnącej wynoszącą 130 mm oraz prędkością obrotową 1400 obr./min. Maksymalny poziom emisji hałasu to 88 dB(A). Zużycie powietrza podczas pracy wynosi 300 l/min, przy ciśnieniu roboczym/sieci 6 bar. Moc urządzenia to 200 W. Długość węża zasilającego wynosi 2,5 metra, a waga urządzenia to 0,9 kg.
EFA trymer 130D znajduje zastosowanie w różnych czynnościach, takich jak czyszczenie kości wieprzowych i wołowych w celu odzyskania wysokiej jakości mięsa, ręczne oczyszczanie mięsa z nadmiaru tłuszczu (np. szynka, łopatka), trybowanie drobiu (np. udka drobiowe), plastrowanie słoniny i łososia z możliwością regulacji głębokości cięcia, wycinanie ucha środkowego, gałki ocznej, usuwanie łoju oraz wyciąganie polędwiczki wieprzowej. Jest idealnym narzędziem do profesjonalnych zastosowań w średnich i dużych zakładach przetwórstwa mięsnego oraz ubojniach.
EFA trymer 130D cechuje się lekkością, ergonomicznym designem oraz łatwością obsługi. Dzięki napędowi pneumatycznemu, urządzenie zapewnia wysoką moc i efektywność. Praca urządzenia jest praktycznie bezwibracyjna, a konstrukcja ułatwia utrzymanie go w czystości.
Urządzenie spełnia wszystkie normy Unii Europejskiej, w tym normy dotyczące bezpieczeństwa i higieny pracy.
Waga: | 0,9 kg |
Średnica tarczy tnącej: | 130 mm |
Prędkość obrotowa: | 1400 obr. / min |
Poziom emisji hałasu: | 88 dB(A) |
Pobór prądu | 0,85 A |
Moc urządzenia: | 200 W |
Ciśnienie robocze: | 6 bar |
Zużycie powietrza podczas pracy: | 300 l / min. |
Nóż masarski.
Oznaczenie: 2405 18.
Długość klingi: 18cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty.
Nóż do skórowania.
Oznaczenie: 2105 13.
Długość klingi: 13cm
Nóż masarski.
Ostrze proste 21 cm, 24 cm, 26 cm, 29 cm, 31 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do jagnięciny
Ostrze 12 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż masarski.
Oznaczenie: 2405 16.
Długość klingi: 16cm.
Nóż marki Polkars z rękojeścią typu A i ostrzem ze stali nierdzewnej.
Nóż przeznaczony do oskórowywania mięsa z rękojeścią z polipropylenu oraz ostrzem ze stali nierdzewnej.
Nóż o ostrzu ze szlifem kulowym posiadający rękojeść z polipropylenu oraz ostrze ze stali nierdzewnej.
Nóż do skórowania.
Oznaczenie: 210521.
Długość klingi: 21cm.
Nóż rzeźniczy do skórowania, bardzo ostry.
Długość ostrza: 22cm
Długość całkowita: 36 cm
Oznaczenie: 2005 22
Nóż do skórowania.
Ostrze wygięte 13 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do skórowania.
Długość ostrza: 18 cm.
Oznaczenie: 202518.
Dostępne kolory: czarny, żółty.
Nóż do skórowania o zaokrąglonym czubku wykonany ze stali nierdzewnej i PP-polipropylenu.
Nóż do przycinania.
Oznaczenie: 2015 27
Długość: 27 cm.
Dostępne kolory: czarny.
Nóż obrotowy do skórowania bydła, trzody, owiec i jagniąt.
Nóż w komplecie z wieszakiem i zestawem przyłączeniowym.