57,81 zł brutto
Nóż do trybowania ostrze zakrzywione, nierdzewne, bardzo elastyczne 15 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski, zielony.
Nóż Szefa Kuchni trybownik.
Ostrze proste, 14 cm, 16 cm, 18 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż szwajcarskiej firmy Victorinox z serii Swibo, przeznaczony do trybowania mięsa (oddzielania mięsa od kości), z ostrzem wykonanym ze stali nierdzewnej najwyższej jakości. Ostrze jest proste i twarde, dostępne w trzech różnych długościach: 14 cm, 16 cm, 18 cm. Dedykowany dla przemysłu mięsnego, rzeźni oraz masarni ale także dla firm gastronomicznych i cateringowych.
Uchwyt wykonany z tworzywa sztucznego, poliamidu, które posiada wiele użytkowych cech. Rączki są mocne i solidne. Odporne na uderzenia i sztywne, co przekłada się na żywotność noży. Posiadają wyprofilowane ergonomiczne rączki, które są dostępne jedynie w jednym jaskrawym kolorze żółto pomarańczowym, co przekłada się na zwiększone bezpieczeństwo użytkowania.
Opis
Specyficzne kody
Nóż do trybowania ostrze zakrzywione, nierdzewne, bardzo elastyczne 15 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski, zielony.
Trybownik o ostrzu mającym 200 mm oraz rękojeść z polipropylenu.
Nóż trybownik zakrzywiony.
Ostrze zakrzywione, wąskie 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do trybowania o długości 12cm oraz o zagięciu ostrza ku górze i charakteryzującą się pół giętką stalą.
Nóż przeznaczony do trybowania i krajania mięsa z rękojeścią typu A.
Nóż do filetowania o długości klingi 21 cm, zrobiony ze stali nierdzewnej, polipropylenu i włókna szklanego.
Trybownik o prostym ostrzu mierzącym 15 cm i posiadającym prosty szlif.
Nóż z zagiętym i ryflowanym ostrzem oraz rękojeścią typu A.
Nóż sztywny i zakrzywiony z serii Frost o długości ostrza 20,5 cm.
Nóż do trybownia, ostrze proste. Długość ostrza 13 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma proste, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Nóż do trybownia, ostrze zagięte , sztywne. Długość ostrza 13 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma sztywne, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Trybownik marki Morakniv z serii RMH który posiada specjalną rękojeść i ostrze o długości 13 cm.
Nóż trybownik.
Ostrze proste, wąskie 13 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik.
Ostrze zakrzywione, elastyczne, 12 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do trybowania ostrze zakrzywione, sztywne 15 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski, zielony, biały