136,53 zł brutto
Nóż Szefa Kuchni do plastrowania.
Ostrze falowane, 25 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik.
Ostrze proste, extra wąskie 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Jeśli chcesz wyróżnić się wśród profesjonalistów w przemyśle mięsnym, to Fibrox Trybownik z extra wąskim ostrzem to Twoje niezawodne narzędzie. Klasyczny design, ergonomiczna rękojeść w eleganckim czarnym kolorze.
To narzędzie zostało stworzone z myślą o ekspertach pracujących w zakładach przetwórstwa mięsa, rzeźniach czy masarniach, ale również pasjonatach kuchni, którzy szukają precyzji w każdym kroku. Fibrox Trybownik z łatwością odnajduje swoje miejsce w dynamicznym świecie gastronomii oraz w domowych kuchniach.
Jego precyzyjne i extra wąskie ostrze wykonane jest z najwyższej jakości stali nierdzewnej, szlifowane stożkowo na całej długości. Rękojeść z solidnego poliamidu zapewnia nie tylko trwałość, ale również odporność na intensywne użytkowanie. Dodatkowo, wyjątkowa, chropowata struktura rękojeści gwarantuje pewny chwyt nawet w najbardziej wymagających sytuacjach. Dzięki temu praca staje się nie tylko precyzyjna, ale również komfortowa i bezpieczna.
Najważniejsze cechy Fibrox Trybownika z Extra Wąskim Ostrzem.
Ten nóż to nie tylko narzędzie, to partner gotowy do wyzwań każdego dnia, zapewniający niezrównaną precyzję, trwałość i bezpieczeństwo. Nie czekaj - sięgnij po Fibrox Trybownik Prosty z Extra Wąskim Ostrzem Victorinox i dołącz do grona profesjonalistów, którzy stawiają na najwyższą jakość narzędzi! Słowa kluczowe do pozycjonowania: nóż trybownik, przemysł mięsny, oddzielanie mięsa od kości, precyzyjne krojenie, Fibrox, Victorinox, profesjonalne narzędzie, trwałość, higiena, ergonomiczny, antypoślizgowy, mycie w zmywarce, sterylizacja.
Nóż Szefa Kuchni do plastrowania.
Ostrze falowane, 25 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Szefa Kuchni do plastrowania z czubkiem.
Ostrze 25 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik.
Ostrze proste i wąskie.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik zakrzywiony.
Ostrze zakrzywione, wąskie 12 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do krojenia kotletów i steków
Ostrze proste 30 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż rzeźniczy.
Ostrze ze spiczastym czubkiem 16 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Trybownik z prostym i cienkim ostrzem o długości 13 cm. Rękojeść wykonana z PP, prążkowana.
Nóż do trybowania, ostrze polerowane na wysoki połysk, szlif kulowy, długość ostrza 13 cm, zakrzywione, półelastyczne. Długość całkowita z rączką : 40,5. cm.
Waga: 92 g
Oznaczenie : 2505 wwl 13.
Dostępne kolory: czarny, żółty, niebieski.
Trybownik o wąskiej budowie oraz półelastycznym ostrzu o długości 9,5 cm.
Nóż trybownik, ostrze polerowane na wysoki połysk.
Ostrze wykrzywione, twarde.
Długość ostrza 15 cm.
Oznaczenie : 12251 15.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony.
Nóż Szefa Kuchni trybownik.
Ostrze wygięte, wąskie i elastyczny 13 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Szeroki i zagięty ku górze trybownik o długości ostrza 16 cm.
Cienki nóż do trybowania o długości ostrza 16 cm oraz rękojeścią RMH.
Nóż do trybowania ostrze zakrzywione, nierdzewne, bardzo elastyczne 15 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski, zielony.
Nóż marki Polkars o długości klingi wynoszącej 12,5 cm.
12 centymetrowy trybownik marki Morakniv o grubości ostrza 1,9 mm.
Nóż trybownik.
Ostrze zakrzywione, elastyczne, 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik, ostrze polerowane na wysoki połysk.
Ostrze wykrzywione, twarde.
Długość ostrza 13 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski.
Oznaczenie : 11251 13.
Trybownik wygięty ku górze o długości ostrza o wartości 13 cm.
Nóż przeznaczony do trybowania i krajania mięsa z rękojeścią typu A.
Nóż do trybowania, ostrze polerowane na wysoki połysk, ryflowane.
Długość ostrza 15 cm.
Długość całkowita z rączką: 29 cm.
Waga: 105 g.
Dostępne kolory: czarny, żółty, niebieski.
Oznaczenie : 2515 wwl 15.
Trybownik charakteryzujący się wygiętym ostrzem i innowacyjną rękojeścią ER-Grip zrobioną z PP i TPE.