Nóż trybownik, prosty z twardym ostrzem, Victorinox Swibo

Nóż szwajcarskiej firmy Victorinox z serii Swibo, przeznaczony do trybowania mięsa (oddzielania mięsa od kości), z ostrzem wykonanym ze stali nierdzewnej najwyższej jakości. Ostrze jest proste i twarde, dostępne w trzech różnych długościach: 14 cm, 16 cm, 18 cm. Dedykowany dla przemysłu mięsnego, rzeźni oraz masarni ale także dla firm gastronomicznych i cateringowych.

Uchwyt wykonany z tworzywa sztucznego, poliamidu, które posiada wiele użytkowych cech. Rączki są mocne i solidne. Odporne na uderzenia i sztywne, co przekłada się na żywotność noży. Posiadają wyprofilowane ergonomiczne rączki, które są dostępne jedynie w jednym jaskrawym kolorze żółto pomarańczowym, co przekłada się na zwiększone bezpieczeństwo użytkowania.

Najważniejsze cechy noża:

  • Dostępne długości ostrza: 14 cm, 16 cm, 18 cm
  • Całkowita długość noży: 29 cm, 31 cm, 33 cm
  • Ostrze ze stali nierdzewnej, wąskie, proste, sztywne
  • Czubek ostro zakończony
  • Uchwyt z poliamidu, higieniczny, antypoślizgowy, ergonomiczny
  • Przeznaczenie: trybownik, nóż ubojowy, do rzeźni i masarni
  • Można myć w zmywarce
  • Sterylizacja w maksymalnej temperaturze do 110 stopni Celsjusza
5.8401.14

Opis

Giętkość ostrza
Sztywne
Rodzaj ostrza
Ostrze standardowe
Długość ostrza (cm)
14
16
18

Specyficzne kody

ean13
7611160044242

16 innych produktów w tej samej kategorii: