43,39 zł brutto
Nóż trybownik wygięty półelastyczny Dick Ergogrip 13cm.
Nóż rzeźniczy. Długość ostrza 15 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma proste, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Polerowane, trwałe ostrze ma na celu zachowanie doskonałej krawędzi tnącej. Wykonany z najwyższej jakości stali nierdzewnej, z wyraźną osłoną podporową i antypoślizgowymi zabezpieczeniami.
Wysokiej klasy nóż do filetowania w przetwórniach ryb, mięsa i drobiu.
Rączka: dostępne kolory: czarny, niebieski, czerwony, żółty.
IVO CUTELARIAS to portugalski producent noży, zarówno do użytku profesjonalnego, jak i domowego. Dzięki ponad 60-letniemu doświadczeniu w eksporcie do ponad 74 krajów na całym świecie, firma pozostaje niezłomnie zobowiązana do dostarczania produktów najwyższej jakości. Historyczna marka IVO jest dziś światowym liderem w produkcji najwyższej jakości noży - to gwarancja doskonałości!
Nóż trybownik wygięty półelastyczny Dick Ergogrip 13cm.
Nóż trybownik, ostrze polerowane na wysoki połysk.
Ostrze wykrzywione, twarde.
Długość ostrza 15 cm.
Oznaczenie : 12251 15.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony.
Trybownik wąski, prosty, elastyczny 15 cm.
Dostępne kolory: czarny, niebieski.
Nóż trybownik.
Ostrze proste, wąskie 10 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik.
Ostrze proste, zakrzywione i wąskie, 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do trybowania mięsa o długości klingi wynoszącej 260 mm i wadze ogólnej na poziomie 180 g.
Cienki nóż do trybowania o długości ostrza 16 cm oraz rękojeścią RMH.
Nóż trybownik.
Ostrze zakrzywione, elastyczne, 12 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Trybownik ostrze proste, sztywne 13 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski, biały, zielony.
Nóż do trybowania prosty, szeroki 18cm. Dostępne kolory: czarny, żółty, niebieski.
Nóż Szefa Kuchni trybownik.
Ostrze wygięte, wąskie i elastyczny 16 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do trybowania, ostrze polerowane na wysoki połysk
Długość ostrza 13 cm.
Długość całkowita z rączką : 27cm.
Waga : 105 g.
Dostępne kolory: czarny, żółty.
Oznaczenie : 2515 wwl 13.
Nóż do trybowania, ostrze polerowane na wysoki połysk, szlif kulowy, wykrzywione, bardzo elastyczne.
Długość ostrza 13 cm.
Długość całkowita z rączką : 27 cm.
Waga : 89 g.
Dostępne kolory: czarny.
Oznaczenie : 2535 wwl 13.
Nóż wyspecjalizowany do oddzielania mięsa od kości o długości ostrza 13cm.
Nóż trybownik, ostrze polerowane na wysoki połysk.
Ostrze wykrzywione, bardzo elastyczne.
Długość ostrza 15 cm.
Oznaczenie : 12253 15.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony.