
41,33 zł brutto
Nóż do trybowania z ostrzem wykrzywionym, elastyczny, plastikowa rączką. Seria: ErgoGrip. Długość: 13 cm.
Nóż do trybowania, ostrze zagięte, półelastyczne. Długość ostrza 13 cm. Ten wysokiej jakości nóż ma półelastyczne, cienkie, ultra - ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Polerowane, trwałe ostrze ma na celu zachowanie doskonałej krawędzi tnącej. Wykonany z najwyższej jakości stali nierdzewnej, z wyraźną osłoną podporową i antypoślizgowymi zabezpieczeniami. Wysokiej klasy nóż do filetowania w przetwórniach ryb, mięsa i drobiu.
Rączka w kolorach: niebieskim, zielonym, żółtym, czarnym, czerwonym.
IVO CUTELARIAS to portugalski producent noży, zarówno do użytku profesjonalnego, jak i domowego. Dzięki ponad 60-letniemu doświadczeniu w eksporcie do ponad 74 krajów na całym świecie, firma pozostaje niezłomnie zobowiązana do dostarczania produktów najwyższej jakości. Historyczna marka IVO jest dziś światowym liderem w produkcji najwyższej jakości noży - to gwarancja doskonałości!
Nóż do trybowania, ostrze zagięte, półelastyczne. Długość ostrza 13 cm. Ten wysokiej jakości nóż ma półelastyczne, cienkie, ultra - ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Nóż do trybowania z ostrzem wykrzywionym, elastyczny, plastikowa rączką. Seria: ErgoGrip. Długość: 13 cm.
Stalka, musak DICK Combi, z dwiema wersjami szlifu : 2 strony szlif szafirowy, 2 strony szlif polerski, kwadratowa 30 cm.
Rękawice ochronne dedykowane dla przemysłu spożywczego oraz przeznaczone między innymi do pracy w zakładach masarskich.
Cena za 1 szt.
W ZESTAWIE Z PASTĄ DO SMAROWANIA PASÓW ŚCIERNYCH !!!
Profesjonalna ostrzałka elektryczna dla wszystkich typów noży i ostrzy.
Dostępne z magazynu, ZAMÓWIENIA ZŁOŻONE DO GODZINY 14 WYSYŁAMY TEGO SAMEGO DNIA!
Dostępne z magazynu, ZAMÓWIENIA ZŁOŻONE DO GODZINY 14 WYSYŁAMY TEGO SAMEGO DNIA!
Wymiary (LxWxH) 500 x 400 x 250 mm.
Waga ok.5,8 kg.
Dostępne z magazynu, ZAMÓWIENIA ZŁOŻONE DO GODZINY 14 WYSYŁAMY TEGO SAMEGO DNIA!
Sterylizator do 8 cienkich noży i 2 stalek . Możliwość sterylizacji większych narzędzi np. toporów , tasaków itp. po wyjęciu stalowej wkładki.
Nóż trybownik.
Ostrze proste 10 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do trybownia, ostrze zagięte , sztywne. Długość ostrza 17 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma sztywne, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Dostępny z magazynu lub w ciągu 3 dni roboczych.
Nóż trybownik.
Ostrze zakrzywione, wąskie, 12 cm, 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Szefa Kuchni trybownik.
Ostrze wygięte, półelastyczne 13 cm i 16 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik.
Ostrze proste i szerokie z ochroną ręki.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do trybowania.
Oznaczenie: 2605 15.
Długość klingi: 15cm.
Nóż do trybownia, ostrze zagięte , półelastyczne. Długość ostrza 15 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma półelastyczne, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Dostępny z magazynu lub w ciągu 3 dni roboczych.
Nóż Szefa Kuchni trybownik.
Ostrze wygięty 16 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do trybowania z ostrzem wykrzywionym, elastyczny, plastikowa rączką. Seria: ErgoGrip. Długość: 13 cm.
Nóż Szefa Kuchni trybownik.
Ostrze wygięte, wąskie 10 cm, 13 cm i 16 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do trybownia, ostrze zagięte , półelastyczne. Długość ostrza 17 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma półelastyczne, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Dostępny z magazynu lub w ciągu 3 dni roboczych.
Nóż Szefa Kuchni trybownik.
Ostrze wygięte, elastyczne 13 cm i 16 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.