43,39 zł brutto
Nóż do trybowania z ostrzem wykrzywionym, elastyczny, plastikowa rączką. Seria: ErgoGrip. Długość: 13 cm.
Nóż do trybowania, ostrze polerowane na wysoki połysk
Długość ostrza 13 cm.
Długość całkowita z rączką : 27cm.
Waga : 105 g.
Dostępne kolory: czarny, żółty.
Oznaczenie : 2515 wwl 13.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Nóż przeznaczony do oddzielania mięsa od kości. Polecany dla przemysłu mięsnego, rzeźni i masarni. Jego zakrzywione ostrze wykonane jest z wysokiej jakości stali chromowo-molibdenowej, nierdzewnej, która dodatkowo została wypolerowana na wysoki połysk, co zwiększa jej ochronę przed korozją. Ostrze na całej swej długości posiada ryfle, dzięki którym krojone mięso nie przykleja się, co znacznie ułatwia pracę. Przy każdym cięciu ostrze ślizga się po ciętym materiale z mniejszym tarciem. Ostrze zostało zahartowane do twardości 56-57 stopni Rockwella. Zakrzywione i wąskie ostrze do ergonomicznej i przyjaznej dla nadgarstka pracy. Kształt ostrza ułatwia w szczególności cięcie ciągnące.
Standardowa rękojeść z tworzywa sztucznego wykonana z wyjątkowo przyjemnego w dotyku materiału antypoślizgowego (TPE). Dobrze wyprofilowany nosek ochronny zapewnia pewny chwyt i zmniejsza ryzyko zsunięcia się ręki dzierżącej nóż.
Plastikowy uchwyt jest dopuszczony do kontaktu z żywnością i spełnia wymagania następujących przepisów prawnych (każdy ze wszystkimi dodatkami i w wersji obowiązującej w chwili składania niniejszego oświadczenia):
Noże można myć w zmywarce. Jednak w celu ochrony krawędzi tnącej zalecamy czyszczenie ręczne.
Opis
Specyficzne kody
Nóż do trybowania z ostrzem wykrzywionym, elastyczny, plastikowa rączką. Seria: ErgoGrip. Długość: 13 cm.
Nóż trybownik wygięty twardy Dick Ergogrip 13 cm.
Nóż do trybowania, ostrze zagięte, półelastyczne. Długość ostrza 13 cm. Ten wysokiej jakości nóż ma półelastyczne, cienkie, ultra - ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Nóż masarski, przeznaczony do oddzielania mięsa od kości. Trybownik z wykrzywionym i elastycznym ostrzem. Ergonomiczny kształt rękojeści i najwyższej jakości tworzywo sztuczne sprawiają, że nóż wygodnie i antypoślizgowo leży w dłoni, zapewniając precyzyjne prowadzenie i lepszą wydajność.
Seria: ErgoGrip.
Długość: 15 cm.
Dostępny w kolorach: czarny, niebieski, żółty, czerwony, pomarańczowy.
Nóż trybownik wykrzywiony półelastyczny.
Dick Ergogrip 15cm.
Nóż trybownik wygięty twardy.
Dick Ergogrip 15 cm.
Nóż do trybownia, ostrze zagięte, twarde. Długość ostrza 15 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma sztywne, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Nóż do trybownia, ostrze proste. Długość ostrza 13 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma proste, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Nóż Szefa Kuchni trybownik.
Ostrze proste, 14 cm, 16 cm, 18 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Szefa Kuchni trybownik.
Ostrze wygięte, twarde 13 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Szefa Kuchni trybownik.
Ostrze wygięty 16 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Szeroki nóż rzeźniczy do oddzielania mięsa od kości. Długość ostrza tego noża wynosi 157 mm.
Nóż trybownik.
Ostrze proste, wąskie 16 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Sztywny nóż marki Morakniv oraz zagięty ku górze. Ostrze ma długość 15 cm.
Trybownik z ostrzem skierowanym ku górze i rękojeścią zrobioną z PP-polipropylenu i TPE-elastomeru termoplastycznego.
Trybownik prosty, szeroki 12 cm, ostrze nierdzewne. Dostępne kolory: czarny.
Nóż trybownik, ostrze zagięte, sztywne. Długość ostrza 17 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma sztywne, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Nóż do trybowania 15cm, ostrze proste, szpiczasty czubek.
Dostępne kolory: czarny.
Nóż sztywny i zakrzywiony z serii Frost o długości ostrza 20,5 cm.
Krótki trybownik o długości ostrza 125 mm.
Nóż rzeźniczy typu trybownik, posiada 13 cm długości i rękojeść typu G-grip.
Nóż trybownik zakrzywiony.
Ostrze zakrzywione, wąskie 12 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik.
Ostrze zakrzywione, elastyczne, 12 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik.
Ostrze proste, wąskie 10 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż wyspecjalizowany do oddzielania mięsa od kości o długości ostrza 13cm.
Nóż trybownik prosty twardy Dick Ergogrip
Nóż trybownik, ostrze polerowane na wysoki połysk.
Ostrze wykrzywione, bardzo elastyczne.
Długość ostrza 15 cm.
Oznaczenie: 11253 15.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony