56,58 zł brutto
Nóż trybownik.
Ostrze zakrzywione, elastyczne, 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż rzeźnicki.
Ostrze proste 12 cm, 14 cm, 16 cm, 18cm, 20cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Nóż polecany przede wszystkim dla rzeźni i masarni, nóż rzeźniczy prosty. Dostępny w 5 długościach.
Wykonany z najlepszych materiałów, ostrza ze stali nierdzewnej oraz rękojeści z poliamidu. Rączka posiada chropowatą strukturę, dzięki której jest antypoślizgowa i lepiej leży w dłoni. Profesjonalny nóż do oddzielania mięsa od kości i cięcia na kawałki. Nóż przeznaczony do wbijania się w mięso. Posiada ostry czubek. Popularny w zakładach przetwórstwa mięsnego oraz innych zakładach spożywczych, w gastronomii używany przez szefów kuchni. Noże te cieszą się także ogromnym zainteresowaniem wśród kucharzy - amatorów ceniących wysokiej jakości narzędzi pracy.
Ostrze ze stali najwyższej jakości, szlifowane stożkowo na całej długości. Seria FIBROX firmy Victorinox to narzędzia wykonane przez profesjonalistów dla profesjonalistów.
Opis
Specyficzne kody
Nóż trybownik.
Ostrze zakrzywione, elastyczne, 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik.
Ostrze proste 10 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż masarski, ostrze: 21cm.
Długość całkowita: 35 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty, niebieski, czerwony, zielony, biały.
Nóż do trybowania.
Oznaczenie: 2605 15.
Długość klingi: 15cm.
Nóż skandynawski 16cm, sztywny o grubości ostrza 2,2 mm.
Nóż trybownik.
Ostrze zakrzywione, elastyczne 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do trybownia, ostrze zagięte, półelastyczne. Długość ostrza 15 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma półelastyczne, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Nóż masarski.
Oznaczenie: 2405 16.
Długość klingi: 16cm.
Nóż trybownik.
Ostrze zakrzywione, elastyczne, 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Półelastyczny trybownik o długości ostrza 13 cm i rączką RMH.
Nóż Szefa Kuchni trybownik.
Ostrze proste, 14 cm, 16 cm, 18 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Trybownik o długości ostrza 12 cm i o elastycznym ostrzu.
Specjalistyczny nóż do rozcinania brzucha o długości ostrza 16cm.
Nóż rzeźniczy z ochronną rączką.
Ostrze proste: 20 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.