- Polecamy
72,57 zł brutto
Nóż trybownik.
Ostrze proste, extra wąskie 12 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Trybownik wygięty ku górze o długości ostrza o wartości 13 cm.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
CB5MF-E to wygięty trybownik o długości 13 cm. Wyposażony jest w rękojeść typu G-Grip wykonaną z poliamidu (PA), co zapewnia pewny chwyt i komfort podczas użytkowania. Ostrze noża ma długość 13 cm i wykonane jest ze stali nierdzewnej. Jest to półelastyczne ostrze o grubości 2,4 mm, które zostało wykonane ze szwedzkiej stali walcowanej na zimno. Proces hartowania polegał na głębokim chłodzeniu. Noża ma twardość na poziomie 58 HRC.
Nóż CB5MF-E jest dedykowany głównie do użytku w zakładach mięsnych. Jego długość całkowita wynosi 270 mm. Dzięki wysokiej jakości materiałom i precyzyjnemu wykonaniu, ten nóż zapewnia niezawodność i trwałość w różnych warunkach. Jest to solidne narzędzie, które pomoże w precyzyjnym i skutecznym przetwarzaniu mięsa.
Rodzaj rękojeści: | G-Grip |
Materiał rękojeści: | PA- Poliamid |
Długość ostrza: | 13 cm |
Rodzaj stali: | nierdzewna |
Długość ostrza: | 130 mm |
Długość noża: | 270 mm |
Rodzaj ostrza: | półelastyczne |
Twardość: | 58 HRC |
Przeznaczenie: | zakłady mięsne |
Grubość ostrza: | 2,4 mm |
Opis
Nóż trybownik.
Ostrze proste, extra wąskie 12 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Trybownik Frost o sztywnym i zakrzywionym ostrzu o długości 150 mm.
Trybownik o długości ostrza 12 cm i o elastycznym ostrzu.
Bardzo elastyczny i cienki nóż z zakrzywionym ku górze ostrzem.
Nóż trybownik.
Ostrze proste, wąskie 10 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Szefa Kuchni trybownik.
Ostrze wygięte, wąskie i elastyczny 13 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik zakrzywiony.
Ostrze zakrzywione, wąskie 12 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż ze stali nierdzewnej o długości klingi 16 cm oraz polipropylenową rączką.
Nóż rzeźniczy. Długość ostrza 13 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Trybownik z prostym i cienkim ostrzem o długości 13 cm. Rękojeść wykonana z PP, prążkowana.
Nóż trybownik, ostrze polerowane na wysoki połysk.
Ostrze wykrzywione, twarde.
Długość ostrza 15 cm.
Oznaczenie : 12260 15.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony.
Bardzo ergonomiczny i sprawdzający się w swoim fachu nóż o długości ostrza 15,5 cm oraz całkowitej długości 300 mm.
Nóż trybownik, ostrze polerowane na wysoki połysk.
Ostrze wykrzywione, bardzo elastyczne.
Długość ostrza 15 cm.
Oznaczenie : 12253 15.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony.
Nóż Trybownik
Ostrze proste, 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Trybownik o długości ostrza 13,5 cm oraz połowicznej elastyczności.