65,19 zł brutto
Nóż do skórowania.
Oznaczenie: 2105 13.
Długość klingi: 13cm
Nóż do skórowania o długości ostrza 17 cm i odpowiedniej rękojeści G-grip.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
CS6S-G1 to wygięty nóż do skórowania o długości 17 cm. Jest wyposażony w rękojeść typu G-Grip wykonaną z poliamidu (PA), zapewniającą pewny chwyt i wygodę podczas użytkowania. Ostrze noża ma długość 17 cm i wykonane jest ze stali nierdzewnej. Jest to sztywne ostrze o grubości 2,4 mm, które umożliwia precyzyjne skórowanie. Noża ma twardość na poziomie 58 HRC.
Nóż CS6S-G1 jest przeznaczony głównie do użytku w zakładach mięsnych, idealny do skórowania różnych rodzajów mięsa. Jego długość całkowita wynosi 292 mm, a waga to 130,2 g. Dzięki wysokiej jakości materiałom i precyzyjnemu wykonaniu, ten nóż zapewnia niezawodność, trwałość i precyzję podczas skórowania. Jest to niezastąpione narzędzie dla profesjonalnych rzeźników i pasjonatów mięsa, którzy wymagają precyzji i efektywności w swojej pracy.
Rodzaj rękojeści: | G-Grip |
Materiał rękojeści: | PA- Poliamid |
Długość ostrza: | 17 cm |
Rodzaj stali: | nierdzewna |
Długość ostrza: | 168 mm |
Długość noża: | 292 mm |
Rodzaj ostrza: | sztywne |
Twardość: | 58 HRC |
Przeznaczenie: | zakłady mięsne |
Grubość ostrza: | 2,4 mm |
Waga: | 130,2 g |
Nóż do skórowania.
Oznaczenie: 2105 13.
Długość klingi: 13cm
Nóż do jagnięciny
Ostrze 12 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż przystosowany do skórowania o szerokim ostrzu z ergonomiczną rękojeścią.
Nóż rzeźniczy o lekko zakrzywionym ostrzu na końcu noża. Ostrze o długości 175 mm.
Nóż do skórowania.
Ostrze wygięte 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do skórowania.
Ostrze 15 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż przeznaczony do oskórowywania mięsa z rękojeścią z polipropylenu oraz ostrzem ze stali nierdzewnej.
Nóż do skórowania.
Ostrze 15 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż rzeźniczy "rozbierak", ostrze polerowane na wysoki połysk.
Długość ostrza 20 cm, zakrzywione.
Długość całkowita z rączką: 34 cm.
Waga: 126 g.
Oznaczenie: 2005 20
Dostępne kolory: czarny, żółty, niebieski, czerwony, zielony.
Nóż do przycinania.
Oznaczenie: 2015 27
Długość: 27 cm.
Dostępne kolory: czarny.
Nóż masarski.
Oznaczenie: 2405 16.
Długość klingi: 16cm.
Bardzo lekkie urządzenie do ręcznej obróbki mięsa: wołowiny, cielęciny, baraniny, jagnięciny, koniny, wielbłądziny, drobiu i ryb.
Nóż idealnie nadający się do wielu zadań. Oddzielanie, filetowanie, oczyszczanie to zadania w których świetnie sprawuje się ten nóż.
Duży nóż rzeźniczy o długości ostrza 25 cm oraz grubości na poziomie 3,1 cm.
Nóż do skórowania.
Oznaczenie: 2015 30.
Długość: 30 cm.