43,39 zł brutto
Nóż trybownik wygięty półelastyczny Dick Ergogrip 13cm.
Trybownik prosty, szeroki 12 cm, ostrze nierdzewne. Dostępne kolory: czarny.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Nóż przeznaczony do trybowania mięsa (oddzielania od kości) i dedykowany dla przemysłu mięsnego, rzeźni oraz masarni. Nóż z ostrzem o długości 12 cm, wykonanym ze stali nierdzewnej chromowo-molibdenowej wysokiej jakości. Ostrze jest proste i szerokie, dodatkowowo zostało wypolerowane na wysoki połysk co przynosi dwie korzyści. Nóż jest jeszcze lepiej odporny na rdzę i bezpośrednio wpływa to na trwałość klingi i zachowanie krawędzi. Ostrze zostało zahartowane próżniowo do twardości 56-57 stopni Rockwella.
Uchwyt standardowy wykonany z tworzywa sztucznego TPE, o wyjątkowo przyjemnej strukturze, która ma właściwości antypoślizgowe. Rękojeść została uformowana ergonomicznie a wysunięty nosek chroni dłoń przed nieporządanym ześlizgnięciem się na krawędź ostrza.
Plastikowy uchwyt jest dopuszczony do kontaktu z żywnością i spełnia wymagania następujących przepisów prawnych (każdy ze wszystkimi dodatkami i w wersji obowiązującej w chwili składania niniejszego oświadczenia):
Noże można myć w zmywarce. Jednak w celu ochrony krawędzi tnącej zalecamy czyszczenie ręczne.
Nóż trybownik wygięty półelastyczny Dick Ergogrip 13cm.
Nóż masarski, przeznaczony do oddzielania mięsa od kości. Trybownik z wykrzywionym i elastycznym ostrzem. Ergonomiczny kształt rękojeści i najwyższej jakości tworzywo sztuczne sprawiają, że nóż wygodnie i antypoślizgowo leży w dłoni, zapewniając precyzyjne prowadzenie i lepszą wydajność.
Seria: ErgoGrip.
Długość: 15 cm.
Dostępny w kolorach: czarny, niebieski, żółty, czerwony, pomarańczowy.
Nóż do trybowania, ostrze zagięte, półelastyczne. Długość ostrza 17 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma półelastyczne, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Nóż do trybownia, ostrze zagięte , sztywne. Długość ostrza 13 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma sztywne, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Nóż trybownik, ostrze zagięte, sztywne. Długość ostrza 17 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma sztywne, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Nóż do trybownia, ostrze proste. Długość ostrza 15 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma proste, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Nóż Szefa Kuchni trybownik.
Ostrze proste, 14 cm, 16 cm, 18 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Szefa Kuchni trybownik.
Ostrze wygięte, wąskie i elastyczny 13 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik.
Ostrze proste, extra wąskie 9 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Szefa Kuchni trybownik.
Ostrze wygięte, elastyczne 13 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Ostrze zakrzywione, półelastyczne (1/2 flex)
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski, biały, zielony.
Nóż rzeźniczy typu trybownik, posiada 13 cm długości i rękojeść typu G-grip.
Nóż do trybowania mięsa o długości klingi wynoszącej 260 mm i wadze ogólnej na poziomie 180 g.
Trybownik ostrze szerokie, proste 14cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski.
Trybownik z ostrzem skierowanym ku górze i rękojeścią zrobioną z PP-polipropylenu i TPE-elastomeru termoplastycznego.
Trybownik o półelastycznym ostrzu które mierzy 158 mm i posiada szerokość 2,4 mm.
Trybownik z rękojeścią typu C o długości ostrza 150 mm.
Nóż trybownik.
Ostrze proste elastyczne
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do trybowania, ostrze polerowane na wysoki połysk, ryflowane
Klasyczny kształt z prostym tylnym ostrzem.
Długość ostrza 13 cm.
Długość całkowita z rączką : 27 cm.
Waga: 114 g.
Dostępne kolory: czarny
Nóż Szefa Kuchni trybownik.
Ostrze wygięty 16 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
13 centymetrowy trybownik o sztywnym ostrzu oraz kierującemu się do góry. Długość całego noża to 269 mm.
Krótki trybownik o długości ostrza 125 mm.
Trybownik prosty 16 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski, biały, zielony.
Nóż trybownik wygięty twardy.
Dick Ergogrip 15 cm.
Nóż trybownik prosty twardy Dick Ergogrip