91,02 zł brutto
Nóż rzeźniczy z szerokim ostrzem.
Ostrze proste 16 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż rzeźniczy
Ostrze wygięte 21 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Nóż rzeźniczy idealny do skórowania i rozbioru mięsa. Sztywny i ostry nóż, z wygiętym i szerokim czubkiem, szwajcarskiej firmy Victorinox. Seria noży Swibo została zaprojektowana aby zoptymalizować bezpieczeństwo pracy w kuchni oraz w przemyśle mięsnym. W ruchliwym środowisku bardzo łatwo o niedostrzeżenie ostrych narzędzi pracy. Z tą myślą zostały stworzone noże z serii Swibo, które można łatwiej i szybciej dostrzec. Ostrze zostało wykonane ze stali nierdzewnej najwyższej jakości, jest bardzo ostre i wypolerowane.
Uchwyt do noża jest ergonomiczny i wykonany z poliamidu. Bardzo wytrzymałego tworzywa, które jest odporne na ścieranie. Dodatkowo, kolor uchwytu jest w kolorze jasno żółtym, który poprawia widoczność noży.
Nóż rzeźniczy z szerokim ostrzem.
Ostrze proste 16 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik.
Ostrze proste, zakrzywione i wąskie, 12 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Szeroki nóż rzeźniczy do oddzielania mięsa od kości. Długość ostrza tego noża wynosi 157 mm.
Nóż trybownik, ostrze polerowane na wysoki połysk.
Ostrze zakrzywione, twarde.
Długość ostrza 15 cm.
Oznaczenie : 11251 15.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski.
Nóż Szefa Kuchni trybownik.
Ostrze wygięte, twarde 16 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik.
Ostrze zakrzywione, elastyczne, 12 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Trybownik wygięty ku górze o długości ostrza o wartości 13 cm.
Nóż z elastycznym ostrzem o długości 132 mm i rękojeścią typu RMH.
Nóż prosty, sztywny o długości 20 cm oraz z gumową rękojeścią.
Trybownik ostrze proste 10 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty.
Nóż bardzo elastyczny i zakrzywiony oraz z odpowiednią długością 15 cm ostrza by dobrze zajmować się oddzielaniem mięsa od kości.
Nóż do kiełbasek.
Ostrze proste z czubkiem, 25 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż o długości ostrza 15,5 cm marki Morakniv z serii RMH.
Nóż przeznaczony do trybowania i krajania mięsa z rękojeścią typu A.
Nóż do rozkrajania, ostrze polerowane na wysoki połysk, ostrze ryflowane co sprawia, że krojone kawałki nie przyklejają się do ostrza.
Trybownik, ostrze proste 16cm. Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski, biały, zielony.