66,42 zł brutto
Trybownik Frost o giętkim i zakrzywionym ostrzu o długości 15 cm.
Nóż Szefa Kuchni trybownik.
Ostrze wygięty 16 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Szwajcarskie noże Victorinox z serii Swibo, posiadają ostrze wykonane ze stali nierdzewnej najwyższej jakości. Prezentowany nóż posiada wąskie ostrze, wygięte, które jest przeznaczone do trybowania mięsa. Dedykowany dla firm gastronomicznych, cateringowych oraz dla przemysłu mięsnego, masarni i rzeźni.
Uchwyt wykonany jest z tworzywa sztucznego, poliamidu, który posiada niezbędne cechy. Charakteryzuje się wysoką udarnością oraz posiada doskonałą sztywność. Ergonomicznie wykonany uchwyt oraz struktura na jego powierzchni sprawia, że nóż pewniej leży w dłoni u operatora. Aby jeszcze bardziej zwiększyć bezpieczeństwo pracy, wszystkie noże z serii Swibo posiadają uchwyty w jaskrawym żółto pomarańczowym kolorze. Dzięki takiemu zabiegowi, noże są dobrze widoczne w ruchliwym środowisku jakim jest rzeźnia lub masarnia.
Materiały, z których są wykonane noże, pozwalają na mycie w zmywarkach a także na sterylizację w temperaturze do 110 stopni Celsjusza.
Trybownik Frost o giętkim i zakrzywionym ostrzu o długości 15 cm.
Trybownik z czerwoną rękojeścią z serii Uni-Grip.
Nóż trybownik.
Ostrze proste, extra wąskie 9 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Szeroki i zagięty ku górze trybownik o długości ostrza 16 cm.
Szeroki nóż o długości ostrza 157 mm.
Nóż trybownik zakrzywiony.
Ostrze zakrzywione, wąskie 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do trybowania.
Oznaczenie: 2605 15.
Długość klingi: 15cm.
Trybownik o krótkim ostrzu nadający się do bardzo precyzyjnego cięcia.
Nóż trybownik zakrzywiony.
Ostrze zakrzywione, wąskie 12 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do trybownia, ostrze proste. Długość ostrza 13 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma proste, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Trybownik z rękojeścią typu C o długości ostrza 150 mm.
Nóż ze stali nierdzewnej o długości klingi 16 cm oraz polipropylenową rączką.
Nóż wyspecjalizowany do oddzielania mięsa od kości o długości ostrza 13cm.
Nóż trybownik zakrzywiony.
Ostrze zakrzywione, wąskie 12 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Trybownik ostrze proste 10 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty.