43,39 zł brutto
Nóż do trybowania z ostrzem wykrzywionym, elastyczny, plastikowa rączką. Seria: ErgoGrip. Długość: 13 cm.
Trybownik ostrze szerokie, proste 14cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Profesjonalny nóż niemieckiej marki Giesser, wyprodukowany ze stali chromowo-molibdenowej, zahartowanej próżniowo do twardości 56-57 stopni Rockwella. Nóż szczególnie polecany dla zakładów przetwórstwa mięsnego i spożywczego, sklepów mięsnych, rzeźni i masarni. Trybownik służy do oddzielania mięsa od kości jednak może być wykorzystany do krojenia zupełnie innych produktów żywnościowych. Ostra klinga, sztywna i prosta o długości 14 cm, została wypolerowana na wysoki połysk co sprawia, że jest jeszcze lepiej zabezpieczona przed korozja a także na dłużej zachowuje krawędź ostrza. W końcowym procesie ostrze jest szlifowane ręcznie.
Standardowy uchwyt wykonany z tworzywa sztucznego TPE, które jest przyjemne w dotyku, posiada na swej powierzchni chropowatą powierzchnię, która nabiera antypoślizgowych właściwości. Rękojeść została zaprojektowana w taki sposób aby wygodnie leżała w dłoni, natomiast nosek zabezpieczał przed przypadkowym ześlizgnięciem się ręki na krawędź ostrza.
Plastikowy uchwyt jest dopuszczony do kontaktu z żywnością i spełnia wymagania następujących przepisów prawnych (każdy ze wszystkimi dodatkami i w wersji obowiązującej w chwili składania niniejszego oświadczenia):
Noże można myć w zmywarce. Jednak w celu ochrony krawędzi tnącej zalecamy czyszczenie ręczne.
Opis
Specyficzne kody
Nóż do trybowania z ostrzem wykrzywionym, elastyczny, plastikowa rączką. Seria: ErgoGrip. Długość: 13 cm.
Nóż trybownik wygięty twardy Dick Ergogrip 13 cm.
Nóż trybownik wygięty twardy.
Dick Ergogrip 15 cm.
Nóż trybownik, ostrze zagięte, sztywne. Długość ostrza 17 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma sztywne, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Nóż Szefa Kuchni trybownik.
Ostrze proste, 14 cm, 16 cm, 18 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik.
Ostrze wygięte, półelastyczne 13 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik.
Ostrze proste, wąskie 10 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Szefa Kuchni trybownik.
Ostrze wygięte, wąskie i elastyczny 13 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik.
Ostrze proste, extra wąskie 9 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik.
Ostrze proste, zakrzywione i wąskie, 12 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik.
Ostrze proste, wąskie 16 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Ostrze zakrzywione , półelastyczne ( 1/2 flex ).
Nóż do trybowania 10cm.
Oznaczenie: 2505 10
Długość klingi: 10cm
Dostępne kolory rączki: czarny, żółty.
Nóż do trybowania.
Oznaczenie: 2605 18.
Długość: 18cm.
Nóż trybownik.
Ostrze proste, wąskie 13 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do trybowania.
Oznaczenie: 2605 15.
Długość klingi: 15cm.
Trybownik o długości ostrza 13,5 cm oraz połowicznej elastyczności.
Nóż wygięty ku górze o długości ostrza 13 cm oraz wyprofilowaną rękojeścią.
Sztywny trybownik o długości 13 cm z rękojescią RMH.
Nóż Szefa Kuchni trybownik.
Ostrze wygięte, twarde 13 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Trybownik, ostrze proste 16cm. Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski, biały, zielony.
Nóż trybownik.
Ostrze proste, extra wąskie 12 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik.
Ostrze proste, wąskie 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik.
Ostrze proste i wąskie.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż ze stali nierdzewnej o długości klingi 16 cm oraz polipropylenową rączką.