82,41 zł brutto
Nóż do skórowania.
Oznaczenie: 2105 18.
Długość klingi: 18 cm.
Nóż masarski.
Ostrze proste 21 cm, 24 cm, 26 cm, 29 cm, 31 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Profesjonalny nóż masarski, z prostym, gładkim i szerokim ostrzem. Dostępny w różnych wariantach długości, od 21 do 31 cm. Idealny do porcjowania większych kawałków mięsa. Wszystkie szwajcarskie noże legendarnej marki Victorinox są wykonane ze stali nierdzewnej najwyższej jakości.
Uchwyt, rączka do noża zrobiona została z poliamidu, który ma wiele zalet. Jest bardzo wytrzymały na uderzenia, ma doskonałą sztywność oraz odporność na ścieranie. Ponad to, posiada wysoką udarność, co oznacza, że dłoń operatora noża jest w mniejszym stopniu wystawiona na przenoszone drgania i uderzenia. To przekłada się na mniejsze zmęczenie dłoni w trakcie wykonywania prac związanych z rozbiorem mięsa.
Wszystkie uchwyty do noży z serii Swibo są wykonane w kolorze jasno żółtym, co nie jest przypadkowe lecz jest to zamierzone działanie. Noże w tym kolorze są lepiej widoczne i łatwiejsze do zauważenia. Zdrowie i bezpieczeństwo jest dla nas najwyższym priorytetem. Poza tym, uchwyty noży Swibo są antypoślizgowe, a także odpowiednio formowane aby były ergonomiczne. To wszystko przekłada się na bezpieczną pracę z nożami i zmniejsza ryzyko ześlizgnięcia się dłoni na krawędź ostrza.
Opis
Specyficzne kody
Nóż do skórowania.
Oznaczenie: 2105 18.
Długość klingi: 18 cm.
Nóż rzeźniczy do skórowania, bardzo ostry.
Długość ostrza: 22cm
Długość całkowita: 36 cm
Oznaczenie: 2005 22
Nóż do skórowania.
Ostrze 15 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Specjalistyczny nóż rzeźniczy. Seria noży przeznaczonych dla profesjonalistów w sektorze rzeźników.
Długość ostrza 18 cm.
Nóż obrotowy, nadaje się do skórowania bydła, trzody, owiec i jagniąt.
Nóż masarski.
Oznaczenie: 2405 16.
Długość klingi: 16cm.
Nóż przeznaczony do oskórowywania mięsa z rękojeścią z polipropylenu oraz ostrzem ze stali nierdzewnej.
Nóż do skórowania.
Oznaczenie: 2025 15.
Długość: 15 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty.
Nóż idealnie nadający się do wielu zadań. Oddzielanie, filetowanie, oczyszczanie to zadania w których świetnie sprawuje się ten nóż.
Nóż do przycinania.
Oznaczenie: 2015 27
Długość: 27 cm.
Dostępne kolory: czarny.
Nóż do skórowania, ostrze polerowane na wysoki połysk,
Długość ostrza 16 cm.
Długość całkowita z rączką: 30 cm.
Oznaczenie : 2105 16
Dostępne kolory: czarny, żółty.
Duży nóż rzeźniczy o długości ostrza 25 cm oraz grubości na poziomie 3,1 cm.
Bardzo lekkie urządzenie do ręcznej obróbki mięsa: wołowiny, cielęciny, baraniny, jagnięciny, koniny, wielbłądziny, drobiu i ryb.
Nóż do skórowania.
Oznaczenie: 210521.
Długość klingi: 21cm.
Nóż przystosowany do skórowania o szerokim ostrzu z ergonomiczną rękojeścią.