73,80 zł brutto
Nóż trybownik.
Ostrze proste i wąskie.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Trybownik charakteryzujący się wygiętym ostrzem i innowacyjną rękojeścią ER-Grip zrobioną z PP i TPE.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Cienki Trybownik CB5MF ER to nóż wykonany ze stali nierdzewnej o twardości 58 HRC. Długość jego ostrza wynosi 13 cm oraz jest ono półelastyczne a całkowita długość noża to 27 cm. Rękojeść ER-Grip to innowacyjne rozwiązanie, wykonana została z polipropylenu i elastomeru termoplastycznego. Nóż przeznaczony dla przemysłów mięsnych jednakże nie ma przeciwwskazań by spełniał swoje zadanie w kuchni.
Rodzaj rękojeści: | ER-Grip |
Materiał rękojeści: | PP- Polipropylen TPE –Elastomer termoplastyczny |
Długość ostrza: | 13 cm |
Rodzaj stali: | nierdzewna |
Długość ostrza: | 130 mm |
Długość noża: | 270 mm |
Rodzaj ostrza: | półelastyczne |
Twardość: | 58 HRC |
Przeznaczenie: | zakłady mięsne |
Grubość ostrza: | 2,4 mm |
Waga: | -- |
Opis
Nóż trybownik.
Ostrze proste i wąskie.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik.
Ostrze zakrzywione i wąskie, 25 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Ostrze zakrzywione , półelastyczne ( 1/2 flex ).
Nóż do trybowania 10cm.
Oznaczenie: 2505 10
Długość klingi: 10cm
Dostępne kolory rączki: czarny, żółty.
Trybownik z rękojeścią typu A i ryflowanym ostrzem.
Bardzo ergonomiczny i sprawdzający się w swoim fachu nóż o długości ostrza 15,5 cm oraz całkowitej długości 300 mm.
Nóż Szefa Kuchni trybownik.
Ostrze wygięte, wąskie i elastyczny 16 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do trybowania z ostrzem wykrzywionym, elastyczny, plastikowa rączką. Seria: ErgoGrip. Długość: 13 cm.
Trybownik z prostym i cienkim ostrzem o długości 13 cm. Rękojeść wykonana z PP, prążkowana.
Nóż trybownik.
Ostrze wygięte, półelastyczne 13 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Szefa Kuchni trybownik.
Ostrze wygięte, twarde 16 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik.
Ostrze zakrzywione, szerokie, kulowe 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Trybownik ostrze proste, sztywne 13 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski, biały, zielony.
Szeroki nóż rzeźniczy do oddzielania mięsa od kości. Długość ostrza tego noża wynosi 157 mm.
Trybownik z ryflowanym ostrzem ze stali nierdzewnej oraz ergonomiczną rękojeścią.
Nóż trybownik.
Ostrze zakrzywione, elastyczne, 12 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Szefa Kuchni trybownik.
Ostrze wygięte, twarde 13 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.