115,62 zł brutto
Seria: ErgoGrip. Długość: 26 cm.
Nóż rzeźniczy.
Ostrze ze spiczastym czubkiem 16 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Ostrze o długości 16 cm, wykonane z najwyższej jakości stali nierdzewnej szlifowanej stożkowo na całej długości. Uchwyt (rączką) z poliamidu, antypoślizgowy, ergonomiczny i higieniczny.
Profesjonalny nóż do obróbki mięsa, oddzielania od kości i cięcia na kawałki. Przeznaczony nie tylko dla przemysłu mięsnego, rzeźni oraz masarni ale może być z powodzeniem użytkowany w sklepach mięsnych, spożywczych oraz w domach prywatnych. Doceniony przez szefów kuchni i branży HoReCa. Seria noży Fibrox jest skierowana do amatorów kuchni ceniących wysokiej jakości narzędzia pracy, które charakteryzuje żywotność i trwałość.
Ergonomiczny uchwyt Safety Grip noża posiada wydłużony nosek, który chroni jeszcze bardziej użytkownika przed przypadkowym ześlizgnięciem się ręki na ostrze. Jest wykonany z poliamidu i posiada szorstką strukturę na całej powierzchni. Te cechy sprawiają, że nóż lepiej leży w dłoni i jest bezpieczniejszy w użytkowaniu.
Seria: ErgoGrip. Długość: 26 cm.
Nóż trybownik, ostrze polerowane na wysoki połysk.
Ostrze wykrzywione, twarde.
Długość ostrza 15 cm.
Oznaczenie : 12251 15.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony.
Nóż do trybowania prosty, szeroki 18cm. Dostępne kolory: czarny, żółty, niebieski.
Nóż do wędlin, ostrze matowe polerowane, czubek szpiczasty, długość ostrza 21 cm
Długość całkowita z rączką: 35 cm
Oznaczenie: 7305 w 21
Dostępne kolory: czarny, żółty
Długość klingi: 27 cm.
Długość całkowita: 41 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski.
Nóż do przycinania.
Oznaczenie: 2015 27
Długość: 27 cm.
Dostępne kolory: czarny.
Trybownik Frost o giętkim i zakrzywionym ostrzu o długości 15 cm.
Nóż masarski.
Oznaczenie: 2405 18.
Długość klingi: 18cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty.
Nóż do trybowania.
Oznaczenie: 2605 15.
Długość klingi: 15cm.
Nóż do trybownia, ostrze proste. Długość ostrza 15 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma proste, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Nóż do wędlin, ostrze matowe polerowane.
Czubek zaokrąglony.
Długość ostrza: 22 cm.
Długość całkowita z rączką: 36 cm.
Oznaczenie: 7705 22.
Dostępne kolory: czarny.
Nóż trybownik.
Ostrze proste, wąskie 16 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do skórowania.
Ostrze wygięte 13 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Rzeźniczy nóż o długości ostrza 15.5 cm oraz o połowicznej elastyczności.
Trybownik o prostym ostrzu mierzącym 15 cm i posiadającym prosty szlif.