59,04 zł brutto
Nóż trybownik, ostrze polerowane na wysoki połysk.
Ostrze wykrzywione, elastyczne.
Długość ostrza 15 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski.
Oznaczenie : 11250 15.
Nóż Szefa Kuchni trybownik.
Ostrze wygięte, wąskie i elastyczny 16 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Nóż, legendarnej szwajcarskiej firmy Victorinox z serii Swibo, został wyposażony w ostre elastyczne ostrze, wykonane ze stali nierdzewnej najwyższej jakości. Nóż jest wąski, co pozwala na dotarcie do trudno dostępnych miejsc. Dedykowany dla przemysłu mięsnego, gastronomii oraz firm cateringowych.
Uchwyt noża wykonany z tworzywa sztucznego, poliamidu, które posiada wiele pożądanych cech. Jest niezwykle wytrzymały, posiada wysoki stopień udarności, co przekłada się na odporność na uderzenia oraz złamania. Wysoka sztywność uchwytu a także ergonomiczny kształt sprawia, że nóż bardzo dobrze leży w dłoni u operatora.
Trzeba zaznaczyć, że wszystkie noże Victorinox z serii Swibo posiadają rękojeść w jaskrawym żółto pomarańczowym kolorze, co przekłada się na zwiększone bezpieczeństwo użytkowników.
Opis
Nóż trybownik, ostrze polerowane na wysoki połysk.
Ostrze wykrzywione, elastyczne.
Długość ostrza 15 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski.
Oznaczenie : 11250 15.
Sztywny trybownik 12 cm.
Nóż do trybowania.
Oznaczenie: 2605 15.
Długość klingi: 15cm.
Nóż Trybownik
Ostrze proste, 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż o ryflowanym ostrzu przeznaczony do trybowania.
Nóż bardzo podobny do modelu CB6S-G jednakże posiada profilowaną rączkę. Ma on 285 mm długości oraz sztywne ostrze o długości 15cm.
Trybownik o prostym kształcie oraz długością ostrza 13,5 cm. Sztywny i bardzo wytrzymały.
Nóż do trybownia, ostrze proste. Długość ostrza 13 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma proste, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Nóż do trybowania o długości 12cm oraz o zagięciu ostrza ku górze i charakteryzującą się pół giętką stalą.
Trybownik charakteryzujący się wygiętym ostrzem i innowacyjną rękojeścią ER-Grip zrobioną z PP i TPE.
Nóż do trybowania z ostrzem wykrzywionym, elastyczny, plastikowa rączką. Seria: ErgoGrip. Długość: 13 cm.
Bardzo ergonomiczny i sprawdzający się w swoim fachu nóż o długości ostrza 15,5 cm oraz całkowitej długości 300 mm.
Nóż trybownik.
Ostrze zakrzywione, elastyczne, 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do trybownia, ostrze proste. Długość ostrza 15 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma proste, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Nóż trybownik, ostrze polerowane na wysoki połysk.
Ostrze wykrzywione, twarde.
Długość ostrza 15 cm.
Oznaczenie : 12251 15.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony.
Nóż rzeźniczy. Długość ostrza 15 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma proste, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.