68,88 zł brutto
Sztywny nóż marki Morakniv oraz zagięty ku górze. Ostrze ma długość 15 cm.
Nóż bardzo elastyczny i zakrzywiony oraz z odpowiednią długością 15 cm ostrza by dobrze zajmować się oddzielaniem mięsa od kości.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Nóż trybownik zakrzywiony, o dużej elastyczności, model CB6XF-ER, to narzędzie wysokiej jakości, które posiada wiele zalet. Ostrze tego noża ma długość 150 mm i wykonane jest z wyjątkowo elastycznego materiału, co umożliwia precyzyjne i kontrolowane działanie podczas pracy. Wykonane z szwedzkiej stali nierdzewnej, ostrze jest walcowane na zimno. Proces hartowania przy temperaturze -80 stopni Celsjusza pozwala osiągnąć maksymalną twardość na poziomie H56 HRC.
Rękojeść tego trybownika jest czarna, podwójnie formowana i pokryta gumą. Jej chropowata struktura i ergonomiczny kształt zapewniają pewny chwyt i komfort użytkowania. Rękojeść doskonale sprawdza się nawet w mokrych warunkach, zapewniając pewność i kontrolę podczas pracy. Jest wykonana z dwóch materiałów: polipropylenu (PP) i elastomeru termoplastycznego (TPE), które zapewniają wygodny chwyt, trwałość i odporność na wilgoć.
Ten model trybownika zakrzywionego, o dużej elastyczności, o oznaczeniu CB6XF-ER, posiada ostrze o długości 153 mm. Całkowita długość noża wynosi 294 mm. Ostrze jest sztywne, co pozwala na precyzyjne manewrowanie podczas obierania mięsa.
Ten trybownik to niezawodne narzędzie wysokiej jakości, które zapewnia efektywność i precyzję podczas obierania mięsa.
Rodzaj rękojeści: | ER-Grip |
Materiał rękojeści: | PP - Polipropylen TPE – Elastomer termoplastyczny |
Długość ostrza: | 15cm |
Rodzaj stali: | nierdzewna |
Długość ostrza: | 153 mm |
Długość noża: | 294 mm |
Rodzaj ostrza: | bardzo elastyczne |
Twardość: | 58 HRC |
Przeznaczenie: | przemysł mięsny |
Grubość ostrza: | 2,3 mm |
Opis
Sztywny nóż marki Morakniv oraz zagięty ku górze. Ostrze ma długość 15 cm.
Trybownik o krótkim ostrzu nadający się do bardzo precyzyjnego cięcia.
Nóż trybownik zakrzywiony.
Ostrze zakrzywione, wąskie 12 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Trybownik z ostrzem skierowanym ku górze i rękojeścią zrobioną z PP-polipropylenu i TPE-elastomeru termoplastycznego.
Nóż trybownik zakrzywiony.
Ostrze zakrzywione, wąskie 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik.
Ostrze proste, wąskie 10 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż wyspecjalizowany do oddzielania mięsa od kości o długości ostrza 13cm.
Nóż trybownik.
Ostrze zakrzywione, elastyczne, 12 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Trybownik o prostym kształcie oraz długością ostrza 13,5 cm. Sztywny i bardzo wytrzymały.
Nóż do trybowania, ostrze zagięte, półelastyczne. Długość ostrza 13 cm. Ten wysokiej jakości nóż ma półelastyczne, cienkie, ultra - ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Nóż do trybowania, ostrze zagięte, półelastyczne. Długość ostrza 17 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma półelastyczne, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Nóż trybownik zakrzywiony.
Ostrze zakrzywione, wąskie 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Trybownik o ostrzu wyprofilowanym ku górze i ergonomicznej rękojeści typu G-grip.
Nóż Szefa Kuchni trybownik.
Ostrze wygięte, wąskie i elastyczny 13 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik.
Ostrze zakrzywione, elastyczne, 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik.
Ostrze zakrzywione, elastyczne, 12 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.