- Nowy
136,53 zł brutto
Nóż Szefa Kuchni do plastrowania.
Ostrze falowane, 25 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do skórowania.
Ostrze 18 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Profesjonalne narzędzie przeznaczone do oddzielania mięsa od kości oraz cięcia na kawałki. Cieszy się dużą popularnością w zakładach przetwórstwa mięsnego oraz różnych placówkach gastronomicznych, będąc również ulubionym narzędziem kuchennym wśród pasjonatów kulinariów, którzy cenią wysoką jakość.
Ostrze wykonane ze stali najwyższej jakości, szlifowane stożkowo na całej długości, zapewniając precyzyjne cięcie. Ergonomiczna rękojeść gwarantuje higieniczny i pewny chwyt, dzięki swojej antypoślizgowej konstrukcji.
Seria Victorinox Fibrox - Stworzona przez profesjonalistów, dla profesjonalistów.
Nóż Szefa Kuchni do plastrowania.
Ostrze falowane, 25 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Szefa Kuchni do plastrowania z czubkiem.
Ostrze 25 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik.
Ostrze zakrzywione, elastyczne, 12 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż rzeźnicki.
Ostrze proste 12 cm, 14 cm, 16 cm, 18cm, 20cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do skórowania
Oznaczenie: 2005 25
Długość klingi: 25cm
Nóż do skórowania.
Ostrze 15 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do skórowania.
Długość ostrza: 18 cm.
Oznaczenie: 202518.
Dostępne kolory: czarny, żółty.
Nóż masarski.
Oznaczenie: 2405 18.
Długość klingi: 18cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty.
Nóż masarski.
Ostrze proste 21 cm, 24 cm, 26 cm, 29 cm, 31 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do skórowania.
Ostrze wygięte 18 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż, trymer pneumatyczny o wadze 0.9 kg i mocy 200 W
Trymer do wycinania mięsa oraz oczyszczania go. Waga narzędzia to 12 kg, moc to 390 W.
Nóż idealnie nadający się do wielu zadań. Oddzielanie, filetowanie, oczyszczanie to zadania w których świetnie sprawuje się ten nóż.
Duży nóż rzeźniczy o długości ostrza 25 cm oraz grubości na poziomie 3,1 cm.
Nóż masarski.
Oznaczenie: 2405 16.
Długość klingi: 16cm.
Nóż o ostrzu ze szlifem kulowym posiadający rękojeść z polipropylenu oraz ostrze ze stali nierdzewnej.
Nóż do skórowania o zaokrąglonym czubku wykonany ze stali nierdzewnej i PP-polipropylenu.
Nóż rzeźniczy o lekko zakrzywionym ostrzu na końcu noża. Ostrze o długości 175 mm.
Nóż rzeźniczy "rozbierak", ostrze polerowane na wysoki połysk.
Długość ostrza 20 cm, zakrzywione.
Długość całkowita z rączką: 34 cm.
Waga: 126 g.
Oznaczenie: 2005 20
Dostępne kolory: czarny, żółty, niebieski, czerwony, zielony.