43,39 zł brutto
Nóż trybownik wygięty półelastyczny Dick Ergogrip 13cm.
Nóż do trybowania ostrze zakrzywione, sztywne 15 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski, zielony, biały
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Profesjonalny, sztywny, zakrzywiony trybownik przeznaczony do rozbioru zwierząt. Nóż dla rzeźnika z ostrzem wykonanym ze stali nierdzewnej chromowo-molibdenowej, zahartowanym próżniowo do twardości 56-57 stopni Rockwella. Ostrze zostało wypolerowane na wysoki połysk w celu zwiększenia ochrony przed korozją oraz dla zachowania krawędzi ostrza. W końcowym procesie ostrze jest szlifowane ręcznie.
Uchwyt standardowy wykonany z tworzywa sztucznego TPE, dostępny w kilku kolorach: czarnym, białym, żółtym, czerwonym, niebieskim i zielonym. Rękojeść jest przyjemna w dotyku, uformowana ergonomicznie z wysuniętym noskiem, który zwiększa bezpieczeństwo i zmniejsza ryzyko zsunięcia się dłoni na krawędź ostrza w trakcie pracy.
Plastikowy uchwyt jest dopuszczony do kontaktu z żywnością i spełnia wymagania następujących przepisów prawnych (każdy ze wszystkimi dodatkami i w wersji obowiązującej w chwili składania niniejszego oświadczenia):
Noże można myć w zmywarce. Jednak w celu ochrony krawędzi tnącej zalecamy czyszczenie ręczne.
Opis
Specyficzne kody
Nóż trybownik wygięty półelastyczny Dick Ergogrip 13cm.
Nóż trybownik wygięty twardy Dick Ergogrip 13 cm.
Nóż do trybowania, ostrze zagięte, półelastyczne. Długość ostrza 13 cm. Ten wysokiej jakości nóż ma półelastyczne, cienkie, ultra - ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Nóż masarski, przeznaczony do oddzielania mięsa od kości. Trybownik z wykrzywionym i elastycznym ostrzem. Ergonomiczny kształt rękojeści i najwyższej jakości tworzywo sztuczne sprawiają, że nóż wygodnie i antypoślizgowo leży w dłoni, zapewniając precyzyjne prowadzenie i lepszą wydajność.
Seria: ErgoGrip.
Długość: 15 cm.
Dostępny w kolorach: czarny, niebieski, żółty, czerwony, pomarańczowy.
Nóż trybownik wygięty twardy.
Dick Ergogrip 15 cm.
Nóż do trybownia, ostrze zagięte, półelastyczne. Długość ostrza 15 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma półelastyczne, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Nóż do trybowania, ostrze zagięte, półelastyczne. Długość ostrza 17 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma półelastyczne, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Nóż do trybownia, ostrze proste. Długość ostrza 15 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma proste, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Nóż Szefa Kuchni trybownik.
Ostrze proste, 14 cm, 16 cm, 18 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Szefa Kuchni trybownik.
Ostrze wygięty 16 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik.
Ostrze proste, wąskie 10 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Szefa Kuchni trybownik.
Ostrze wygięte, wąskie i elastyczny 13 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Szefa Kuchni trybownik.
Ostrze wygięte, twarde 13 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Ostrze zakrzywione , półelastyczne ( 1/2 flex ).
Nóż do trybowania 10cm.
Oznaczenie: 2505 10
Długość klingi: 10cm
Dostępne kolory rączki: czarny, żółty.
Nóż trybownik, ostrze polerowane na wysoki połysk.
Ostrze wykrzywione, bardzo elastyczne.
Długość ostrza 15 cm.
Oznaczenie : 12253 15.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony.
Trybownik wygięty ku górze o długości ostrza o wartości 13 cm.
Nóż Szefa Kuchni trybownik.
Ostrze wygięte, elastyczne 16 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Trybownik o półelastycznym ostrzu które mierzy 158 mm i posiada szerokość 2,4 mm.
Nóż do trybowania z ostrzem wykrzywionym, elastyczny, plastikowa rączką. Seria: ErgoGrip. Długość: 13 cm.
Nóż o długości ostrza 15,5 cm marki Morakniv z serii RMH.
Krótki trybownik o długości ostrza 125 mm.
Nóż trybownik zakrzywiony.
Ostrze zakrzywione, wąskie 12 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do trybowania o długości 12cm oraz o zagięciu ostrza ku górze i charakteryzującą się pół giętką stalą.
Nóż przeznaczony do trybowania i krajania mięsa z rękojeścią typu A.
Trybownik o krótkim ostrzu nadający się do bardzo precyzyjnego cięcia.
Trybownik z czerwoną rękojeścią z serii Uni-Grip.
Cienki nóż do trybowania o długości ostrza 16 cm oraz rękojeścią RMH.
Nóż trybownik zakrzywiony.
Ostrze zakrzywione, szerokie 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.