83,64 zł brutto
Nóż masarski.
Oznaczenie: 2405 16.
Długość klingi: 16cm.
Nóż idealnie nadający się do wielu zadań. Oddzielanie, filetowanie, oczyszczanie to zadania w których świetnie sprawuje się ten nóż.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Nóż do podcinania skóry EFA Trimmer 130E to lekkie urządzenie zasilane prądem elektrycznym, przeznaczone do ręcznej obróbki mięsa. Doskonale sprawdzi się przy pracy z różnymi rodzajami mięsa, takimi jak wołowina, cielęcina, baranina, jagnięcina, konina, wielbłądzina, drób i ryby. Urządzenie charakteryzuje się średnicą tarczy tnącej wynoszącą 130 mm oraz prędkością obrotową na poziomie 1400 obr./min. Maksymalny poziom emisji hałasu wynosi 88 dB(A). Pobór prądu maksymalny to 0,85 A, a napięcie zasilania wynosi 230 V.
Moc urządzenia wynosi 390 W. Posiada również klasę zabezpieczenia IP 65. Całkowita waga urządzenia to 12,0 kg. EFA Trimmer 130E znajduje zastosowanie w różnych czynnościach, takich jak czyszczenie kości wieprzowych i wołowych w celu odzyskania wysokiej jakości mięsa, ręczne oczyszczanie mięsa z nadmiaru tłuszczu (np. szynka, łopatka), trybowanie drobiu (np. udka drobiowe), plastrowanie słoniny i łososia z możliwością regulacji głębokości cięcia, wycinanie ucha środkowego, gałki ocznej, usuwanie łoju oraz wyciąganie polędwiczki wieprzowej.
Jest idealnym narzędziem do profesjonalnych zastosowań w średnich i dużych zakładach przetwórstwa mięsnego oraz ubojniach. EFA Trimmer 130E cechuje się lekkością, ergonomicznym designem i łatwością obsługi. Dzięki napędowi elektrycznemu, urządzenie zapewnia większą moc i efektywność. Praca urządzenia jest praktycznie bezwibracyjna, a konstrukcja jest łatwa do utrzymania w czystości.
Urządzenie spełnia wszystkie normy Unii Europejskiej, w tym normy dotyczące bezpieczeństwa i higieny pracy.
Waga: | 12,0 kg |
Średnica tarczy tnącej: | 130 mm |
Prędkość obrotowa: | 1400 obr./ min |
Poziom emisji hałasu: | 88 dB(A) |
Pobór prądu | 0,85 A |
Napięcie zasilania: | 230 V |
Moc urządzenia: | 390 W |
Nóż masarski.
Oznaczenie: 2405 16.
Długość klingi: 16cm.
Nóż do skórowania.
Ostrze wygięte 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż rzeźniczy "rozbierak", ostrze polerowane na wysoki połysk.
Długość ostrza 20 cm, zakrzywione.
Długość całkowita z rączką: 34 cm.
Waga: 126 g.
Oznaczenie: 2005 20
Dostępne kolory: czarny, żółty, niebieski, czerwony, zielony.
Nóż do skórowania.
Ostrze wygięte 13 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż rzeźniczy o lekko zakrzywionym ostrzu na końcu noża. Ostrze o długości 175 mm.
Nóż do skórowania.
Oznaczenie: 210521.
Długość klingi: 21cm.
Nóż do skórowania.
Długość ostrza: 18 cm.
Oznaczenie: 202518.
Dostępne kolory: czarny, żółty.
Trymer do wycinania mięsa oraz oczyszczania go. Waga narzędzia to 12 kg, moc to 390 W.
Nóż do skórowania.
Oznaczenie: 2105 13.
Długość klingi: 13cm
Nóż, trymer pneumatyczny o wadze 0.9 kg i mocy 200 W
Nóż masarski.
Ostrze proste 21 cm, 24 cm, 26 cm, 29 cm, 31 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do skórowania.
Oznaczenie: 2025 15.
Długość: 15 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty.
Nóż do skórowania.
Oznaczenie: 2105 18.
Długość klingi: 18 cm.
Nóż do skórowania.
Ostrze 18 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do skórowania.
Ostrze wygięte 18 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Bardzo lekkie urządzenie do ręcznej obróbki mięsa: wołowiny, cielęciny, baraniny, jagnięciny, koniny, wielbłądziny, drobiu i ryb.