
43,39 zł brutto
Nóż do trybowania z ostrzem wykrzywionym, elastyczny, plastikowa rączką. Seria: ErgoGrip. Długość: 13 cm.
Nóż do trybowania.
Oznaczenie: 2605 15.
Długość klingi: 15cm.
Profesjonalny nóż dla przemysłu mięsnego, niemieckiej marki Giesser. Szerokie ostrze, zakrzywione ku górze o długości 15 cm. Nóż dla rzeźnika przeznaczony do trybowania (oddzielania mięsa od kości). Wykonany z wysokiej jakości stali nierdzewnej. Ostrze jest sztywne a jego powierzchnia jest wypolerowana na wysoki połysk, co zapewnia maksymalną odporność na rdzę i zachowanie krawędzi.
Uchwyt standardowy wykonany z tworzywa sztucznego TPE, z fakturowaną powierzchnią, dzięki której nóż zyskuje antypoślizgowe właściwości. Uformowana ergonomicznie rączką oraz wystający nosek, sprawiają, że nóż jest bezpieczniejszy dla użytkownika i ryzyko ześlizgnięcia się dłoni na krawędź ostrza jest zmniejszone.
Plastikowy uchwyt jest dopuszczony do kontaktu z żywnością i spełnia wymagania następujących przepisów prawnych (każdy ze wszystkimi dodatkami i w wersji obowiązującej w chwili składania niniejszego oświadczenia):
Rozporządzenie (WE) nr 1935/2004 w sprawie materiałów i wyrobów (w tym aktywnych i inteligentnych materiałów i wyrobów do kontaktu z żywnością) przeznaczonych do kontaktu z żywnością oraz uchylające dyrektywy 80/590/EWG i 89/109/EWG – w obecnie obowiązującym wersja.
Rozporządzenie (UE) nr 10/2011 z dnia 14 stycznia 2011 r. w sprawie materiałów i przedmiotów z tworzyw sztucznych przeznaczonych do kontaktu z żywnością.
Noże można myć w zmywarce. Jednak w celu ochrony krawędzi tnącej zalecamy czyszczenie ręczne.
Opis
Specyficzne kody
Nóż do trybowania.
Oznaczenie: 2605 15.
Długość klingi: 15cm.
Nóż do trybowania z ostrzem wykrzywionym, elastyczny, plastikowa rączką. Seria: ErgoGrip. Długość: 13 cm.
Nóż trybownik wygięty twardy Dick Ergogrip 13 cm.
Nóż do trybowania, ostrze zagięte, półelastyczne. Długość ostrza 13 cm. Ten wysokiej jakości nóż ma półelastyczne, cienkie, ultra - ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Nóż do trybownia, ostrze zagięte, półelastyczne. Długość ostrza 15 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma półelastyczne, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Nóż Szefa Kuchni trybownik.
Ostrze wygięte, elastyczne 13 cm i 16 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik.
Ostrze proste i wąskie.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik.
Ostrze proste, zakrzywione i wąskie, 12 cm i 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Trybownik o prostym ostrzu mierzącym 15 cm i posiadającym prosty szlif.
Nóż do trybowania.
Oznaczenie: 2605 18.
Długość: 18cm.
Nóż do trybowania 15cm, ostrze proste, szpiczasty czubek.
Dostępne kolory: czarny.
Trybownik prosty 16 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski, biały, zielony.
Nóż trybownik wygięty półelastyczny Dick Ergogrip 13cm.
Nóż do trybowania ostrze zakrzywione, nierdzewne, bardzo elastyczne 15 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski, zielony.
Nóż trybownik.
Ostrze zakrzywione, elastyczne, 12 cm, 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Trybownik z rękojeścią typu A i ryflowanym ostrzem.
Nóż marki Polkars o długości klingi wynoszącej 12,5 cm.
Trybownik z ostrzem skierowanym ku górze i rękojeścią zrobioną z PP-polipropylenu i TPE-elastomeru termoplastycznego.
Nóż rzeźniczy. Długość ostrza 15 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma proste, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Prosty trybownik o długości klingi 18 cm oraz rękojeści Pro-grip.
Trybownik z ryflowanym ostrzem ze stali nierdzewnej oraz ergonomiczną rękojeścią.
Nóż do trybowania ostrze zakrzywione, półelastyczne ( 1/2 flex ) 15 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski, zielony.
Nóż do trybowania o długości 16 cm i półelastycznym ostrzu.